Прескочи до съдържание

7 дни около Маями (без круиз)

Eva eva

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте отново,

по всяка вероятност ще канселирам круиза ни, който трябваше да е април от Маями. В тази връзка се чудя как да уплътним 7 дни - гледам за варианти до Пунта Кана или Канкун съответно с полети от и до Маями. Доста хубави хотели има, е, и цените са им хубави 🙂  

Моля, дайте идея за вариант за 7 дневна почивка от Маями на безопасно и не много скъпо място. Най-важното е да няма опасности.

Благодаря предварително.

Публикувано:

Маями е голям хъб с много директни полети , та според своите интереси, бюджет и желания, само ти може да направиш избор. Аз бих предложил : Колумбия, Белиз, Коста Рика, Барбадос, Американски или Британски Вирджински о-ви , ДР.  Вариант също е да останете във Флорида : няколко дни Маями с разходка до Кий Уест, няколко дни Орландо и Дисниленд, няколко дни - Западна Флорида ( Clearwater Beach и района).

• Харесвам 1
Публикувано:
19 minutes ago, stanislavpp said:

Маями е голям хъб с много директни полети , та според своите интереси, бюджет и желания, само ти може да направиш избор. Аз бих предложил : Колумбия, Белиз, Коста Рика, Барбадос, Американски или Британски Вирджински о-ви , ДР.  Вариант също е да останете във Флорида : няколко дни Маями с разходка до Кий Уест, няколко дни Орландо и Дисниленд, няколко дни - Западна Флорида ( Clearwater Beach и района).

Благодаря за отговора. Моите идеи не са ли добри - Канкун или Доминиканска република? За Колумбия и Коста Рика - в коя част е хубаво? Къде да търся хотели? 

Извинявам се за неориентираните ми въпроси, но в последния момент се налага да реагирам и досега не съм се интересувало за нещо различно.

Публикувано:
2 hours ago, Eva eva said:

Благодаря за отговора. Моите идеи не са ли добри - Канкун или Доминиканска република? За Колумбия и Коста Рика - в коя част е хубаво? Къде да търся хотели? 

Извинявам се за неориентираните ми въпроси, но в последния момент се налага да реагирам и досега не съм се интересувало за нещо различно.

Канкун не е нищо особено, малко доскучава.

@stanislavpp вече е предложил Кий Уест - страхотно е за почивка, единственият недостатък е, че за ден се обхожда и няма хубави плажове, но пък има доста забавления и разкошна храна, къщата на Хемингуей, мохито, рапани - ех, размечтах се...

До Белиз пък е втория по големина коралов риф в света, евтино е и хората са много мили.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 3 часа, Eva eva каза:

Моля, дайте идея за вариант за 7 дневна почивка от Маями на безопасно и не много скъпо място. Най-важното е да няма опасности.

От Маями можеш да отидеш директно практически до цяла Латинска Америка, но в последния момент може да не са много евтини полетите. Аз бих останал във Флорида - Кейп Канаверал, Орландо, Евърглейдс, Кий Уест...

Публикувано:

При положение, че търсиш алтернатива на круиз аз бих избрал Канкун (Плая дел Кармен, Тулум, Акумал, остров Козумел... )  - имаш десетки километри прекрасни плажове, имаш руини ако искаш история и култура,  имаш тематични паркове. 

Цената на полет от Маями лесно ще се компенсира от много по-ниските цени на хотели, храна, забавления. 

Само датите ти да не съвпадат с колежанските ваканции, защото чувам че става доста неприятно. 

Ако е за съвсем мързелива почивка тип ол-инклузив,  някой хотелски коплекс в Доминикана. 

Публикувано:

Благодаря на всички за отговорите!

След круиза съм планирала няколко дни в Маями, ще имаме възможност и за Кий Уест, та затова се оглеждам за нещо различно от Маями и Щатите. Иска ми се да е различна държава, може би да не е само плаж, да има и други интересни неща.

Гледах Канкун и по-конкретно хотели в Плая дел Кармен, добре се връзва като цена.  Ще може и Чичен Итца да посетим. Има и други интересни активности, пък и не са безумни цени. Въпросът е дали е ок от гл. т. на сигурността - да няма много престъпност?! Същото важи и за другите дестинации. Това ми е водещото. 

За Белиз и другите дестинации - моля да ме насочите като конкретни курорти или градове. 

Публикувано:

Преди два месеца се върнахме от Плая дел Кармен. Не сме имали проблеми със сигурността (не бяхме в хотел, а в къща от AirBnb), не сме се чувствали в опастност или нещо такова. Както се казва: малко здрав разум и няма да има проблеми! 👍

• Харесвам 1
Публикувано:

Аз от Маями съм пътувала до Пуерто Рико на много изгодна цена и беше чудесна почивка. Разумно като цена. Атмосфера, плажове...

Публикувано:
11 minutes ago, Eva eva said:

@DaBo, дали ще можете да ми пратите линк към къщата, ако сте останали доволни.  

Да, останахме много доволни, но е само за двама човека. Използва се първия етаж (има голяма градина и басейн само за гостите), собствениците са на втория етаж, но ги видяхме всичко на всичко два пъти.

Публикувано:
13 minutes ago, DaBo said:

Да, останахме много доволни, но е само за двама човека. Използва се първия етаж (има голяма градина и басейн само за гостите), собствениците са на втория етаж, но ги видяхме всичко на всичко два пъти.

И ние сме двама 🙂 

Публикувано:
4 minutes ago, Eva eva said:

И ние сме двама 🙂 

Аз защо рабрах, че сте повече...

Ето: Private pool 50mt. Beach & 5th Av. Wifi Playacar 1

https://www.airbnb.com/rooms/23000212?location=Private pool 50mt. Beach %26 5th Av. Wifi Playacar 1&source_impression_id=p3_1583835027_aIsD5CbWH30pRsWq

Намира се в зона Плайакар, в охраняем затворен комплекс. Непрекъснато минава охрана на мотори. Плажът е буквално зад ъгъла. В апартамента има всичко - неспресо машина с капсули, чадъри за плажа, столове, колела, вода и т.н. 5-то авеню е на 10 мин пеша, минава се през парка на комплекса.

Това е къщата, първият етаж е за гостите:

89706461_1110158649343195_8679660277039366144_n.thumb.jpg.037a61413c31f9c277293c872257c2d2.jpg

Плажът е зад ъгъла, на 100 метра макс:

88335961_636529317162871_2754549538390802432_n.thumb.jpg.8a5c243dafee5b195b3488f6bdb2982f.jpg

Плажът:

87271602_184667222954953_3326900917525020672_n.thumb.jpg.1a5fb5fc42a22b3d366548de5bf9b847.jpg

Ние имахме кола под наем и пообиколихме с нея. Паркирахме до самата къща, те си имат паркоместа. Но ако не искате кола под наем, има много организирани турове до основните забелижителности. Самият собственик дава много информация как да се стигме от/до летището в Канкун.

Собственичката работи в съседен 4 свезден хотел и гостите могат да използват безплатно чадърите и шезлонгите на хотела. което също е голям плюс.

Хотелът:

87604559_211776253249309_2883597062069288960_n.thumb.jpg.e5d37c270d721a081634cf85fb25f69e.jpg

• Харесвам 4

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.