jungfraujoch Публикувано: 9 април, 2020 Сподели Публикувано: 9 април, 2020 преди 10 минути , AlexandraKo каза: @jungfraujoch, цветенцата от твоята градинка ли са? преди 9 минути , AlexandraKo каза: Да,цветенцата са от нашата градинка.Снимах ги малко преди да ги публикувам.Много им се радвам,миличките,така ги беше затрупал снега,но оцеляха.😊😊 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 9 април, 2020 Автор Сподели Публикувано: 9 април, 2020 преди 23 минути , jungfraujoch каза: Браво! Друго си е, като има дворче. Аз имам една малка магнолийка ,ама, дорде се наканя да я снимам цъфнала с два цвята, прецъфтя:((( Ще взема да снимам утре здравеца,който също е нацъфтял и люляка, който се опитва. :)) 2 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 9 април, 2020 Сподели Публикувано: 9 април, 2020 преди 27 минути , AlexandraKo каза: Браво! Друго си е, като има дворче. Аз имам една малка магнолийка ,ама, дорде се наканя да я снимам цъфнала с два цвята, прецъфтя:((( Ще взема да снимам утре здравеца,който също е нацъфтял и люляка, който се опитва. :)) Притеснявам се за люляка,струва ми се,че е попарен.Ще видим. Дворчето си е друго нещо.Радва душата. 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 9 април, 2020 Автор Сподели Публикувано: 9 април, 2020 Преди 1 час, jungfraujoch каза: Притеснявам се за люляка,струва ми се,че е попарен.Ще видим. Дворчето си е друго нещо.Радва душата. И аз утре ще обърна внимание на моя:))) 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 10 април, 2020 Автор Сподели Публикувано: 10 април, 2020 преди 12 часа, AlexandraKo каза: И аз утре ще обърна внимание на моя:))) Ето ги здравецът и люлякът. Нищо им няма,не ги уплаши ни студ,ни карантина:)))) Цъфтят си на воля Че даже, се и украсих,с едно клонче:)) А как хубаво мирише люлякът! 17 4 Връзка към коментар
DaBo Публикувано: 10 април, 2020 Сподели Публикувано: 10 април, 2020 О, люляк! Тук няма все още. 1 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 10 април, 2020 Сподели Публикувано: 10 април, 2020 Да попитам. Готов козунак, за да се задържи мек и пухкав до Великден, къде го слагате? В хладилник може ли? Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 10 април, 2020 Сподели Публикувано: 10 април, 2020 @AlexandraKo, къде са тези люляци? При нас още освен плодните дръвчета, иглики и зюмбюл, нищо друго не е цъфнало и раззеленило се... Винаги съм знаела, че Пловдив е друга България 😉 Душата ми се е стегнала за зеленко. 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 10 април, 2020 Автор Сподели Публикувано: 10 април, 2020 преди 3 минути , Lyubina каза: @AlexandraKo, къде са тези люляци? При нас още освен плодните дръвчета, иглики и зюмбюл, нищо друго не е цъфнало и раззеленило се... Винаги съм знаела, че Пловдив е друга България 😉 Душата ми се е стегнала за зеленко. На двора ми. Имам си една леха със здравец и люляк в едно кьоше:))) Та е цъфнал с едни едрички цветове и мирише чудесно. 2 Връзка към коментар
Аmélie Публикувано: 10 април, 2020 Сподели Публикувано: 10 април, 2020 20 hours ago, neuromancer said: Уфф, я кажете как се варят яйцата, че да не се пукат много? Че все повече от половината отиват... Аз ги оставям на стайна температура. Послед в една тенджера слагам една кърпа, ред яйца, покривам с кърпата, още един ред яйца и така докато не напълня тенджерата. Слагам една чиния отгоре, да не се джуркат много, пускам на бавен огън и готово. Досега не съм имала спукано, а варя бели, които уж да по-изнежени 🙂 7 Връзка към коментар
Kalina Ivanova Публикувано: 11 април, 2020 Сподели Публикувано: 11 април, 2020 Като ще е шарено да е шарено, днес е Лазаровден и много красив, пролетен празник. Страдам си, че ще го пропусна Но ще ви споделя едни Лазарки, с автентични носии от време оно. И колко са красиви такива млади хора, които с удоволствие отварят бабините ракли и ни даряват толкова красота...има надежда 19 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 11 април, 2020 Автор Сподели Публикувано: 11 април, 2020 Да кажем и тук, Честит празник, на всички именици! Да са живи и здрави! Честит празник и на всички нас. Лазаров ден е един от най-хубавите и цветни дни в календара. 11 Връзка към коментар
