Прескочи до съдържание

COVID-19 - обща дискусия

Goal & Boss

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 7 минути , ivailo_radev каза:

Естествено не е обяснено дали това се отнася само за тези, които нямат сложена първа ваксина или и за тези, които имат. И дали за втората трябва да се записваш, при положение, че имаш едно картонче, на което пише след коя дата да отидеш за втора. Точно ги бях похвалил и ще забъркат миш-маша 😄

Според мен новите правила са за тепърва почващите ваксинация с първа доза. Който е заварен случай и с картонче, ще отиде на датата си за втора доза. Аз не съм се записвала през системата, но доколкото знам, там записването е само за първа доза. За втора няма записване.

• Харесвам 7
Публикувано:
преди 20 минути , ivan69 каза:

Е очевидно е , че след като напреднахме с имунизациите и отпаднаха (почти) всички мерки свалихме новозаразените почти 10 пъти и % заразени от над 25% до под 5%. Интересно ми е кой ще първият магеланец който ще се боцне с 3-та доза , че някой вече се боцнаха преди 2-3 месеца и може антителата им да са намалели....Самият факт , че двамата най-уважавани магеланци от мен ( да не се обиждат останалите ) @Георги Матеев и @AlexandraKo не са се боцнали , е показателен , не съм чул и бб и рр  да се боцнали , ама те не са популисти , че да го афишират ако са го направили....

А Бенямин Нетаняху пръв (или от първите) се боцна от израелците.

Публикувано:
преди 25 минути , antea каза:

не вярвам да има много хора, които да ти се обидят, че не си ги сложил в едно изречение с бб и рр, ей така от уважение както си го направил, дето се вика...

Аз не вярвам по принцип да има някой,който да му се обиди😄

Публикувано:
Преди 1 час, ivan69 каза:

Вероятно ще ми изтрият мнението , но аз да си кажа...

Искрено се надявам модераторите да не го направят. Мнението е чудесно и казва достатъчно!

• Харесвам 6
  • Браво 1
Публикувано:
преди 51 минути , ivailo_radev каза:

Естествено не е обяснено дали това се отнася само за тези, които нямат сложена първа ваксина или и за тези, които имат. И дали за втората трябва да се записваш, при положение, че имаш едно картонче, на което пише след коя дата да отидеш за втора. Точно ги бях похвалил и ще забъркат миш-маша 😄

Според мен, групата за която говориш няма нищо общо с целевата група към която е насочена заповедта. Логично е при първа доза да влизаш в базата данни, което означава, че автоматично получаваш гарантирана втора доза на същото място на посочената в картончето дата. Но, съм напълно съгласен, че трябваше да има една точка от заповедта, която да уточнява тази подробност...

• Харесвам 4
Публикувано:

Нещо интересно ми направи впечатление докато разглеждах сертификатът на съпругата ми. Партидният номер за първа и втора доза е един и същ. Става дума за Moderna, но предполагам положението е същото и при останалите ваксини. Това означава, че при поставяне на първа доза, веднага се заделя от същата партида и необходимото количество за втора доза. Очевидно препаратът е възможно да се съхранява достатъчно време при подходящи температурни условия. Някой може ли да потвърди като погледне в издаден сертификат дали партидните номера за двете дози са еднакви?

Публикувано:

при мен са също еднакви партидите, по принцип в замразено състояние може да седи във фризери и няколко месеца /между -15 и -50 градуса/, в размразено в хладилник 30 дни /от 2 до 8 градуса/

при АЗ най-често е различна партидата на втората доза, понеже от нея не пазят

• Харесвам 2
Публикувано:

@Duke, Погледнах сега в сертификата ми- Астра зенека, партидните номера на двете дози са различни, различен е и националния референтен номер на двете дози

• Харесвам 3
Публикувано:

С Модерна - различни са ми номерата на дозите. Ваксинирах се в зелените коридори. Първият път имаше списък и се обаждаха предварително в колко да отидем. Вторият път - на една опашка всички.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 7 часа, ivan69 каза:

ПСИХОЛОГИЧЕСКАТА ОПЕРАЦИЯ „COVID-19” И МЕТОДИТЕ ЗА НАРУШАВАНЕ НА ПСИХИКАТА И СЪЗДАВАНЕ НА ПОКОРСТВО.

image.png

Извинявай, не се сдържах, ама на такъв пост, такъв отговор.

• Харесвам 2
  • Смея се 30
Публикувано:
преди 9 часа, ivan69 каза:

ПСИХОЛОГИЧЕСКАТА ОПЕРАЦИЯ „COVID-19” И МЕТОДИТЕ ЗА НАРУШАВАНЕ НА ПСИХИКАТА И СЪЗДАВАНЕ НА ПОКОРСТВО.

Статията е базирана на лекции на психолога Ричард Гранън ′′Застъпи се за себе си „.

Covid-19 е професионална психологическа операция, проектирана от екип от психиатри и психолози, чиято цел е напълно да унищожи настоящото възприемане на света и да създаде Нова сделка. Тя е част от „Програма 2030 г”, осъществена от Организацията на обединените нации, която цели цялостно преустройство на живота и социалните отношения. За да се постигне това, първо трябва да накараш хората да се съгласят на всичко. Това, което се случва в момента и техниките, които се използват, се основават на модела на психопат, дебнещ жертвата си. Всички сме жертви. Още няколко години ще бъдем жертви, затова е важно да знаем на каква психо-манипулация сме подложени и как да се предпазим от нея.

ТЕХНИКИ, ИЗПОЛЗВАНИ ПРИ ОПЕРАЦИЯТА COVID-19

1. Изкривяване на възприятието за реалност. Тази техника включва да кажеш на жертвите, че реалността, която виждат, не е вярна и че очевидните неща не са такива. Характеристиката за наличие на пандемия е, че хората първо наблюдават определени явления, а след това започват да говорят за тях в медиите. Тук беше обратното. Живеехме нормален живот, а ако не бяха казали в медиите, че има пандемия, никой дори нямаше да я забележи. Досега бихме преминали през нормалните сезонни настинки и бяхме го приели за нормално. Обществеността бе манипулирана за да възприеме сезонните респираторни заболявания като смъртоносна заплаха. Ако някой преди година беше казал на лекарите, че ще затварят клиники, защото болни хора могат да дойдат при тях, щяха да се хванат за главите. Сега обаче това се превърна в част от ново възприемане на реалността и започна да се приема за нормално. Забележете, че много от нещата, които сме смятали за невъзможни преди година, са станали новото нормално. Вече дори не се съмняваме в абсурдите, които се множат ден след ден.
  2. Принудително и натрапващо се разказване на случващото се. Показването на репортажи и постоянното бомбардиране на жертвата с конкретна информация. Дейставащо, като лъжа, която става истина, ако се повтори хиляди пъти. Дори хората, които ежедневно се ръководят от разума, започват да се съмняват в смисъла и трезвата оценка на реалността. Започват да си мислят: Може би все пак има такава пандемия?
  3. Оптимистични прогнози – създаване на визия за светло бъдеще, което ще последва поражението на вируса. Но все пак трябва да носим маски, все пак трябва да си стоим вкъщи, все пак трябва да се ваксинираме. САМО ДВЕ СЕДМИЦИ. Забележете, че измина една година откакто бяхме затворени за две седмици, а линията на светлото бъдеще се измества все повече. Всичко, което е хубаво, е да се случи в бъдеще, което постоянно се отлага и което може никога да не дойде наистина. Но няма да ви го кажат директно.
  4. Обвинение на жертвата. Психопатите никога няма да признаят, че са виновни, че са довели жертвите до задънена улица. Никога няма да признаят, че са създали ситуация, в която жертвите страдат. Вместо това ще убедят жертвите, че те са виновни за сегашното състояние на нещата. Казват, че сме имали в предвид да помогнем, но вие сте виновни, защото искате да празнувате, защото искате да се срещате, защото искате да празнувате заедно празници. Искаме да помогнем, но вие сте виновни, че не следвате разпореденото. Това води до ситуация, в която жертвата започва да вижда насилника си като спасител от сегашното състояние на нещата. Жертвата очаква мъчителя си да намери решение. Така се изгражда подчинение.
  5. Изолация. Изолацията е най-добрият начин за разбиване на психиката. Изолацията се използва от години в затворите за най-опасните престъпници и се счита за най-лошото наказание в затворите. Изолацията води до демонтаж на психиката, поставя под въпрос самочувствието, загуба на чувството за смисъл в живота. Жертвата, лишена от социални контакти, става апатична и с времето ще се съгласи на всичко, за да промени това състояние на нещата.
  6. Атакуване и подиграване на хора, които се съмняват в статуквото. Тук се запознаваме с подигравките към лекари и учени, които доказват глупостите, свързани с covid. Тези хора имат силни аргументи и научни доказателства, че настоящата пандемия няма научна основа. Нито един институт в света не е изолирал коронавируса досега, листовките на PCR теста изрично заявяват, че не се използват за диагностициране на коронавирус. Няма проучвания дали маските инхибират предаването на вируса и не са провеждани проучвания за безопасността на ваксините от независими научни институти. Факт е, че пандемията от Covid-19 е създадена от тестове, които не са открили коронавируса. И всичко, което се случва сега, е производно от него. Хората с академични степени, пионери в своите полета, са подигравани и етикетирани като измамици, или теоретици на конспирацията. Ако психопат иска да разруши позицията и самочувствието ви, той започва да влияе на начина, по който ви възприемат другите. Има масово действие на лишаване авторитета на хора от научната общност, които поставят под въпрос covid повествованието. Представянето им като заплаха в краен случай ги лишава от правото да практикуват професия, независимо от предишните им постижения.
  7. Принуждаване да се възхвалява мъчителя и да се признават заслугите му. Опитват се да принудят обществото да признае, че случващото се в момента не е провал, а заслугата на правителството и че са хората, които поддържат нещата. Защото ако не бяха те, щеше да е много по-зле. Така че или обществото е длъжно да го смята за успех, или ще се налагат санкции, включително и постоянно затваряне.
  8. Поддържане на двойствена политика. Затваряме – отваряме – затваряме – отваряме. След известно време всяка жертва свиква със състоянието на нещата и започва да се адаптира към ситуацията. Целта на двойния аршин е да се наруши този процес, а прекъсването на този процес води до срив на психиката. Вече влизате в него и ето още една промяна на внушението, което ви изхвърля от нормалността, когато сте на крачка от стабилността. Това предизвиква объркване, което се очаква да се проточи във времето. Мислете, че ще правят това с нас още няколко години. Бъдете наясно и се подгответе за това, което ще се случи. Имайте предвид, че това е само манипулация, за да ви разбие и да ви накара да се съгласите на всичко.
  9. Получаване на радостта от живота. Конструиране на реалност по такъв начин, че животът да не осигурява никакви развлечения и удоволствие. Затваряне на фитнес клубове, ресторанти, паркове, отменяне на почивки и културни събития. Тази техника вече е използвана през Втората световна война, когато на евреите е забранено да спортуват, да слушат музика на живо и да ходят по паркове. Това е, за да накара жертвите да се чувстват безсмислени в живота, даващо път на депресията, самоубийствата и апатията. В същото време се поддържа тезата, че ако жертвата се подчинява на заповедите на психопата и съдейства, може би всичко това ще ѝ бъде отново разрешено и върнато.
  10. Нарцистична ярост. Въвеждане на все по-тежки санкции, когато не всичко върви по план. Това е типичен симптом на психопатична реакция, причинена от загуба на контрол. Има за цел да сплаши възможно най-много жертви. Помнете, че не бива да се страхувате. Ако виждате, че все повече потисничество се въвежда, значи те се страхуват. Страх ги е да не загубят контрол. Най-доброто решение е да устоиш пасивно.
  11. Довеждане на жертвите до заучено безсилие. Това е, за да се даде чувство и убеждение на жертвата, че независимо какво прави, това няма значение и няма да промени нищо. Поразителен пример за използването на тази техника беше въвеждането на локдаун в деня на международния ден за свобода. Много хора в съпротивляващите се кръгове започнаха да губят надежда и вече официално казват, че няма смисъл. Те искат да мислиш така. Целта на това е да предизвика защитна апатия и нежелание за предприемане на каквито и да било действия.

ТОВА Е ВОЙНА СРЕЩУ НАШЕТО СЪЗНАНИЕ.

Тази война е предназначена да направи жертвите напълно зависими от системата на властта, караща хората да възприемат мъчителите като хора, които могат да ги спасят. Което води до психологическа зависимост и съпътстващите и елементи – локдауни, ваксинации, маски. Сега искат да превземат вашето съзнание, но скоро ще посегнат за всичко. И няма да мирясат, докато не ти отнемат всичко.“

доц. Атанас Мангъров

Доста се посмях. Иване, бъди така добър моля те да си по-активен в "хумор", че тук почитателите на хубавите вицове не винаги четем и може да те пропуснем.

• Харесвам 7
  • Браво 2
Публикувано:
преди 6 часа, Duke каза:

Нещо интересно ми направи впечатление докато разглеждах сертификатът на съпругата ми. Партидният номер за първа и втора доза е един и същ. Става дума за Moderna, но предполагам положението е същото и при останалите ваксини. Това означава, че при поставяне на първа доза, веднага се заделя от същата партида и необходимото количество за втора доза. Очевидно препаратът е възможно да се съхранява достатъчно време при подходящи температурни условия. Някой може ли да потвърди като погледне в издаден сертификат дали партидните номера за двете дози са еднакви?

Ваксинирана съм с Модерна - различни партидни номера за първа и втора доза.

• Харесвам 3
Публикувано:

Във Фландрия готовността за ваксинация и реализациата е много висока. За възрастното население е направо рекордна, като се има предвид че ваксинацията тече по възрастови групи надолу. Вече са ваксинирани здравни служители, социален персонал, полицаи на терен. Много от рисковите групи на по млада възраст, все още тече в момента ваксинацията им.

От другата седмица започва ускорено ваксиниране на общото население, под 65г. и тези, които не са рискови. 

Epistat – COVID-19 Belgian Dashboard (wiv-isp.be)  

Във Валония и в Брюксел, желанието за ваксинация е по ниско, и най вече в Брюксел в определени квартали. Затова вече ваксинират значително по млади хора.

Зорът на някои фламандци да се ваксинират е голям и са стигнали до там да правят злоупотреба и да ходят да се ваксинират предсрочно в Брюксел.

Спойлер

'Vlamingen logen over postcode om vaccin in Brussel te scoren' (msn.com)  

„Фламандци излъгаха за пощенския си код за да се ваксинират в Брюксел“

През последните дни някои фламандци в Брюксел бяха ваксинирани срещу covid-19. Това се случи поради лъжа и небрежност във ваксинационните центрове.

„По време на регистрацията в системата за регистрация BRUVAX в началото бяха поискани само национален регистрационен номер (ЕГН) и пощенски код“, казва Инге Невен от здравната инспекция в Брюксел на Радио 2. „Тези данни обаче не бяха проверявани, като в резултат на което някои фламандци злоупотребиха с това и неправилно по-бързо бяха ваксинирани в Брюксел."

Някои фламандци се регистрираха онлайн с пощенски код в Брюксел, за да могат да бъдат ваксинирани по-бързо, отколкото във Фландрия. В крайна сметка в Брюксел хората вече ваксинират по-млади хора, отколкото в останалата част на страната.

Оттогава системата за регистрация в Брюксел, за да ви ваксинират, BRUVAX, е напълно адаптирана, за да направи по-трудна злоупотребата. Освен това в центровете за ваксинация ще има допълнителна проверка на самоличността. Тези, които не живеят в Брюксел, ще бъдат отхвърляни оттук нататък.

Публикувано:

Това, което е написал @ivan69, според мен, хич не е смешно.

Че и доста глупости се пишат/говорят, си е факт - @chandniе показала. 

Но че и всичко това, оказва голямо внимание на психиката на хората, го твърдя, съвсем отговорно. Не съм преставала да се срещам с пациентите си, нито за миг и мога да преценя.

Има един икономист, Жак АталИ, евреин, мешаше се в Световната банка, но го отстраниха, след някакви злоупотреби.

Беше съветник на Франсоа Митеран. Та той, преди 15 години, в книгата си “ Кратка история на бъдещето”,  показва своята гледна точка за това как, според него, обществото подхожда към въпроса за мястото на възрастните и удължаването на продължителността на живота. Което, кореспондира, със сегашната действителност.

Няколко цитата:

„Но щом сте на възраст над 60/65 години, човек живее по-дълго, отколкото произвежда и следователно е скъп за обществото“, казва той. Той също така обяснява: „Всъщност от гледна точка на обществото е много по-добре човешката машина да спре внезапно, вместо постепенно да се влошава“.

„Следователно вярвам, че в самата логика на индустриалното общество целта вече няма да бъде удължаването на продължителността на живота, а да се гарантира, че в рамките на определена продължителност на живота човек живее възможно най-добре, но по такъв начин, че здравните разходи ще бъдат възможно най-ниски по отношение на разходите за общността. "

"Евтаназията ще бъде един от основните инструменти на нашите бъдещи общества във всички случаи. В една социалистическа логика, за начало, проблемът възниква, както следва: социалистическата логика е свобода, а основната свобода е самоубийство; следователно , следователно правото на пряко или непряко самоубийство е абсолютна ценност в този тип общество. животът, когато е твърде непоносим или икономически прекалено скъп, ще възникне и ще бъде обичайна практика. Затова считам, че евтаназията, независимо дали е ценност на свобода или стока, ще бъде едно от правилата на бъдещото общество. "

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Жак_Атали

image.jpeg.96d895597de79b9d32751d0a0a2912e5.jpeg

Българското издание е със специален коментар, за България...Който също е интересен.

Но всеки си има глава на раменете и трябва да може да мисли.

Само да кажа, че не съм нито антиваксър, нито, върл привържениек на конспирациите.

Просто, съм предпазлива, с всичко и се опитвам да не бъда категорична, с неща, които са мъгляви - и в същността си, и във времето.

• Харесвам 15
  • Браво 4
Публикувано:

По този повод срещали ли сте медицинско обяснение защо вирусът не засяга децата (или поне много по-рядко боледуват)?

Публикувано:

АлександраКо, Спасителят ненапразно е казал - изгонете търговците от храма!

А че има една колкото интересна, толкова и зловеща технология, наречена "прозорецът на Оберон"...

Освен цитираното от теб съм попадал и на художествена литература на тази тема. 

И малко по същество. Снощи се видях с познат, минал през модерната болест преди около месец. Като се усетил, че нещо не е наред, си направил в две  варненски лаборатории тест за ковид. И двата теста били отрицателни. Споделил с личната си лекарка и тя го накарала да си направи кръвна картина. И там ковида лъснал. Аз като лаик се питам каква е тогава ползата от тестовете?  

Да допълня - ЛЛ му предписала 2 антибиотика, нещо против съсирване на кръвта и аспирин, за около 3 дена се пооправил, всмисъл съответните показатели от кръвната картина. Е пазил леглото още около 2 седмици за пълно възстановяване. 

• Харесвам 11
Публикувано:
преди 16 минути , Светославов каза:

И двата теста били отрицателни.

Напълно е възможно тестовете да са отрицателни, ако:

1. направени са с известно закъснение (вирусът не стои през време на цялото боледуване в носоглътката);

2. пробата не е взета правилно

или не е съхранявана правилно

3. използвал е някакви дезинфектанти за уста (включително вода за уста, нещо съдържащо алкохол ....)

4. нисък вирусен товар

Вероятно има и други причини, за които не се сещам в момента. 

Цитат

кръвна картина. И там ковида лъснал

Аз пък се питам как точно е лъснал. Защото кръвната картина е неспецифичен показател. 

И ако се върнем малко назад във времето, на всички беше известно че лабораторните изследвания не поставят диагнозата, а само подпомагат процеса/подкрепят. 

Антибиотик вируси не лекува, ако ще и тройна комбинация да му прилагат. 

• Харесвам 17
Публикувано:
преди 7 минути , Lyubina каза:

1. направени са с известно закъснение (вирусът не стои през време на цялото боледуване в носоглътката);

3. използвал е някакви дезинфектанти за уста (включително вода за уста, нещо съдържащо алкохол ....)

4. нисък вирусен товар

Аз пък се питам как точно е лъснал. Защото кръвната картина е неспецифичен показател. 

И ако се върнем малко назад във времето, на всички беше известно че лабораторните изследвания не поставят диагнозата, а само подпомагат процеса/подкрепят. 

Пълен лаик съм по медицина и само споделих какво научих от първо лице. 

Ако не се лъжа, от кр. картина ниво на протеините, нормално било около 4-5, на кр. картина при него били 20. 

Но все пак за мен остава леко смущаващ факта, че в две различни лаборатории, и на двете места да не процедират правилно...

Както и да е, само споделих. 

• Харесвам 3
  • Замислям се 1
Публикувано:

Все по-често се пише, че ще трябва да се слагат  нови дози с ваксини най-много на една година.

На мен не ми става ясно дори на теория как ще стане, след като масово в Европа в момента напълно ваксинирани са между 10 и 30%.

Излиза, че като излезе новата доза и няма как да се боцнат всички за под година и като се боцнат последните, ще трябва да чакат за следващата, безкраен затворен кръг.

Ами ако щамовете започнат да излизат по-често и кажат боцкане на 6 месеца? Те първа ще има да се гледа шоу с тези ваксини, вируси и щамове

• Харесвам 10
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 3 часа, AlexandraKo каза:

Че и доста глупости се пишат/говорят, си е факт - @chandniе показала. 

Но че и всичко това, оказва голямо внимание на психиката на хората, го твърдя, съвсем отговорно. Не съм преставала да се срещам с пациентите си, нито за миг и мога да преценя.

Има един икономист, Жак АталИ, евреин, мешаше се в Световната банка, но го отстраниха, след някакви злоупотреби.

Беше съветник на Франсоа Митеран. Та той, преди 15 години, в книгата си “ Кратка история на бъдещето”,  показва своята гледна точка за това как, според него, обществото подхожда към въпроса за мястото на възрастните и удължаването на продължителността на живота. Което, кореспондира, със сегашната действителност.

Няколко цитата:

„Но щом сте на възраст над 60/65 години, човек живее по-дълго, отколкото произвежда и следователно е скъп за обществото“, казва той. Той също така обяснява: „Всъщност от гледна точка на обществото е много по-добре човешката машина да спре внезапно, вместо постепенно да се влошава“.

„Следователно вярвам, че в самата логика на индустриалното общество целта вече няма да бъде удължаването на продължителността на живота, а да се гарантира, че в рамките на определена продължителност на живота човек живее възможно най-добре, но по такъв начин, че здравните разходи ще бъдат възможно най-ниски по отношение на разходите за общността. "

"Евтаназията ще бъде един от основните инструменти на нашите бъдещи общества във всички случаи. В една социалистическа логика, за начало, проблемът възниква, както следва: социалистическата логика е свобода, а основната свобода е самоубийство; следователно , следователно правото на пряко или непряко самоубийство е абсолютна ценност в този тип общество. животът, когато е твърде непоносим или икономически прекалено скъп, ще възникне и ще бъде обичайна практика. Затова считам, че евтаназията, независимо дали е ценност на свобода или стока, ще бъде едно от правилата на бъдещото общество. "

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Жак_Атали

image.jpeg.96d895597de79b9d32751d0a0a2912e5.jpeg

Българското издание е със специален коментар, за България...Който също е интересен.

Но всеки си има глава на раменете и трябва да може да мисли.

Само да кажа, че не съм нито антиваксър, нито, върл привържениек на конспирациите.

Просто, съм предпазлива, с всичко и се опитвам да не бъда категорична, с неща, които са мъгляви - и в същността си, и във времето.

Има един куп обективни факти, които, ако бъдат подложени на злонамерено и манипулативно тълкуване, ще бъдат непрестанен източник на конспиративни твърдения.

Продължителността на живота се увеличава значително през последните десетилетия. Малцина се замислят, че Земята има някакъв капацитет, който рано или късно ще бъде изчерпан. Изхранването, ако продължава по същия начин, ще бъде проблем. Същевременно обаче и дума не се дава да се обели за синтетична храна (ползите и вредите не ги обсъждаме тук). От друга страна, непрестанното увеличаване на населението води до заселване на нови територии. Това на свой ред съкращава значително дистанцията между човек и дивата природа и увеличава вероятността от прескачане на вирус от животно на човек и от човек на животно. Когато това се случи, вероятно ще бъде приписано на плана за нов световен ред, нова сделка и други подобни глупости. Искаме да ползваме всички благини на съвремието, ама не искаме да приемем това, до което то води.

Ти си цитирала съветник на Митеран. Аз също ще се позова на книга - "Това се случи на 35 май" на Ерих Кестнер, където в Обетованата земя Зайделбаст гледа на телевизор храна и приема таблетка. Не мога да повярвам, че никой още не е видял пророчеството за нов световен ред и то в една детска книга.  😄

• Харесвам 14
  • Браво 2
  • Смея се 2
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 3 часа, AlexandraKo каза:

Съгласен съм с теб, въобще не е смешно. Проблемът е, че цялата теза е изградена върху теория на конспирацията. Ако за миг изключим конкретната причина (COVID-19), можем ли чрез заместване на друга причина в същия текст да получим същата картина? Ами, можем, разбира се... Именно в това е проблемът на всяка една подобна теория на конспирацията, а именно, че на пръв поглед изглежда еднакво логична при различни обстоятелства. Да се отрича съществуването на пандемията COVID-19 е меко казано смешно и безотговорно спрямо милионите жертви на вируса и десетките милиони прекарали вируса тежко в болнични условия. Естествено, ако не си от втората група е трудно да повярваш на медиците, но тук вече минаваме на друго ниво според което ситият на гладен не вярва. И си напълно права, всеки има глава на раменете си... 

• Харесвам 9
  • Браво 1
Дани Магелани
Публикувано:
Преди 1 час, Lyubina каза:

4. нисък вирусен товар

Казват, че не се хваща винаги вируса и ако старателно си си мил зъбите. За това вземат проба и от носа.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 минута , Дани Магелани каза:

За това вземат проба и от носа.

Ако човек си е издухал носа, вирусът сигурно също няма да го има. Така че, духайте си носа, всичко е една голяма измама, за да ви чипират. 😄

• Харесвам 1
  • Смея се 3
Публикувано:
преди 2 минути , Zaro каза:

Ако човек си е издухал носа, вирусът сигурно също няма да го има. Така че, духайте си носа, всичко е една голяма измама, за да ви чипират. 😄

Да взимат пример от китайците с техните тестове, да видим тогава..

😀😀

• Харесвам 1
  • Смея се 6
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.