jungfraujoch Публикувано: 1 март, 2020 Публикувано: 1 март, 2020 Честита Баба Марта,МАГЕЛАНЦИ! Бъдете здрави и щастливи.Усмихнати и добри. Сбъдвайте мечтаните пътешествия и се радвайте на прекрасни и споделени моменти. Пожелавам Ви късмет и много любов през настъпващата пролет. 17
Дани Магелани Публикувано: 1 март, 2020 Публикувано: 1 март, 2020 Преди 1 час, stanislavpp каза: Изпрати му тази мартенички в отговор 4 1 3
AlexandraKo Публикувано: 1 март, 2020 Публикувано: 1 март, 2020 Преди 1 час, stanislavpp каза: А пък, на булка му, това: 3
AlexandraKo Публикувано: 1 март, 2020 Публикувано: 1 март, 2020 ЧБМ! Да си припомним защо казваме Баба Марта и защо, червено и бяло: https://www.bizimi.com/bulgarianCustoms/BabaMarta.php 4
Mistela Публикувано: 1 март, 2020 Публикувано: 1 март, 2020 Честита Баба Марта! Нека ви носи здраве на вас и семействата ви! 3
Дани Магелани Публикувано: 1 март, 2020 Публикувано: 1 март, 2020 Честита баба Марта, магеланци! Тази мареница ще ви пази от корона вирус. 5
t_petkov Публикувано: 1 март, 2020 Публикувано: 1 март, 2020 Честита баба Марта на всички магеланци! Нека ви донесе много здраве, късмет, щастие и много пътувания 🙂 3
Костов Публикувано: 1 март, 2020 Публикувано: 1 март, 2020 Честита Баба Марта на всички Магеланци! Желая Ви здраве, много късмет и много пътешествия! Да се похваля с мартеницата, която ми подари г-жа Костова - по-добрата половинка 5
juriwaro Публикувано: 1 март, 2020 Публикувано: 1 март, 2020 преди 9 часа, Дани Магелани каза: Изпрати му тази мартенички в отговор Баба Марта е такава люта, защото Април е мек, а Февруари - къс.
Zaro Публикувано: 1 март, 2020 Публикувано: 1 март, 2020 преди 4 часа, Дани Магелани каза: Честита баба Марта, магеланци! Тази мареница ще ви пази от корона вирус. Тая не е достатъчна. Требе си и 2 1
Дани Магелани Публикувано: 2 март, 2020 Публикувано: 2 март, 2020 преди 11 часа, Zaro каза: Тая не е достатъчна. Требе си и Надпис, кореспондиращ с поста ти, ако правилно съм преценила чашата:
Zaro Публикувано: 2 март, 2020 Публикувано: 2 март, 2020 преди 1 минута , Дани Магелани каза: Надпис, кореспондиращ с поста ти, ако правилно съм преценила чашата: Къде ни слагаш в един кюп с руснаците? Не са дорасли за това. Те само се напиват с водка, когато има (когато няма - Боярщик). А и според руснаците, нашият начин на пиене хаби много алкохол, щото като пие човек бавно, докато се храни, пие повече и напиването (по тяхната щура логика) би изискало повече алкохол, отколкото техния начин - бил по-евтин и икономичен. Ама после има game over 😄 1 2
Дани Магелани Публикувано: 2 март, 2020 Публикувано: 2 март, 2020 преди 5 минути , Zaro каза: Къде ни слагаш в един кюп с руснаците? Не са дорасли за това. Те само се напиват с водка, когато има (когато няма - Боярщик). А и според руснаците, нашият начин на пиене хаби много алкохол, щото като пие човек бавно, докато се храни, пие повече и напиването (по тяхната щура логика) би изискало повече алкохол, отколкото техния начин - бил по-евтин и икономичен. Ама после има game over 😄 Точно казано! 1
Tonyco Публикувано: 2 март, 2020 Публикувано: 2 март, 2020 Честита Баба Марта !!! С Баба Марта съм дошъл и аз на белия свят, сигурно тя ме е донесла на 1-ви, не щъркела 😆 И малко Витошки снимки за настроение. 6 1
jungfraujoch Публикувано: 2 март, 2020 Автор Публикувано: 2 март, 2020 преди 4 часа, Tonyco каза: С Баба Марта съм дошъл и аз на белия свят Честит Рожден Ден на патерица!Бъди здрав и щастлив!Все така активен планинар,заедно с Боби железото!Пожелавам ви много извървени пътеки и достигнати върхове!Продължавай да споделяш с нас цялата прелест на планинарството,защото винаги имаме какво да преоткрием в себе си или в съвършенството на природата. 1
Дани Магелани Публикувано: 3 март, 2020 Публикувано: 3 март, 2020 Сега видях, че има тема. Някой модератор да прехвърли поста ми, моля!
Tonyco Публикувано: 4 март, 2020 Публикувано: 4 март, 2020 На 2.03.2020 г. в 21:08, jungfraujoch каза: Честит Рожден Ден на патерица!Бъди здрав и щастлив!Все така активен планинар,заедно с Боби железото!Пожелавам ви много извървени пътеки и достигнати върхове!Продължавай да споделяш с нас цялата прелест на планинарството,защото винаги имаме какво да преоткрием в себе си или в съвършенството на природата. Благодаря 🙂 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега