digitalpr Публикувано: 27 февруари, 2020 Публикувано: 27 февруари, 2020 Мога ли според вас да взема раница с надуваем Stand Up Paddle борд като чекиран багаж в самолета? Идеята ми е че ако мине като спортна екипировка е по скъпо, а в крайна сметка той е не-надут и се побира в голяма раница. Като габарити е много по малко от допустимите размери за чекиран багаж. Ето така изглежда:
Doctor Who Публикувано: 27 февруари, 2020 Публикувано: 27 февруари, 2020 Сложи го в куфар/сак и общото тегло да отговаря на изискванията. Няма да има проблем, т.к. забележката за спортна екипировка е, че обикновено излиза извън сумарните размери 115 сантиметра /най-често обявявани/. 2
digitalpr Публикувано: 27 февруари, 2020 Автор Публикувано: 27 февруари, 2020 119 x 119 x 81cm е лимита за чекиран. 85см е най голямата страна на раницата на SUP-а, уж би трябвало да стане. По скоро си мислех дали няма да се заядат че е спортна екипировка, пък съм я чекирал като багаж. Чисто документално.
П.Кръстев Публикувано: 27 февруари, 2020 Публикувано: 27 февруари, 2020 преди 10 минути , digitalpr каза: 119 x 119 x 81cm е лимита за чекиран. 85см е най голямата страна на раницата на SUP-а, уж би трябвало да стане. По скоро си мислех дали няма да се заядат че е спортна екипировка, пък съм я чекирал като багаж. Чисто документално. Не, няма шанс. Никой няма да ти отваря раницата/куфара и да гледа какво имаш вътре. Аз съм носил надуваеми шалтета, палатка и спални чували в куфар, няма проблем. 1
digitalpr Публикувано: 11 юни, 2020 Автор Публикувано: 11 юни, 2020 A ако тази раница е в кашон ще кажат ли нещо? Чекирания багаж да ми е кашон, отговарящ на габаритните размери.
Doctor Who Публикувано: 11 юни, 2020 Публикувано: 11 юни, 2020 преди 5 минути , digitalpr каза: A ако тази раница е в кашон ще кажат ли нещо? Чекирания багаж да ми е кашон, отговарящ на габаритните размери. Няма проблем. Може кашон. 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега