Salsam Публикувано: 24 февруари, 2020 Публикувано: 24 февруари, 2020 Оказа се, че имат опция за refund на цялата сума и още вчера ги канселирах преди да отменят полетите. Сега ще чакам да ми ги върнат по кредитната карта. Интересното при тях е, че май всички билети могат да се канселират безплатно до 24 часа от полета. Сега се чудя дали до средата на април ще мине истерията с тая простотия. Визата ми е валидна до 04.05.2020 :(
stanimir Публикувано: 24 февруари, 2020 Публикувано: 24 февруари, 2020 "безплатно до 24 часа от полета" или до 24 часа от закупуване на полета 😉
SLX Публикувано: 24 февруари, 2020 Публикувано: 24 февруари, 2020 Пегасус наистина връщат парите до 24 часа преди полета, зависи, разбира се, от билета. Търкиш, от друга страна продължават да летят от до Иран, въпреки, че границата е затворена. Който си е купил смесени билети, в момента е в разкрачено положение. Презаверяване за началото на октомври на мен ми звучи като добра идея, не мисля, че драмата с вируса ще се разреши до април. 1
Salsam Публикувано: 1 март, 2020 Автор Публикувано: 1 март, 2020 Върнаха парите още на следващия ден. Ще се надявам да отшуми цялата идиотия с вируса по-скоро. Октомври е много, много далеч.
stanimir Публикувано: 2 април, 2020 Публикувано: 2 април, 2020 На 24.02.2020 г. в 17:52, Salsam каза: Оказа се, че имат опция за refund на цялата сума и още вчера ги канселирах преди да отменят полетите. Сега ще чакам да ми ги върнат по кредитната карта. Интересното при тях е, че май всички билети могат да се канселират безплатно до 24 часа от полета. Сега се чудя дали до средата на април ще мине истерията с тая простотия. Визата ми е валидна до 04.05.2020 😞 На 24.02.2020 г. в 18:10, SLX каза: Пегасус наистина връщат парите до 24 часа преди полета, зависи, разбира се, от билета. Може ли по-подробно относно условията за refund до 24 часа преди полет, защото в сайта им откривам единствено опции с наказателна такса за обикновени билети? Вашите какви точно бяха? https://www.flypgs.com/en/useful-info/info-about-flights/general-rules#item-1937
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега