Kimbarly Публикувано: 2 март, 2020 Сподели Публикувано: 2 март, 2020 Здравейте, с дъщеря ми - 10г. имаме мечта да посетим Африка. Разглеждам много оферти от тур. фирми, но ми е трудно да избера. Ще съм благодарна на всяко едно мнение! Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 2 март, 2020 Сподели Публикувано: 2 март, 2020 Африка? Африка е Египет, Тунис, Мароко и Канарските острови, Но Африка е и Ботсвана, Зимбабве, Нигерия, Ангола и т.н. Може ли малко по конкретно? Връзка към коментар
Kimbarly Публикувано: 2 март, 2020 Автор Сподели Публикувано: 2 март, 2020 преди 3 минути , Topfly каза: Африка? Африка е Египет, Тунис, Мароко и Канарските острови, Но Африка е и Ботсвана, Зимбабве, Нигерия, Ангола и т.н. Може ли малко по конкретно? Съжалявам, Южна Африка - Кения, Зимбабве, Танзания и може би други препоръчани от Вас. Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 2 март, 2020 Сподели Публикувано: 2 март, 2020 13 minutes ago, Kimbarly said: Съжалявам, Южна Африка - Кения, Зимбабве, Танзания и може би други препоръчани от Вас. Бих препоръчал да разгледате офертите на https://nomadtours.co.za/ Аз бях с тях от Кейптаун до водопада Виктория и останах много доволен. Имат и по бюджетни пътувания със спане на палатка, което за дете на 10 години би било много по впечетляващо и запомнящо се,.. Връзка към коментар
Роми Публикувано: 2 март, 2020 Сподели Публикувано: 2 март, 2020 Мои приятели също много ги хвалят. Те обиколиха тях Южна Африка, но не на палатки, а на малки хотелчета. Има и този вариант а е доста евтин за теза дестинации. Предполагам с дете този вариант е по-приемлив. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега