Прескочи до съдържание

Берлин - Венецуела/Колумбия

Препоръчани мнения

Определено мисля, че Колумбия и по-безопасна от Венецуела, но там пък нещата с визите не са съвсем изяснени.

Ако са отпаднали - голям кеф, че иначе хем няма посолство, хем искат хиляди глупости.

Връзка към коментар

За мен разумният довод беше: "Не можеш да организираш едно пътуване за 2 часа, защото имало евтин билет".

Иначе имам +1 от човек, ходил наскоро.

Но още нямам отговор за визата (не очаквам и толкова бързо). Наистина ни има в списъка за безвизов режим в Diario Oficial, но никъде другаде по сайтовете, които гледах. Все пак е важно какво ще мислят по въпроса на границата им.

Връзка към коментар

Между другото рекламата на iberia в момента е още по-"агресивна" и за други дестинации в Америките (и не само!), но нямам възможност в момента да разглеждам в детайли.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Между другото рекламата на iberia в момента е още по-"агресивна" и за други дестинации в Америките (и не само!), но нямам възможност в момента да разглеждам в детайли.

Само че тези приятни цени на сайта на Iberia, са на посока ;)

Иначе добре изглеждат преди да прочетеш какво е обяснено по-долу.

Връзка към коментар

Я раздуйте - веднъж прЕстигнАли в ЮА, скъпо ли е придвижването между градовете и държавите (въздушен и наземен), че не съм се интересувал досега? А нощувки? 

Не е скъпо, като придвижването с автобус - дори на дълги разстояния - е доста добра и популярна опция, ако искаш да разгледаш. Така е горе-долу навсякъде в ЮА, според това, което знам. Директни наблюдения имам само от Колумбия. В някои страни, като Колумбия например, има и нещо като нискотарифни авиолинии, но не са толкова нискотарифни, като европейските. 

Редактирано от madam_editor
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Определено мисля, че Колумбия и по-безопасна от Венецуела, но там пък нещата с визите не са съвсем изяснени.

Ако са отпаднали - голям кеф, че иначе хем няма посолство, хем искат хиляди глупости.

Напълно точно за безопасността: в момента ситуацията в Колумбия е доста по-стабилна, отколкото във Венецуела. Някъде даже четох, че вероятността да те отвлекат в Каракас е доста по-голяма, отколкото в Богота, като Каракас е най-опасната ЮА столица в момента...

Връзка към коментар

Препоръчвам на пътешествениците да посетят карибската зона на Колумбия - Картахена, Баранкиня, Санта Марта и парка Тайрона. Последният представлява огромен "девствен" резерват с невероятни плажове и малки къмпинг зони. В секцията Галерия съм публикувала малко снимки оттам. Иначе току-що пратих за одобрение един пътепис за Картахена, дано Георги го качи скоро, а най-важното - дано ви хареса и подбуди да посетите този град. ;-) 

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Ех, къде е това? Както обичам да снимам от въздуха...

Аз сега много съжалявам, че не видях водопада Анхел както го мислех набързо, но ми се видя много скъпо и бях сам.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Ех, къде е това? Както обичам да снимам от въздуха...

Аз сега много съжалявам, че не видях водопада Анхел както го мислех набързо, но ми се видя много скъпо и бях сам.

El Peñón de Guatapé, Колумбия. Не успях да открия кой е авторът на снимката, има я на няколко сайта, напр. този с още снимки от там http://versesofuniverse.blogspot.com/2014/01/batu-raksasa-di-guatape-colombia.html...

Не знам още дали има полети за туристи, най-вероятно не. Иначе, стъпалата са 740 (също по непотвърдени данни).

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Ето тук има телефонен номер 

под видеото, за да не правя реклама на непознати хора

има и нещо, наречено Cable Vuelo

http://www.fincasagroturisticas.com/oferta/guatape/cablevuelo/

Редактирано от Childish
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.