Kalina Ivanova Публикувано: 12 април, 2020 Сподели Публикувано: 12 април, 2020 Цъфнаха цветя шарени. Скокнаха моми галени в росата да се измият, върбови венци да свият, с пръстени да ги накичат, за обич да ги наричат. ЧЕСТИТА ЦВЕТНИЦА! Да бъде цветно и в очите, и душите ни! 16 1 Връзка към коментар
Kalina Ivanova Публикувано: 13 април, 2020 Сподели Публикувано: 13 април, 2020 Цветно за настроение 8 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 16 април, 2020 Автор Сподели Публикувано: 16 април, 2020 13 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 16 април, 2020 Автор Сподели Публикувано: 16 април, 2020 8 Връзка към коментар
гост Публикувано: 16 април, 2020 Сподели Публикувано: 16 април, 2020 На 10.04.2020 г. в 8:42, muchachote каза: Да попитам. Готов козунак, за да се задържи мек и пухкав до Великден, къде го слагате? В хладилник може ли? Слагаш в хартиен плик, после в найлонов плик, добре затворен и в хладилника. 2 Връзка към коментар
tonica Публикувано: 16 април, 2020 Сподели Публикувано: 16 април, 2020 Тази година традиционното боядисване в четвъртък е много удобно в режим home-office. Иначе все вечер след работа боядисвах. 12 3 Връзка към коментар
Roje Публикувано: 16 април, 2020 Сподели Публикувано: 16 април, 2020 Аааа, каква хубава тема била пуснала @AlexandraKo. Пуснах великденските си яйца в кулинарната тема, но май наистина мястото им е тук! Реколта 2020 год. , боядисани преди изгрев слънце! 14 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 16 април, 2020 Автор Сподели Публикувано: 16 април, 2020 Преди 1 час, tonica каза: Тази година традиционното боядисване в четвъртък е много удобно в режим home-office. Иначе все вечер след работа боядисвах. преди 14 минути , Roje каза: Аааа, каква хубава тема била пуснала @AlexandraKo. Пуснах великденските си яйца в кулинарната тема, но май наистина мястото им е тук! Реколта 2020 год. , боядисани преди изгрев слънце! Браво! Страхотни са ви яйчицата! Аз съм още на работа, в късния след обед ще сколасам, та чак довечера ще има плескотене.😉 Обикновено, цялата ми кухня става цветна. Само яйцата не искат😯 1 Връзка към коментар
гост Публикувано: 16 април, 2020 Сподели Публикувано: 16 април, 2020 преди 6 часа, AlexandraKo каза: 😉 Обикновено, цялата ми кухня става цветна. Само яйцата не искат😯 Значии, и аз това установих днес. Не мога да си изтъркам мивката от боята! 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 16 април, 2020 Автор Сподели Публикувано: 16 април, 2020 преди 10 минути , но нейм каза: Значии, и аз това установих днес. Не мога да си изтъркам мивката от боята! Отложих го тоз екшън за събота.:))) Днеска не ми се плеска:(((Преди малко се прибрах и ми се почива. Връзка към коментар
vladimira74 Публикувано: 16 април, 2020 Сподели Публикувано: 16 април, 2020 Ето ги моите яйчица. Козунаците са за събота. 10 Връзка към коментар
Kalina Ivanova Публикувано: 16 април, 2020 Сподели Публикувано: 16 април, 2020 Днес докато издирвах боички, яйца и порцеланови пилета, ми попадна ей това яйце и цялата менажерия покрай тази великденска техника на рисуване. Има разни цветове восък (това шаренкото от снимката) и "писалка", която е дървена пръчица с метален накрайник и разбира се яйца. Имам го от едно ателие във Велинград, жената ми каза, че това е мнооого стара традиция така да се шарят яйцата за Великден в техния край. Ето едно любопитно видео, ако някой му хрумне да изпробва тази техника. А ние днес само загряхме с няколко усмихнати яйца, за радост на най-нетърпеливите. Голямото мацане оставихме за събота 11 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 17 април, 2020 Автор Сподели Публикувано: 17 април, 2020 преди 7 часа, Kalina Ivanova каза: Днес докато издирвах боички, яйца и порцеланови пилета, ми попадна ей това яйце и цялата менажерия покрай тази великденска техника на рисуване. Има разни цветове восък (това шаренкото от снимката) и "писалка", която е дървена пръчица с метален накрайник и разбира се яйца. Имам го от едно ателие във Велинград, жената ми каза, че това е мнооого стара традиция така да се шарят яйцата за Великден в техния край. Ето едно любопитно видео, ако някой му хрумне да изпробва тази техника. А ние днес само загряхме с няколко усмихнати яйца, за радост на най-нетърпеливите. Голямото мацане оставихме за събота @Kalina Ivanova, това са най- веселките яйца, които съм виждала! Браво, 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега