Прескочи до съдържание

Отстъпка за Музея на самурая в Токио, Япония


Препоръчани мнения

преди 44 минути , iraJon каза:

Отстъпка за  музея на самурая в Токио

20200226_192325.jpg

Малко подробности може ли? До колкото виждам това е физически купон, който предполагам ви е останал и предлагате да го пратите на някой...или има промокод за онлайн резервация? 1700 йени са около 15 долара. 

Връзка към коментар

Да физическа дипляна е, но предполагам и като снимка да се покаже, няма да откажат отстъпка. Имат безплатни турове в музея на английски. Идва ли са в България и много им е харесало тук. Казаха да я дам на познати, който ще посещават Токио. Самия музей е малък, но тура с гид отнема около 60 мин. След това има спектакъл около 15 мин. на самурайски двубой, показват и как се използват мечовете. Доста интересно. Няма проблем да изпратя и дипляната на някой желаещ да посети музея.

Под безплатен тур имам в предвид, че разглеждането с гид не се заплаща допълнително. Само входния билет.

Връзка към коментар

Цената е около 28 лв., зависи от обменния курс, но си заслужава. Не си падам по мечове и самураи, но бях впечатлена. Накрая може да се облечеш като самурай и да се снимаш. Дипляната ми я дадоха, специално за хора от България, които ще посещават Токио и тяхния музей.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.