Mistela Публикувано: 5 май, 2020 Сподели Публикувано: 5 май, 2020 Отварям темата защото не открих това което ме интересува във форума, но ако модератора прецени че се дублира да прехвърли питането ми 😁 Та, детето ще е в дистанционно училище до края на Май, т.е. още малко. После ще го закараме на село, а там няма нет. Търся оператор за 3 месеца, без договор, защото дистанционно ще продължи обучение. По принцип имаме домашен нет на договор към А1, но мисля че няма възможност да го прехвърля в мобилен за три месеца 🤔 Дайте идеи моля. Връзка към коментар
iMari Публикувано: 5 май, 2020 Сподели Публикувано: 5 май, 2020 Операторите предлагат карти само за интернет.Нещо от рода 15GB за 15 лв.Продават се в шоповете за цигари.Зависи къде е селото,проверете,кой оператор има най-добър сигнал и вземете негова карта. Връзка към коментар
Mistela Публикувано: 5 май, 2020 Автор Сподели Публикувано: 5 май, 2020 преди 4 минути , Мари Николова каза: Операторите предлагат карти само за интернет.Нещо от рода 15GB за 15 лв.Продават се в шоповете за цигари.Зависи къде е селото,проверете,кой оператор има най-добър сигнал и вземете негова карта. Много благодаря! Нямаш представа как го мислех. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега