T.E.Lawrence Публикувано: 17 април, 2020 Публикувано: 17 април, 2020 Първото уиски след извънредното положение ще ми е на това парче. Отивам в бара и казвам "Shut up, take my money and play this song!" 😄 4 1
iMari Публикувано: 24 април, 2020 Публикувано: 24 април, 2020 Още един прекрасен проект на Игор Марковски.В изпълнение на Орлин Горанов: 4
Niceday Публикувано: 24 април, 2020 Публикувано: 24 април, 2020 Еййй, тези италиански народни танци ме омагьосват направо ❤️ Особено когато танцьорите са толкова добри 🙂 * опитах, за сега не мога 😄 утре - гимнастика с pizzica 🙂 4 1
Niceday Публикувано: 25 април, 2020 Публикувано: 25 април, 2020 Една песен днес на 40 години, от едноименния албум - Heaven and Hell на Black Sabbath. Оригиналът също е с Дио. След стотиците клипове и различни изпълнения - този ми е любим, целият концерт е великолепен, това е завършващата песен, а Дио е в стихията си. Няма друг като него ❤️ 1
Polina Публикувано: 25 април, 2020 Публикувано: 25 април, 2020 Тука последния месец само класика. 🙂 Ето още една. Стара, но актуална, благодарение на братята македонци 🙂 2 2
Niceday Публикувано: 28 април, 2020 Публикувано: 28 април, 2020 Devin Townsend от домашното си студио, с дарителски кампании за здравни заведения в Канада и Великобритания. Този човек е абсурдно добър, цялото нещо е супер, но го прерязах преди любимата ми песен March of the Poozers. 2
Goal & Boss Публикувано: 28 април, 2020 Автор Публикувано: 28 април, 2020 На 24.04.2020 г. в 17:34, Sinka каза: Леле, как ме подсети! Тази 👇 песен много я харесвам, а се оказа, че The Specials били и пророци! 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега