boogy83 Публикувано: 19 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 19 февруари, 2020 Току що докато си прелиствах темата "В момента съм..." ми хрумна една идея, да сътворим тема с предизвикателства. А правилата за участие в темата са изключително лесни за хората във форума. Качвате две снимки, но не какви да са: 1-вата трябва да е от мястото, на което се е снимал човека на поста преди Вас. 2-рата може да е от място, което си пожелаете (хубаво е да има описание къде е, за да може и хората които пътуват по-малко да разберат) и да е достъпно поне за дузина от магеланците. (Все пак не искаме някой със снимка от "Тамбукту", да прекъсне веригата) 🙂 Задължително трябва да фигурирате на снимката. 🙂 Понеже от някъде трябва да се почне и много ми хареса снимката на @bronco в Буенос Айрес до паметника на Васил Левски, а аз имам такава от 2014-та година ще започна така: На 18.02.2020 г. в 13:31, bronco каза: Колкото и дълго човек да пътува, колкото и опит да има, винаги може да научи нещо ново за пътуванията от баща си. В момента двамата с него пътуваме из Южна Америка - разгледахме Монтевидео, после Буенос Айрес, днес летим за Игуасу и накрая Рио. Аз направих програмата, но вчера той ме заведе на наистина специално място в БА - паметника на Васил Левски. Радвам се, че мога да споделя тези снимки с вас точно днес - 18ти февруари. Аз съм пича с очилата 🙂 А предизвикателството за следваща снимка е от Сингапур: Вие сте наред.... 16 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 20 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 20 февруари, 2020 Сингапур: Австралия, Червената планина, Улуру: 18 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 20 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 20 февруари, 2020 Интересна идея, но май и тук да въведем правило ако три дни няма отговор, че може да започнем отначало 🙂 AlexandraKo вдигна топката леко 🙂 9 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 23 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 23 февруари, 2020 ъп, три дни май минаха, явно Улуру е доста малко посетено 1 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 23 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 23 февруари, 2020 Добра идея, но не всеки желае да поства лични снимки тук. Според мен, ако се махне правилото за задължително присъствие на снимката, играта ще има по-голям успех. 8 Връзка към коментар
Barfly Публикувано: 23 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 23 февруари, 2020 Също така не е уточнено дали трябва да е точно от това място както с паметника или може да е примерно в същият град 🙂 2 Връзка към коментар
boogy83 Публикувано: 23 февруари, 2020 Автор Сподели Публикувано: 23 февруари, 2020 преди 35 минути , T.E.Lawrence каза: Добра идея, но не всеки желае да поства лични снимки тук. Според мен, ако се махне правилото за задължително присъствие на снимката, играта ще има по-голям успех. Дааа, май си прав. Ами променяме го правилото веднага 🙂 МОЖЕ И ДА НЕ ФИГУРИРАТЕ НА СНИМКАТА, АКО СТЕ ОТ СРАМЕЖЛИВИТЕ 🙂 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 23 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 23 февруари, 2020 На 20.02.2020 г. в 10:31, Георги каза: Интересна идея, но май и тук да въведем правило ако три дни няма отговор, че може да започнем отначало 🙂 AlexandraKo вдигна топката леко 🙂 Е, Улуру е в Австралия, може снимка от някое друго място там. Нали е важна държавата, аз така разбрах условието. 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 23 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 23 февруари, 2020 Ами това пак е добре да се уточни, че Австралия е бая голяма, а Сингапур съвсем малък... 3 Връзка към коментар
anita82 Публикувано: 25 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 25 февруари, 2020 Голд Коуст, Австралия: Непал: 15 Връзка към коментар
Svetulche Публикувано: 3 март, 2020 Сподели Публикувано: 3 март, 2020 Boudhanath Stupa, Непал Вулканът Иджен, Ява, Индонезия: 13 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 3 март, 2020 Сподели Публикувано: 3 март, 2020 Иджен Наклонената пирамида на Снофру в Дашур, Египет 12 Връзка към коментар
Ивайла Публикувано: 4 март, 2020 Сподели Публикувано: 4 март, 2020 Египет: Камбоджа: 6 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 4 март, 2020 Сподели Публикувано: 4 март, 2020 Камбоджа: Намибия, Sandwich harbour - там, където пустинята среща океана 🙂 12 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 4 март, 2020 Сподели Публикувано: 4 март, 2020 Плато Сосусфлей, Намибия 😝 2 2 5 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 4 март, 2020 Сподели Публикувано: 4 март, 2020 преди 58 минути , ДиянаВ каза: Плато Сосусфлей, Намибия 😝 Умишлено не "играх" с тази снимка 🙂 1 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 4 март, 2020 Сподели Публикувано: 4 март, 2020 31 minutes ago, chandni said: Умишлено не "играх" с тази снимка 🙂 И двете снимки са ... красота без думи🙂. Много се радвам на календара. С нетърпение ще чакам следващия магеланец със снимка от Намибия🙂 Връзка към коментар
Svetulche Публикувано: 8 март, 2020 Сподели Публикувано: 8 март, 2020 хайде, пак аз.... пустинята Намиб Златната скала, Мианмар 6 1 Връзка към коментар
cck Публикувано: 8 март, 2020 Сподели Публикувано: 8 март, 2020 преди 34 минути , Svetulche каза: Мианмар Ето кадър от Шведагон в Янгон, Мианмар: Предполагам ще е "заклинване" следващия кадър от Сент Пиер и Микелон? Ако се вярва на данните в атласа @Георги Матеев може да отговори подобаващо 🙂, ако ли не - да го счетем за френска задморска територия и някой да атакува със следваща френска задморска територия? 5 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 8 март, 2020 Сподели Публикувано: 8 март, 2020 преди 25 минути , cck каза: Сент Пиер и Микелон И нека продължим с Маскат, Оман 🙂 10 Връзка към коментар
Capitan Morgan Публикувано: 8 март, 2020 Сподели Публикувано: 8 март, 2020 Мусандам Оман и Ниагара 6 Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: 8 март, 2020 Сподели Публикувано: 8 март, 2020 Ура, и аз мога да се включа 🙂 Ето моя снимка от Ниагара. Предизвиквам с Тракай, Литва 🙂 5 Връзка към коментар
violeta Публикувано: 8 март, 2020 Сподели Публикувано: 8 март, 2020 Тракай и Сирмионе 5 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 8 март, 2020 Сподели Публикувано: 8 март, 2020 Сирмионе и мостовете на река Хан, Сеул 5 Връзка към коментар
violeta Публикувано: 8 март, 2020 Сподели Публикувано: 8 март, 2020 Сеул и Гибралтар 5 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега