Прескочи до съдържание

COVID-19 - обща дискусия

Goal & Boss

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 4 минути , Георги Матеев каза:

Гледам тук тежки разговори се водят. А ситуацията всъщност е толкова проста 🙂

Culture_Matrix_RedPillBluePill-1047403844.jpg

Лесен си ти. Отиваш на купон в Индия. А ние тук продължаваме да крепим света на раменете си :yes: ( за справка - министър Ангелов)

• Харесвам 3
  • Смея се 11
Публикувано:
преди 33 минути , Lindt каза:

@Мари Николова, доста ми е интересно това дали след изкарване на тежък ковид се тревожат за себе си или по-скоро за всички останали и защо, но ми е малко жал да човъркам из мозъците на хората и не питам

Според мен се има предвид физиологично, а не че се тревожат за някого

• Харесвам 4
Публикувано:

@Lindt Спича си да ти кажа. Свекърва ми живее в чужбина и кара Ковид миналия април. Зле, но не я хоспитализираха. Вече е март тази година и тя още има оплаквания - задъхва се по улиците с денивелация. Според лекарите й няма обективни причини, но тя не се чувства съвсем добре въпреки, че е бойна баба и не се дава. Ваксинираха я с пфайзерската, дано да не хване нов щам. 😕

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 2 часа, zon каза:

Добре е, че не си се заразила. Не искам да те напрягам, но имай предвид, че има вече доста случаи на семейни двойки при които при едната вълна единият е бил заразен и е преболедувал, а другият не се е заразил, въпреки, че са били в много близък контакт. Но при последваща вълна с друг вариант, незаразеният преди това патньор се заразява, например на работното си място, и се разболява. Така, че продължавай да се пазиш. 

Чини ми се, че много близкия контакт май е бил на работното място :wink:

• Смея се 4
Публикувано:
преди 2 минути , Petkan каза:

Чини ми се, че много близкия контакт май е бил на работното място :wink:

Като вкъщи се е провалило заразяването, се е наблегнало на това в работата ;)) 

• Смея се 3
Публикувано:
преди 12 минути , zon каза:

Като вкъщи се е провалило заразяването, се е наблегнало на това в работата ;)) 

Пусто и в къщи и на работа - все заедно, та...тц - ядец :biggrin:

• Смея се 3
Публикувано:

Президентът на Танзания е починал. Един приятел ми писа от там преди малко. Официалната версия е, че е починал от инфаркт. Сигурен съм, че масовите медии сега ще го обявят за жертва на ковида.

• Харесвам 3
  • Смея се 1
  • Замислям се 2
Публикувано:
преди 2 минути , FlyTraveler каза:

Президентът на Танзания е починал. Един приятел ми писа от там преди малко. Официалната версия е, че е починал от инфаркт. Сигурен съм, че масовите медии сега ще го обявят за жертва на ковида.

Лошото е ( освен че е починал човека), че новия може да не е толкоз либерален с ковид ситуацията и да секне туризма и в Танзания 

• Харесвам 1
  • Шок 1
Публикувано:
преди 10 минути , funny каза:

Лошото е ( освен че е починал човека), че новия може да не е толкоз либерален с ковид ситуацията и да секне туризма и в Танзания 

Ще видим, моят приятел ми казва, че в техния град не забелязвал да умират повече хора от обичайното или пневмонии, задух... Ще видим и с политиката какво ще се случи. Този президент беше трън в очите на много световни елити...  На първо време ще управлява вицето, което била някаква жена.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 12 минути , FlyTraveler каза:

Сигурен съм, че масовите медии сега ще го обявят за жертва на ковида.

Сигурен съм, че конспираторите сега ще го обявят за жертва на световния заговор. 

• Харесвам 1
  • Браво 3
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 2 минути , Фил каза:

Сигурен съм, че конспираторите сега ще го обявят за жертва на световния заговор. 

Нито едното е изключено, нито другото.

• Харесвам 3
Георги Матеев
Публикувано:
преди 2 часа, funny каза:

(за справка - министър Ангелов)

преди 8 минути , Фил каза:

конспираторите сега ще го обявят за жертва на световния заговор.

Само аз ли виждам връзката тук? :grin:

• Смея се 10
Публикувано:
преди 8 часа, FlyTraveler каза:

Ще видим, моят приятел ми казва, че в техния град не забелязвал да умират повече хора от обичайното или пневмонии, задух... Ще видим и с политиката какво ще се случи. Този президент беше трън в очите на много световни елити...  На първо време ще управлява вицето, което била някаква жена.

Не е изключено и нали знаеш , какво :))))Голям трън им беше , Та може и да са извадили тръна от петата...

Тука гледаме CNN, само за това говорят от вчера.

От ония дни, дъвчеха Меган, сега това.

• Харесвам 5
Публикувано:

Абе, че има и там корона, има. Ама ако официалните власти излезнат и кажат, че човекът е починал от инфаркт, то тогава би било също толкова конспирация, ако тръгне да обявява някой, че е починал от друго. Само че в обратната посока. 

Пък и изобщо какво значение има от какво е починал? Човекът го няма вече и на близките му ще им е все тая. 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 3 минути , stanimir каза:

Аз пък мислех, че от инфаркт в наши дни се умира само след ваксина. 

Може да е бил ваксиниран преди това 😄 Ама иначе сериозно - тук не се чува за инфаркти след ваксината. Основно емболии разследват май. 

В крайна сметка си чешем езиците само де - ЕКЛ (или както аз им казвам - ЕМА) уж в петък ще излезе с официална препоръка за астричката.

• Харесвам 3
Публикувано:

Изгледах преди малко епичната му реч за козите и папаята. 

Екстра се позабавлявах! 

преди 5 минути , ivailo_radev каза:

Може да е бил ваксиниран преди това 😄 

Нищо чудно да е сред първите ваксинирани в Танзания!

• Харесвам 3
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 11 минути , stanimir каза:

Аз пък мислех, че от инфаркт в наши дни се умира само след ваксина. 

Тц. От март 2020 всички инфаркти и починали от тях са в следствие от Ковид. Ваксината си чака реда за разпределяне на инфарктите още. 😉

• Харесвам 4
Публикувано:

Почти е сигурно, че е починал от Ковид, а преди него и няколко министри.  Това е човека, който не признаваше Короната и подлъга половин свят да пътува до Занзибар и да разнася новия африкански щам.

• Харесвам 2
  • Шок 2
  • Смея се 2
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 14 часа, FlyTraveler каза:

Два кратки цитата:

Всеки локдаун води до удължаване на това, което ни предстои. Тъй като се забавя инфекциозността на коронавируса, докато сме в изолация, то той започва да мутира“. 

По думите на д-р Велизарова не е полезно по време на пик на епидемията човек да се имунизира, „защото вместо да изпишем вежди, можем да избодем очи“. 

Уау, и тази докторка е клъвнала на въдичката на "експертите" Витковски и Фанденбош. Абе какво правят РЗИтата щом пламне някоя ромска махала с морбили или заушка? Вадят иглата и почват да избождат очи. Наред.

Аман от изказвания на псевдоучени.

Ето и един отговор на глупостите на Фанденбош:

https://www.deplatformdisease.com/blog/addressing-geert-vanden-bossches-claims

Цитат:

Цитат

It's not exactly rocket science, it’s a basic principle taught in a student’s first vaccinology class: One shouldn’t use a prophylactic vaccine in populations exposed to high infectious pressure (which is now certainly the case as multiple highly infectious variants are currently circulating in many parts of the world).

There is no such principle. It in fact directly goes against current policies for responding to outbreaks of e.g. measles, mumps, meningococcal disease, etc. and more generally is directly at odds with the incredibly effective ring vaccination strategy.

21 век, триумф на простотията. Пастьор се върти в гроба си.

• Харесвам 5
  • Браво 2
Публикувано:
18 minutes ago, ruwenzogy said:

Почти е сигурно, че е починал от Ковид, а преди него и няколко министри.  Това е човека, който не признаваше Короната и подлъга половин свят да пътува до Занзибар и да разнася новия африкански щам.

Чак пък половин свят... руснаци, украинци, българи и румънци. 

Братя Диневи сигурно вече строят.

• Харесвам 3
  • Смея се 6
Публикувано:
преди 18 минути , ruwenzogy каза:

Почти е сигурно, че е починал от Ковид, а преди него и няколко министри. 

и вицепрезидента на... Занзибар

https://www.bbc.com/news/world-africa-56096851

Цитат

The vice-president of Tanzania's semi-autonomous islands of Zanzibar has died, nearly three weeks after his party said he had contracted Covid-19.

He was the most prominent politician in Tanzania to have openly declared that he had the virus.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 41 минути , ruwenzogy каза:

ЕЕ чак пък толкоз. Нали ги тестват при пристигане ? Или щом е африкано-занзибарски щама и даже и тест не го лови ?

Не разбирам, честно, защо е това плюене по избралите да не подчиняват живота си на Ковид истерията. Ходят, тестват се после , както и тези дето пътуват и до други места по света и толкова. Ама там няма истерия .... и не е ок ? 

• Харесвам 14
  • Браво 1
Публикувано:
Преди 1 час, ivailo_radev каза:

Абе, че има и там корона, има.

Недей така, според починалия президент и власитте там от м. май 2020-та в Танзания Ковид-19 няма . А все пак прездинетът на страната би трябвало да е по-наясно от теб какво има и какво няма там, нали?

image.png.1dbd9262cb4a1dfd67db3933615bcad8.png

• Харесвам 3
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 26 минути , funny каза:

ЕЕ чак пък толкоз. Нали ги тестват при пристигане ? Или щом е африкано-занзибарски щама и даже и тест не го лови ?

Не разбирам, честно, защо е това плюене по избралите да не подчиняват живота си на Ковид истерията. Ходят, тестват се после , както и тези дето пътуват и до други места по света и толкова. Ама там няма истерия .... и не е ок ? 

Геоздето е кисело. Всеки си ходи в Занзибар и Танзания на собствена отговорност, със собствени средства и със собствени причини. Който не иска, да не ходи. Който го е страх, да седи вкъщи. Но, това сакане Вуте да е зле е особено грозно и неприемливо. В днешно време стана много модерно всеки да има право да се бърка в поведението и живота на другите хора за всичко и да твърди, че е по-прав. Толкова самозабравяне не се е наблюдавало до сега, хеле пък в държава като нашата, когато ако видиш, че някой падне на улицата, ще го подминеш. До толкова, до колкото не се нарушава закона, този хейт е неприемлив. 

• Харесвам 11
  • Браво 2
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.