jungfraujoch Публикувано: 20 март, 2020 Публикувано: 20 март, 2020 ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ,МАГЕЛАНЦИ!❤️ Бъдете здрави!Бъдете смели!Бъдете обичани и обичащи! Не спирайте да мечтаете,защото мечтите са безплатни,но са стремеж за и към много неща,а стремежът е цел! Носете радост и положителни емоции на хората,които обичате! Не позволявайте на хора и обстоятелства да влияят на настроението и действията ви! Винаги бъдете себе си,бъдете пътуващи и много щастливи!🌺 Пазете Вярата,Надеждата и Любовта! 8 1 1
AlexandraKo Публикувано: 20 март, 2020 Публикувано: 20 март, 2020 Честита пролет и от мен! Днес обичайно минах да на пазарувам на мама и се помотах из разни улички.Явно,щъркелите са се върнали и хората са ги видяли - на много дървета имаше мартенички:))) Цъфнали дървета с мартенички - отдавана не бях обръщала внимание. А на двора. ми,здравецът и храстчетата така веселко са нацъфтяли, хииииич не ги е грижа за нашите проблеми:))))) Природата поне,е радост за окото и душата :)))) Прокрадват ми се еретични мисли,дали да не помоля @Zaro,да ми препоръча някое лекичко маршрутче из околията? Да стана природооткриваъел:)))))) Обещавам камъче от ниска надм.височина,от висока няма да мога:( 1 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега