Прескочи до съдържание

COVID-19 - обща дискусия

Goal & Boss

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 17 минути , Брани каза:

Аз си представям и етикета вече - нещо в стилистиката на Джони Уокър, само че по-скоро Георги Матеев (фрикуент) Флайър - със самолетче и всичко 🙂

А,това е готино - може да го използваме за етикета на уискито. А за водката - стилизирано изображение на Матеев в chill out вариант около басейна, релаксиращ след поредното пътуване. Т.е. всеки етикет да е продължение на легендата 😉

За ракията пък може да снимаме Матеев и Вен, прегърнати и ухилени, вече сдобрени и с пълни чаши.

• Смея се 8
Публикувано:
преди 4 минути , Мари Николова каза:

А,това е готино - може да го използваме за етикета на уискито. А за водката - стилизирано изображение на Матеев в chill out вариант около басейна, релаксиращ след поредното пътуване. Т.е. всеки етикет да е продължение на легендата 😉

За ракията пък може да снимаме Матеев и Вен, прегърнати и ухилени, вече сдобрени и с пълни чаши.

Това ще бъде един бранд, който буквално разказва истории! 🙂

Публикувано:
преди 6 часа, Брани каза:

Добре де, вие наистина ли сериозно смятате, че глобално ще ви затворят завинаги и още десетилетия, ако не векове, ще се носят маски и ще се спазва дистанция 🙂

Така зададен въпрос от човек с твоята външност, предполага категоричен отговор................ясно в каква посока... 😛 

• Смея се 6
Публикувано:
преди 3 часа, ven62 каза:

Траех си няколко месеца и понасях стоически всички намеци/упреци/...😀

Не ми се искаше точно твойте мечти да разбивам, ... но я прочети внимателно какво точно съм написал тогава.:wink:

"Басейн трябва да му направим на @Георги Матеев … с водка"

И малко по-надолу нещо, което с една идея повече прилича на обещание:

"Нали ти казах, че знам къде живееш. Идвам да ударя първата копка."

От първи копки никой не е пострадал. Примери да давам ли.😀

Не мисля да те убеждавам, че всеки добър адвокат ще ме измъкне от създалата се ситуация.:dance2:

А аз мисля да наема не кой да е, а @Duke. Колкото и да е скъп - по-евтин е от един басейн с водка.:wink:

:grin:

Тук леко има конфликт на интереси, щото с Жорката вече няколко пъти сме пили водки заедно, докато на теб и очите още не съм ти виждал... 🙂

• Харесвам 1
  • Шок 1
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 26 минути , Duke каза:

Така зададен въпрос от човек с твоята външност, предполага категоричен отговор................ясно в каква посока... 😛 

Ако мога да перефразирам парчето на една велика група: We will, we will lock you!

🙂

Публикувано:
преди 2 минути , Duke каза:

Тук леко има конфликт на интереси, щото с Жорката вече няколко пъти сме пили водки заедно, докато на теб и очите още не съм ти виждал... 🙂

1. Нали не го представляваш в момента. 

2. Аз първи изявих желание да те наема.

3. Ти не си ли по бирата.

Разчитам, че клюовата дума в това което си написал е "леко" и ще успееш да превъзмогнеш вътрешната си дилема.

Адвокат със скруполи. Това е такава рядкост. Решителността ми точно ти да ме представляваш се засилва.

😀

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 56 минути , Duke каза:

Жорка, нещо контра оферта ще има ли?

Жоре, то и аз не съм виждал очите на @ven62, но ако спечелим делото и ми се осигури обещания басейн ти гарантирам достъп до него 24/7 :beach:

Плюс бонус мезета на корем!

П.П. @Брани ако скоро ще почваш дизайна на водка етикетите кажи къде да ти пратя мои векторни изображения :grin:

• Благодаря 1
  • Смея се 8
Публикувано:
преди 36 минути , Георги Матеев каза:

Жоре, то и аз не съм виждал очите на @ven62, но ако спечелим делото и ми се осигури обещания басейн ти гарантирам достъп до него 24/7 :beach:

Плюс бонус мезета на корем!

П.П. @Брани ако скоро ще почваш дизайна на водка етикетите кажи къде да ти пратя мои векторни изображения :grin:

Ясно! Решението е взето... 😄

Той Брани, сигурно в имперски мерни единици ще изиска изображенията... 😛

• Смея се 4
Публикувано:
преди 4 часа, ven62 каза:

И ти ли ... @Дани Магелани ...

:biggrin:

Вен е изпаднал в блекаут, напрактика е бил зает да избира и купува плувен надуваем басейн на внучка си и е имало промоция един + един безплатен. Като добра душа се е сетил за @Георги Матеев и имайки предвид, че при закупуване на водка на едро ще получи голяма отстъпка, благородно е предложил басейн с водка. 

• Браво 1
  • Смея се 2
  • Замислям се 1
Публикувано:

Като сме на тема алкохол да питам. Вярно ли е, че 3 дни преди ваксиниране и три дни след това не трябва да се пие алкохол? Или е фалшива новина, пусната от руснаците, може и украинците😉😄?

6 дни за първата доза + 6 дни за втората си е сериозен период на въздържание. Тъкмо се настроих за ваксиниране и  ей го на пак се разтревожих 😄

• Смея се 11
Публикувано:
преди 6 минути , ДиянаВ каза:

може и украинците😉😄?

Тъц, това са долни инсинуации. 🤣 В Украйна няма кьорава ваксина, а първата която се види на хоризонта, е китайската тоест три дни преди и три дни след - не се ядат прилепи. 🤣🤣🤣 Никой не смее да лиши тоз изстрадал народ от най-милото му - водката, опс горілка! 🤣

• Харесвам 2
  • Смея се 14
Публикувано:
преди 6 часа, Velyana каза:

Аз и мъжа ми сме на същото мнение, че няма да е чак толкова зле да се пътува и да има по малко тълпи . И честно да си кажа китайчета навсякъде няма да ми липсват😂
Разбира се, че за едни това е положително, за други не. Хората с по ниски доходи, няма да могат да си позволят да пътуват толкова често. И ще е жалко, че много деца няма да могат да пътуват с родителите си поради финансови причини. Но за жалост живота не е справедлив и лесен!

Благодаря за поздравленията ☺️

Да,ама ное от село барабар с китайчетата ще гледаме пътуване през крив макарон.Още от сега сънувам полети по 10 евро.😪

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 10 минути , Emil Chakalov каза:

Да,ама ное от село барабар с китайчетата ще гледаме пътуване през крив макарон.Още от сега сънувам полети по 10 евро.😪

Наистина е жалко, че много хора ще редуцират или изобщо няма да пътуват. Но то в наши дни нищо не е сигурно, току виж авиокомпаниите решат да ме опровергаят и напускат билети от по 10-20 евро.

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Публикувано:

Абе , някой беше прогнозирал в темите за лоукостовете или отстъпките през 2019 г., че евтините билети няма да са безкрай...то взе че стана.

Иначе аз очаквам възстановяване, поне в Европа....ама кога...че ако почнат да 'вадят' нов щам през 2 седмици.

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 3 часа, bad kid каза:

Иначе аз очаквам възстановяване, поне в Европа....ама кога...че ако почнат да 'вадят' нов щам през 2 седмици.

Спокойно! Има около 4000 варианта на коронавируса. Само 4000 :grin:

Иначе евтини полети ще се намират по един или друг начин, но всъщност далеч по-натоварващи са допълнителните разходи за тестове, които вече станаха кажи-речи стандарт. А както коментирахме за отиване и връщане до някои дестинации трябват даже по 4 теста на човек.

По-генералният за момента въпрос обаче е кога ще почнат да отпадат поне част от рестрикциите. Защото рано или късно пак ще има много полети (без значение от цената), но ако не можем да се качим на тях е все тая.

• Харесвам 7
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 12 часа, ДиянаВ каза:

Като сме на тема алкохол да питам. Вярно ли е, че 3 дни преди ваксиниране и три дни след това не трябва да се пие алкохол? Или е фалшива новина, пусната от руснаците, може и украинците😉😄?

6 дни за първата доза + 6 дни за втората си е сериозен период на въздържание. Тъкмо се настроих за ваксиниране и  ей го на пак се разтревожих 😄

Вярно е - не може с два вида ваксини едновременно да се ваксинираш. Та затова, докато ти слагат едната, спираш за малко другата. Ако можеш 😄

• Смея се 5
Публикувано:
преди 30 минути , ivailo_radev каза:

Вярно е - не може с два вида ваксини едновременно да се ваксинираш. Та затова, докато ти слагат едната, спираш за малко другата. Ако можеш 😄

Винаги съм се чудил дали и при други националности го има това като ти предпишат лекарство, да питаш "мога ли да пия". Не "ще се излекувам ли", "не колко време", а "мога ли да пия". Нечовешко е :crazy:

• Харесвам 1
  • Смея се 6
Публикувано:
преди 2 минути , Zaro каза:

Винаги съм се чудил дали и при други националности го има това като ти предпишат лекарство, да питаш "мога ли да пия". Не "ще се излекувам ли", "не колко време", а "мога ли да пия". Нечовешко е :crazy:

От опит с контакт с други националности - има го и то яко. Даже и при лекарства, които яко удрят в черния дроб, те пак си удрят по 2-3 бирички след работа. Та не е само наш синдром.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 39 минути , ivailo_radev каза:

Подозирам че скоро ще разрешат пиенето с ваксините тогава. Я виж как започнаха да комбинират по две ваксини 😉

https://nova.bg/news/view/2020/12/11/308193/комбинират-ваксината-от-оксфорд-с-руската/

https://www.plovdiv-press.bg/2021/02/04/експеримент-комбинират-ваксини-на-pfizer-и-a/

• Харесвам 1
Публикувано:
В момента, ivailo_radev каза:

От опит с контакт с други националности - има го и то яко. Даже и при лекарства, които яко удрят в черния дроб, те пак си удрят по 2-3 бирички след работа. Та не е само наш синдром.

Успокоих се, ще си сипя едно. От облекчение.

• Харесвам 1
  • Смея се 5
Публикувано:
Преди 1 час, Zaro каза:

- Докторе, сега, като ми поставихте ваксината ... ще мога ли да правя секс?
- Разбира се... що за въпрос?!?
- Ами... понеже преди това не можех...
.........................................................................................
В тази връзка се замислих - Pfizer дали не могат да измислят някаква комбинирана ваксина 2 в 1 - срещу ковид и заедно с ...  ъъъъ ....онзи ...  другия им популярен продукт? :grin:

• Харесвам 2
  • Смея се 18
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.