Прескочи до съдържание

Германия (FRA,DUS,...) - ATL


Препоръчани мнения

Здравейте. Търся билет от Германия (за предпочитане Дюселдорф или Франкфурт) за Атланта, САЩ.

Заминаване началото на октомври 2014, връщане края на март / началото на април 2015.

 

Нямам претенции откъм авиокомпания, но за добиче предпочитам A380 или 747-8.

 

Проблемът ми е, че още не намирам полети за връщането, а най-добрите оферти за отиването, които откривам, се въртят около 1000 EUR за еднопосочен билет, което е лудост. Та питането ми е при престой от 6 месеца кога е най-добрият момент да купя билета? Мисля, че колкото по-рано - толкова по-добре, но докато се появят билети за връщането може да се окаже, че по-тънко ще мина с 2 еднопосочни билета.

Връзка към коментар

Ако целиш А380 и/или 747-8, можеш спокойно да изоставиш идеята за DUS. По принцип Атланта е хъб на Delta, което означава, че най-голям брой опции (и цени) ще имаш с Delta, KLM, Air France, Alitalia и евентуално чехите... От тези а/к само AF оперира с А380 (напр. до IAD).

Връзка към коментар

Чакай сега, билети за повече от една година напред не се продават. Т.е. за връщането трябва да поизчакаш.

А да купуваш еднопосочен билет , при положение че ще се връщаш, няма смисъл финансово (еднопосочния струва повече от двупосочен обикновено).

Ако държиш да купуваш сега, защото отиването е евтино, може да купиш с някакво връщане и после да сменяш, като гледаш билета да може да се променя.

Връзка към коментар

 Мисля, че колкото по-рано - толкова по-добре, но докато се появят билети за връщането може да се окаже, че по-тънко ще мина с 2 еднопосочни билета.

Не смятам така, освен ако има някакви особености по твоя маршрут или някакво специално събитие на тези дати. Купувам редовно междуконтинентални билети 3-4 месеца предварително, като обикновено са около базовата цена, с известна гъвкавост при датите.

Връзка към коментар

Особено при традиционните по-рядко важи правилото за по-рано/по-евтино. Изчакай най-рано до април, така че да е налично връщането...ама най-рано. 

 

Другото е, че най-ниските резервационни класове рядко са налични за повече от месец престой. Може  крайна сметка да се окаже, че с някоя комбинация два еднопосочни с Norwegian е най-добре. Air Berlin не съм сигурен как им бяха еднопосочните презокеански полети...

Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.