Прескочи до съдържание

COVID-19 - обща дискусия

Goal & Boss

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 3 минути , boogy83 каза:

Може би си го пропуснал да го чуеш

Да, точно това чух - за нихилизъм към ваксините, а не за мерките на щаба.  :smile3:

Публикувано:
преди 1 минута , Фил каза:

Да, точно това чух - за нихилизъм към ваксините, а не за мерките на щаба.  :smile3:

Нихилизъм към ваксините и цялостно към вируса. Добре аз съм в грешка, че съм разбрал това цялостното, че включва и техните мерки 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 25 минути , Брани каза:

Какво и е лошото на диктатурата. В нашата галактика така построихме изключително успешна Империя!

🙂

А, @Брани, тия дни съм се сетила за теб!
Да ти подаря, едни виртуални бижута, кат за величия:))

Заповядай!

CEBFF9CE-3885-417C-ABE0-627B69083DD7.jpeg.b87a73fe486f19ef7f22dfb3adbfe7dc.jpeg

А по темата - не я заключвайте, нека изпуснем малко“парата”. Понякога и от това има нужда.

@anteaмного добре знам как се чувства, разбирам я прекрасно. Жаля я и и съчувствам искрено. На нея и на всички, дето са минали през това. Но нали е минало вече, нека си пожелаем НГ да е различна от тази.

Дори да не пътуваме, да се върне предишното , относително спокойствие.

Да, това е форум за пътуване, но ние вече , толкова добре се познаваме, че можем да си говорим за всичко.

И ни в клин, ни в ръкав, да ви кажа, че ви обичам, искам да сте здрави и ви го пожелавам от сърце!

• Харесвам 24
  • Благодаря 7
Публикувано:
преди 3 часа, antea каза:

в ситуацията с този вирус хората, които се интересуват повече за него и са чели разнообразни научни източници, са по-уплашени, защото са наясно с повечето възможни усложнения

Извинявай, но не съм съгласен. Човек освен да чете, трябва и да може да разбира. А без за си професионалист, четене без разбиране води до хипохондрия. Дигностиката е висш пилотаж.

Ще ти дам един прост пример: има куп лекарства, за които изрично пише да не се дават в комбинация. Въпреки всичко, има лекари, които го правят при определени обстоятелства. За ужас на безброй чели, но въпреки това некомпетентни. Правят го, защото знаят защо и кога това е допустимо.

Прочети първата глава на "Двама мъже в една лодка" и си гледай кефа.

• Харесвам 7
Публикувано:
преди 48 минути , chandni каза:

Форумът е за пътешествия, за споделяне на преживявания, впечатления от далечни дестинации, а в последно време се превърна в поредното място онлайн за размяна на хейт!

@chandni, не мисля, че нещо генерално се е променило. 🙂 Преди темата на раздора периодично беше " справедливо ли е ш*ибаните нискотарифки да ни разхвърлят роднините из самолета, ако не им платим за места". Даже тогава спорът се водеше с далеч по-голямо настървение и хейт. Сега дори ми се струва, че сме по-възпитани и балансирани. :girl_pinkglassesf:Ако заключиш тази тема не се знае накъде ще ни избие.:butcher::girl_werewolf:

• Харесвам 10
Публикувано:

Без да искам изтрих Лимончелото, дето ни го прати едно Слънчице:

22327B0C-570D-449B-B7F3-2851B49570D7.thumb.jpeg.52145784c21a552d7006f0fbc7637e85.jpeg

А пък, на картинката на шоколада, сме ниe със Съра, дето танцуваме на музиката на @Emil Chakalov:)))))От долния пост:))))

• Харесвам 18
Публикувано:
преди 12 минути , AlexandraKo каза:

сицилианско Лимончело, дето ще си сръбнем, ей сега, на файф ъ клок. То е три ъ клок, ама, карай. 

Нищо де, по арменско и грузинско време вече мина файф, така че сръбвайте спокойно! :smile3: Наздраве! Аз загрявам с едно червено винце от Хърсово - еликсир! 

• Харесвам 8
  • Браво 1
Публикувано:
преди 12 минути , Фил каза:

Нищо де, по арменско и грузинско време вече мина файф, така че сръбвайте спокойно! :smile3: Наздраве! Аз загрявам с едно червено винце от Хърсово - еликсир! 

Аааа, имаме, специален подарък - вино и за после:

B624BA84-C06C-411B-83D7-BF4D07338DEC.thumb.jpeg.fb733fb92cb165dfca17fcf682038ffc.jpeg

Абе, очертава си се дъъъъълго пийване:))))

• Харесвам 7
Публикувано:
преди 50 минути , AlexandraKo каза:

Аз пък, друго викам:

Време е вече, да си сипнем по едно, кой, каквото пие, че таз, калпава година, да се омита по-бързо.Заедно, с всичките си, вируси - мируси, карантини-марантини и пр.

22327B0C-570D-449B-B7F3-2851B49570D7.thumb.jpeg.52145784c21a552d7006f0fbc7637e85.jpeg

Пък някои пием още от сутринта и не чакаме специална покана 🍸 🥳 2020-а почти свърши и си е сериозен повод.

Ох, сдържам се цял ден, ама след като даде тон все пак и аз ще го кажа - обичам си ви, ей :give_heart: И не, не говори алкохолът.

Наздраве!

• Харесвам 23
  • Благодаря 10
  • Браво 1
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 22 минути , Emil Chakalov каза:

Мисля,че е подходящо!

А така, даже, много е подходящо!:drinks:

За “ лЮбов и за дУша”, винаги е подходящо!

• Харесвам 4
Публикувано:

Весело посрещене на Новата година от мен!!!

Яжте , пийте и си носете новите дрехи. Живота е кратък и трябва да се живее пълноценно! Наздраве !!!

• Харесвам 21
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 51 минути , Георги Матеев каза:

Пък някои пием още от сутринта и не чакаме специална покана 🍸 🥳 2020-а почти свърши и си е сериозен повод.

Ох, сдържам се цял ден, ама след като даде тон все пак и аз ще го кажа - обичам си ви, ей :give_heart: И не, не говори алкохолът.

Наздраве!

И ние те обичаме!

Ти си нашето вдъхновение! 

Наздраве!

• Харесвам 11
  • Благодаря 1
  • Браво 1
Публикувано:
преди 17 минути , ivailo_radev каза:

Тази тема рязко започна да ми харесва. Наздраве! 😄

Ми така де, празник е!

Че сме живи, че сме здрави, че сме заедно.

Пък и, като пийне чиляк едно, нещата вземат, че изглеждат по-иначе:)))))

Наздраве!

• Харесвам 9
Публикувано:
преди 19 минути , ivailo_radev каза:

Тази тема рязко започна да ми харесва. Наздраве! 😄

И на мен! Наздраве за това, което ни води към консенсус! 

• Харесвам 6
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 42 минути , funny каза:

Весело посрещене на Новата година от мен!!!

Яжте , пийте и си носете новите дрехи. Живота е кратък и трябва да се живее пълноценно! Наздраве !!!

Аз така правя цяяяял живот!

По тоя повод, да ви разкажа нещо, да се похилите. Събрали сме се на кафе, преди години, с две дружки, докторки и те:))))

И на едната, им бяха обрали апартамента жестоко. И тя ни се жалва:”десет нови блузи са ми взели, необличани.”Пък другата дружка и вика: “ На мене, новите дрехи са ми на гърба, не могат ми ги взе. Ти, кат си ги вардиш за нови, ще ти ги вземат,я!”

Хайде и един валс на оркестъра на Андре Рийо:

• Харесвам 13
  • Благодаря 1
  • Браво 1
Публикувано:

Един мой професор казваше по повод изпитите и оценките:

- Аз винаги мога  да ви попитам за нещо, което не знаете, но целта ми е да разбера какво знаете!

Та ако перифразирам думите му, нека винаги да търсим в хората доброто, което ни събира, нежели лошото, което ни разделя!

Да напълним чашите кой с каквото пие, а сърцата с доброта и любов!

• Харесвам 27
  • Благодаря 3
  • Браво 5
Публикувано:
преди 3 часа, Брани каза:

Какво и е лошото на диктатурата. В нашата галактика така построихме изключително успешна Империя!

🙂

Затова ли ходите с маски? Ха ха ха!🤖

Наздраве на всички и бъдете здрави!

А другото ще си го купим!

• Харесвам 3
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 20 минути , но нейм каза:

Затова ли ходите с маски? Ха ха ха!🤖

Наздраве на всички и бъдете здрави!

А другото ще си го купим!

Не се отклонявай от темата с пиЙенето! 😄

• Харесвам 6
  • Смея се 1
Публикувано:

Добър вечер, и аз да споделя моя опит с COVID-19. 
Преди около две седмици време, съпругата ми и малкият ми син загубиха усет за вкус и мириз. След направените ПСР тестове се оказа, че са с корона вирус. Моят беше отрицателен. Живеем заедно, храним се заедно и всичко останало. Малко ми е странно как аз не съм с положителна проба. Дали съм го изкарал без да разбера не знам. Вероятно ще трябва да си купя антибоди тест за да се проверя за антитела. 
Това което всъщност исках да кажа е, че сме склонни да вярваме в какви ли не конспирации, омръзна ни да слушаме за този вирус, но е факт, че го има.
Вероятно сме ‘’ късметлии’’ , че съпругата и синът ми го изкараха леко. 
Пазете се!

Весело посрещане на Нова година, бъдете живи и здрави!

• Харесвам 20
Публикувано:
преди 2 минути , VASILEV каза:

Добър вечер, и аз да споделя моя опит с COVID-19. 
Преди около две седмици време, съпругата ми и малкият ми син загубиха усет за вкус и мириз. След направените ПСР тестове се оказа, че са с корона вирус. Моят беше отрицателен. Живеем заедно, храним се заедно и всичко останало. Малко ми е странно как аз не съм с положителна проба. Дали съм го изкарал без да разбера не знам. Вероятно ще трябва да си купя антибоди тест за да се проверя за антитела. 
Това което всъщност исках да кажа е, че сме склонни да вярваме в какви ли не конспирации, омръзна ни да слушаме за този вирус, но е факт, че го има.
Вероятно сме ‘’ късметлии’’ , че съпругата и синът ми го изкараха леко. 
Пазете се!

Весело посрещане на Нова година, бъдете живи и здрави!

Ми къде ти е чашата, за наздраве?:drinks:

И на вас- да сте живи и здрави, весел празник!

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 5 часа, Радо каза:

Само да докладвам:

В Кауфланд не се спазват противоепидемичните мерки и има струпвания. 🙂

Хората пазаруват все едно идва края на света.. Луда работа...

Но предполагам всички са с маски. То и в метрото има струпване на хора, да ходят пеша ли?

• Харесвам 2
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.