Vunkara Публикувано: 11 май, 2020 Публикувано: 11 май, 2020 Здравейте 🙂 Планирам посещение на остров Бали между декември /2020г./ и март /2021г./. Тъй като до сега не съм излизал от Европа и мисля, че вашите коментари и препоръки ще са ми много полезни. Като за начало ще ми е полезно да ме ориентирате в най-подходящото време за посещение, цени на билетите, от къде е най-изгодно, колко време ми е необходимо там и т.н. За сега съм се ориентирал към 20-30 декекмври 2020г. с полет от София с Turkish Airlines, като цената е 1450 лв. в двете посоко /на човек/. Как ви се струва? Благодаря предварително 🙂
Lindt Публикувано: 11 май, 2020 Публикувано: 11 май, 2020 Не мисля, че някой може да ти каже какво, как и дали ще лети тази година 🙂 Съответно няма актуална информация и за цените на билетите. Иначе за престоя вероятно можеш да получиш всевъзможни съвети и отговори на въпроси. 1
Goal & Boss Публикувано: 11 май, 2020 Публикувано: 11 май, 2020 преди 48 минути , Vunkara каза: За сега съм се ориентирал към 20-30 декекмври 2020г. с полет от София с Turkish Airlines, като цената е 1450 лв. в двете посоко /на човек/. Как ви се струва? На мен ми се струва безобразно скъпо. Но това е обичайно за периода, който си избрал - по Коледа и Нова година всичко е скъпо - и билети, и нощувки... Миналата година до същата дестинация със същата авиокомпания група хора летяха на цени около 6 пъти по-ниски от това, което си си избрал.
funny Публикувано: 11 май, 2020 Публикувано: 11 май, 2020 В момента за тази цена може да си вземеш бизнес класа от Атина до Джакарта . (София - Атина с Раян , а Джакарта - Бали с Еър Азия).. Това в случай че всичко е наред и може да се лети 🙂 1
T.E.Lawrence Публикувано: 11 май, 2020 Публикувано: 11 май, 2020 С катарците е 1100 лева, но зимата е дъждовният сезон там. Аз бих избрал поне април - май. 1
Дани Магелани Публикувано: 11 май, 2020 Публикувано: 11 май, 2020 Аз бях между Коледа и Нова година на Бали. Беше горещо и почти не валя.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега