Прескочи до съдържание

Бали - 7-10 дни

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте 🙂

Планирам посещение на остров Бали между декември /2020г./ и март /2021г./. Тъй като до сега не съм излизал от Европа и мисля, че вашите коментари и препоръки ще са ми много полезни.

Като за начало ще ми е полезно да ме ориентирате в най-подходящото време за посещение, цени на билетите, от къде е най-изгодно, колко време ми е необходимо там и т.н.

За сега съм се ориентирал към 20-30 декекмври 2020г. с полет от София с Turkish Airlines, като цената е 1450 лв. в двете посоко /на човек/. Как ви се струва?

Благодаря предварително 🙂

Публикувано:

Не мисля, че някой може да ти каже какво, как и дали ще лети тази година 🙂

Съответно няма актуална информация и за цените на билетите.

Иначе за престоя вероятно можеш да получиш всевъзможни съвети и отговори на въпроси. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 48 минути , Vunkara каза:

За сега съм се ориентирал към 20-30 декекмври 2020г. с полет от София с Turkish Airlines, като цената е 1450 лв. в двете посоко /на човек/. Как ви се струва?

На мен ми се струва безобразно скъпо. Но това е обичайно за периода, който си избрал - по Коледа и Нова година всичко е скъпо - и билети, и нощувки...

Миналата година до същата дестинация със същата авиокомпания група хора летяха на цени около 6 пъти по-ниски от това, което си си избрал.

Публикувано:

В момента за тази цена може да си вземеш бизнес класа от Атина до Джакарта . 

(София - Атина с Раян , а Джакарта - Бали с Еър Азия)..

Това в случай че всичко е наред и може да се лети 🙂

Screenshot 2020-05-11 at 18.14.50.png

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.