luba_rizova Публикувано: 21 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2020 Здравейте, На магеланците от пловдивската сбирка се похвалих, но да си споделя - в изблик на липса на здрав разум се сдобих с билети Лондон - Терсейра 27.05-03.06 много евтино. Така, от Азорите бях на Сан Мигел миналата година 6 дни и много ми хареса, тогава си реших да отида на всички острови. Сега, ако имате някакви идеи дали има какво да правя там 7 дни, като ще включим хайкинг задължително, или да се напъна и да изскоча от още 300 Евро общо и да летим до Флорес и обратно, като разделим дните 4 към 3 в полза на Флорес. Флорес ми е мечта още от рекламните постери на Азорите, които гледах миналата година. Въпроса е, че в този случай ще ми е доста разкъсано времето. И бая полети стават. За съжаление, не ми е опция тъпия им ферибот, миналата година видях, че от май тръгва, тази година чак юни, можем май месец да идем само на Грациоза, но така са фериботите, че трябва да седим там 5 дни, а той е по малък от Терсейра. Моля, за съвет, както и ако някой е бил, да изкаже мнение. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега