Прескочи до съдържание

Мозамбик

FlyTraveler

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 2 часа, Георги Матеев каза:

Катарците в момента предлагат изключителни цени от Милано и Рим. Например, Мозамбик (1900 лв от София) е едва 850 лв с тръгване от Милано. Има много дестинации в рамките на 850 лв (Азия, Африка и други), както и Австралия за 1400. Комбинира се за допълнителна дребна отстъпка с днешния код 20FEB20.

Аз си взех (през посредник) билети Милано-Мапуто / Занзибар-Рим за малко над 800 лв. Направо подарък и за Мозамбик и за Танзания.

Браво, страхотна цена! От Мапуто до Занзибар измислил ли си го? В Мозамбик, нали знаеш, че трябва да внимаваме с някои местни суеверия 😉🙂 🙂 

• Смея се 1
Публикувано:

Супер,ако нямах снощи разговор с жената за отсъствията ми и аз щях да взема.Ама се поуплаших малко вчера и се позамислих...

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 43 минути , FlyTraveler каза:

Браво, страхотна цена! От Мапуто до Занзибар измислил ли си го? В Мозамбик, нали знаеш, че трябва да внимаваме с някои местни суеверия 😉🙂 🙂 

Разбира се 🙂 Мапуто - Дар Ес Салаам с LAM, правим ден спирка за бързо разглеждане на града, а на другия ден летим Дар Ес Салаам - Занзибар с Precision Air. MPM-DAR-ZNZ (всичко е на 1 билет) се върза под $150, странно бюджетно за Африка. Бонусът за мен е, че "директният" полет MPM-DAR има междинен технически стоп в Пемба, Мозамбик (летище POL).

За суеверията и аз така съм чувал, ще внимавам... 😀

преди 39 минути , Stanislav Dimitrov каза:

Супер,ако нямах снощи разговор с жената за отсъствията ми и аз щях да взема.Ама се поуплаших малко вчера и се позамислих...

В такъв случай въобще няма да те зарибявам за Сиера Леоне и Либерия.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 6 минути , Георги Матеев каза:

Разбира се 🙂 Мапуто - Дар Ес Салаам с LAM, правим ден спирка за бързо разглеждане на града, а на другия ден летим Дар Ес Салаам - Занзибар с Precision Air. MPM-DAR-ZNZ (всичко е на 1 билет) се върза под $150, странно бюджетно за Африка. Бонусът за мен е, че "директният" полет MPM-DAR има междинен технически стоп в Пемба, Мозамбик (летище POL).

A, вие ще летите между Мапуто и Дар. На мен понеже ми минават разни идеи за крайбрежието на Мозамбик, автоматично си помислих, че ще го правите по земя (което би било мега яко, между другото). Но и така добре сте го измислили. 🙂 

От кой посредник взе билетите (за дългите полети), ако не е тайна?

Публикувано:
В момента, FlyTraveler каза:

A, вие ще летите между Мапуто и Дар. На мен понеже ми минават разни идеи за крайбрежието на Мозамбик, автоматично си помислих, че ще го правите по земя (което би било мега яко, между другото). Но и така добре сте го измислили. 🙂 

От кой посредник взе билетите, ако не е тайна?

Попроучих малко и изглежда, че Мозамбик в момента не е баш най-безопасното място за дълги преходи по земя, особено във вътрешността на страната. Ще се пуснем по земя до Понта до Оуро и до Мапуто резервата (120-130 км), но всичко останало ще е с полети. При всички случаи е добро начало 🙂

От www.vayama.com - последната година почти всичките си билети взимам от там.

• Харесвам 3
Публикувано:
В момента, Георги Матеев каза:

Попроучих малко и изглежда, че Мозамбик в момента не е баш най-безопасното място за дълги преходи по земя, особено във вътрешността на страната. Ще се пуснем по земя до Понта до Оуро и до Мапуто резервата (120-130 км), но всичко останало ще е с полети. При всички случаи е добро начало 🙂

От www.vayama.com - последната година почти всичките си билети взимам от там.

Да, това е Maputo Special Reserve. Ще видите слонове, жирафи и някои видове антилопи. Интересното там е, че е на брега на океана.

Благодаря!

Публикувано:
Преди 1 час, FlyTraveler каза:

В Мозамбик, нали знаеш, че трябва да внимаваме с някои местни суеверия 😉🙂 🙂 

преди 13 минути , Георги Матеев каза:

Ще споделите ли суеверията, моля? 🙂 

Публикувано:
В момента, FlyTraveler каза:

Теб не те касаят 🙂 

Е, браво! 😞 Аз не съм се запътила натам. Просто ми беше интересно. Нали четем не само за наша пряка полза. Добре, ще разровя сама.

Публикувано:
преди 27 минути , FlyTraveler каза:

Теб не те касаят 🙂 

Разкажи де, забавно е 🙂 Пък и Рейни е заслужила 🙃

• Смея се 1
Публикувано:
преди 22 минути , AlexandraKo каза:

http://kanal3.bg/news/55271-

Разбиват главите на плешивите мъже, щот били пълни със злато:((((

За всеки случай мисля да нося перука... или поне шапка 🤠

• Смея се 7
Публикувано:
преди 2 часа, Rainy каза:

Е, браво! 😞 Аз не съм се запътила натам. Просто ми беше интересно. Нали четем не само за наша пряка полза. Добре, ще разровя сама.

Едното от суеверията е, че главите на плешивите мъже били пълни със злато (както е написала @AlexandraKo), другото пък е, че тези глави носят берекет, та разни шамани ги продавали на клиенти, т. е. имало търсене на такива глави (отрязани, разбира се)... 🙂 🙂 

• Харесвам 2
  • Смея се 4
Публикувано:
преди 4 часа, Георги Матеев каза:

такъв случай въобще няма да те зарибявам за Сиера Леоне и Либерия

Поне два месеца след Сауди,която е март,мисля да пасувам.Е ще правя някакви Италия,Хърватска,Черна гора  и всичко на достъпно разстояние с кола,ама тях не ги броя.От юни ще гледам пак да се запиша на нещо интересно 🙂

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.