Blagovesta78 Публикувано: 28 март, 2020 Сподели Публикувано: 28 март, 2020 Здравейте,имам два ваучера от jetstar asia който трябва да използвам до 15.08,но впредвид ситуацията с корона вирус,не виждам как това ще стане.Направих опит да се свържа с Live chat им но безуспешно,не откривам емайл им и се чудя как да се свържа с тях....Ако знаете как моля да споделите:)Дали на някой от вас са преиздавали ваучер,т.е удължили?Мерси:) Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 28 март, 2020 Сподели Публикувано: 28 март, 2020 Полети за една година напред от 15.08 , не ви ли устройват ? 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 28 март, 2020 Сподели Публикувано: 28 март, 2020 Едва ли ще се съгласят да ги увеличат, изрично са казали че няма такъв вариант. Опцията ти е наистина да видиш дали ще можеш да планираш пътуване до лятото догодина. Всъщност ваучерите от сегашната вълна отменени полети ли са или от преди това? Връзка към коментар
Blagovesta78 Публикувано: 28 март, 2020 Автор Сподели Публикувано: 28 март, 2020 преди 56 минути , stanislavpp каза: Полети за една година напред от 15.08 , не ви ли устройват ? Устройват ме и още как:)Но мойте са валидни до 15.08. преди 40 минути , Георги каза: Едва ли ще се съгласят да ги увеличат, изрично са казали че няма такъв вариант. Опцията ти е наистина да видиш дали ще можеш да планираш пътуване до лятото догодина. Всъщност ваучерите от сегашната вълна отменени полети ли са или от преди това? Ваучерите ми са от февруари,от анулирано пътуване от моя страна! Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 28 март, 2020 Сподели Публикувано: 28 март, 2020 Това е валидността на ваучера , а не че трябва да летиш дотогава - може да закупиш полет с него за година напред , в твоят случай до 08.2021 Връзка към коментар
Blagovesta78 Публикувано: 28 март, 2020 Автор Сподели Публикувано: 28 март, 2020 преди 12 минути , stanislavpp каза: Това е валидността на ваучера , а не че трябва да летиш дотогава - може да закупиш полет с него за година напред , в твоят случай до 08.2021 Пробвах да закупя за ноември,и ми изписа ,че ваучера ми е невалиден,след което пробвах за юли и ми прие ваучера,затова според мен си е валиден до 15.08 тази година. Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 28 март, 2020 Сподели Публикувано: 28 март, 2020 Опитай пак , вероятно е бил бъг. Връзка към коментар
Blagovesta78 Публикувано: 29 март, 2020 Автор Сподели Публикувано: 29 март, 2020 преди 16 часа, stanislavpp каза: Опитай пак , вероятно е бил бъг. Опитах днес и нямаше никакъв проблем да купя билети за ноември,явно системата е била бъгната! 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега