Прескочи до съдържание

Flixbus - промоции и кодове за намаление

chandni
Съобщението е добавено от chandni

Правила на темата:

• Ако имате код за предоставяне, пускайте го директно в темата. Без молби хората да пишат на лични. 
  • Ако търсите код няма нужда да публикувате в темата, просто проверете последните няколко публикувани и дано имате късмет. Молби за кодове се премахват.
  • Ако използвате някой код от темата или го проверите, че е използван реагирайте с иконката "замислям се". Няма лошо да я има реакцията повече от веднъж, така ще се предпазим от това някой просто с реакция да маркира кодове, които смята да си запази като блъфира останалите. 
  • Ако по някаква причина не желаете да споделите код с всички регистрирани и нерегистрирани, просто не го публикувайте.

Препоръчани мнения

Публикувано:

Да споделя, понеже не открих работещ код за Фликса, резервирах през trip.com (в моя случай-билетите са за Хърватия, през стар акаунт, на компютър, език-английски, валута-евро, през приложението евентуално пробвайте с държава UK)- с код TRIP008 - свали 5% от цялата сума.

Малко, но от сърце. :) @saved_@Taliana

image.png.ec4504751d2b38e7d51f57f74fe7a439.png

• Харесвам 9
Публикувано:
преди 43 минути , ДиянаВ каза:

Да попитам 🙂

Като искате тук код, дават ли ви?

Случва се. 🙂

За някои дестинации излизат и с търсене през AI, понякога.

• Харесвам 2
Публикувано:

Мисля да ползвам в края на май фликс uk по маршрут Бирмингам - Честър. Засега гледам, че трип дават 5% отстъпка и за 2 билета се спестяват около 1€😃

Публикувано:

Ставало е дума и преди, но да припомня - в Ebay се намират кодове, последно взимах (немската версия) срещу 2.70€ три кода за -20%

• Харесвам 4
Публикувано:

Един път съм купувала от ebay - преди светът да се изправи пред Ковид. Беше си точен търговецът. Просто не ми се занимава с такава дребна сметка - примерно да платя 3€, за да намаля цената с 5€ 😉

• Харесвам 1
Публикувано:

Има и скъпи билети , зависи на кой какво му трябва.

П.П. Кога са преустановили линията до Будапеща ? Някога беше от основните им тук.

Публикувано:

Просто ми беше любопитно дали тук се осъществява обмен на кодове, подобен като на букинг темата.

Долу-горе добих представа 🙂

Публикувано:

За 15% е горният код. Аз няма да го ползвам, защото още не искам да купувам билети. А и при мен не си струва в сравнение с ползата, която би донесъл на някой друг.

Има и още нещо при билетите с по-ниска цена. Фликс начисляват такса от 0.99€ за всяка покупка, докато при Трип няма такава - отстъпката е чиста.

• Харесвам 4
Георги Матеев
Публикувано:
преди 58 минути , ДиянаВ каза:

Има и още нещо при билетите с по-ниска цена. Фликс начисляват такса от 0.99€ за всяка покупка, докато при Трип няма такава

Благодарение на турските закони, ако билет се купува от турската версия на Фликсбъс няма такава такса + изборът на места е безплатен, включително на първи ред. Важи за всички маршрути в мрежата на Фликс.

@ДиянаВ плаща се в турски лири, което в 50% от случаите е по-изгодно от евровия еквивалент, та това понякога спестява допълнително.

• Харесвам 10
  • Благодаря 6
Публикувано:
преди 12 минути , Георги Матеев каза:

Благодарение на турските закони, ако билет се купува от турската версия на Фликсбъс няма такава такса + изборът на места е безплатен, включително на първи ред. Важи за всички маршрути в мрежата на Фликс.

А в каква валута се плаща?

Публикувано:
преди 2 минути , ДиянаВ каза:

А в каква валута се плаща?

Ами турски лири 🙂

Взех един билет тъкмо. По курса на Уникредит спестих 0.74Е спрямо цената на ЕС сайта + безплатно място на първи ред 😉 

• Харесвам 6
  • Смея се 1
Публикувано:
На 27.03.2026 г. в 7:05, ДиянаВ каза:

За 15% е горният код

Нещо такова търсих, но  не проявих търпение и  в четвъртък резервирах, а в  петък сутринта е  пуснат кодът.  Днес вече билетът ми е  е с повече от 15 % по-скъп на сайта.  За турската версия голямо благодаря, @Георги Матеев!  

• Благодаря 1
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Много приятни цени към/от летище Букурещ за магеланци от Североизт. България - 6/7/8 евро на посока, за Варна 5-6 повече. През турската версия продължава без такса и безплатни места.

• Харесвам 4
  • 2 седмици по-късно ...
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

20% Отстъпка :

CRAV23M6NCRT

Ваучерът е наличен ексклузивно в приложението FlixBus. Той е валиден до 27 май и важи за пътувания с заминаване до 30 юни 2026 г. в следните страни: Австралия, Австрия, България, Хърватия, Чехия, Естония, Финландия, Гърция, Унгария, Индия, Италия, Латвия, Литва, Полша, Румъния, Сърбия, Словакия, Словения и Обединеното кралство.

• Харесвам 10
Публикувано:

За някоя забежка искате ли код на Фликс?

20%, до 27.05 е валиден, за пътувания до 30 юни - подобен на горните два е.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.