Прескочи до съдържание

Планове за Гърция 2020 и актуална информация

Препоръчани мнения

Публикувано:

не знам колко време ще могат да издържат да правят масово безплатни тестове и да плащат по 14 дни хотели на цели семейства, поставени в карантина? изобщо не поставям въпроса какво точно правиш 14 дни затворен в хотел в чужбина,  особено ако си тръгнал за по-малко дни престой. ... но наистина можеше да е и по-зле - да си го плащаш сам карантинния хотел

• Харесвам 7
  • Браво 1
Публикувано:

преди 29 минути , antea каза:

изобщо не поставям въпроса какво точно правиш 14 дни затворен в хотел в чужбина

Спойлер

Секс?  :rolleyes::biggrin:

• Смея се 13
Публикувано:
преди 5 минути , antea каза:

печелиш точка за демонстрирано либидо :grin:

Фичо може би искаше да каже, че ще изкара "сексуална карантина", тоест - заебава всичко и си почива 😆

• Харесвам 2
  • Смея се 17
  • Замислям се 1
Публикувано:

В новините по БНТ преди половин час имаше репортаж от днес, от Кулата и километричната опашка, била е 5-7 км. Репортерката обясни за пунктовете,.през кой какви автомобили могат да преминават. Леки автомобили от ЕС могат да преминават през Кулата,Маказа и Ивайловград, така казаха в репортажа. Сърбите може само през Кулата. Интервюирани хора в репортажа се жалваха за попълването на формуляра, проблеми имали.

Аз между другото преди малко получих QR кода, вчера пуснах, а ще пътувам в събота.

• Харесвам 1
Публикувано:

От Кулата има по един положителен от България и Босна.

От вчерашните някъде около 6500 теста, са излезли 1900. Ако от сега има забавяне на резултатите, какво ще става после?!?

На Кулата са направени 390 теста, на летищата 5900 ( 1000 в Атина, 500 на Крит и др).

• Харесвам 5
  • Шок 2
Публикувано:
43 minutes ago, harta said:

От Кулата има по един положителен от България и Босна.

От вчерашните някъде около 6500 теста, са излезли 1900. Ако от сега има забавяне на резултатите, какво ще става после?!?

На Кулата са направени 390 теста, на летищата 5900 ( 1000 в Атина, 500 на Крит и др).

От къде ги четеш тези новини ?

Публикувано:

@koletoo harta е експерт по Гърция и явно следи техните медии, което е много полезно за всички ни, дано продължи да ни осведомява, за да можем да си правим по-точно сметките как и накъде вървят нещата там

• Харесвам 4
Публикувано:

Тази нощ са правили тестове почти на всички на Кулата, няколко мобилни екипа, без да гледат кодове. Минавали са за 5 минути и после на опашка за тестване 45-60 минути. Тестовете щели да излизат за 72 часа. Според техните правила трябва да се самоизолираш за 3 дни??? Надминаха себе си гръцките власти с недомислици. 

@koletoo, harta в предните мнения е дала линк към гръцка медия. Там пише, има английска версия. 

• Харесвам 3
  • Шок 1
Публикувано:

Минахме границата ( Кулата) около 22:30 снощи. Чакане около час, QR кодове не поискаха, не искаха даже и документи на колата ( толкова им беше писнало).  Проблема основно беше в задръстването което се получаваше на тясното място между кабинките като спрат кола да правят тестове и другите не могат да минат. Както каза самия митнически служител който ни провери : " не е домислено много".

Тестове доколкото ние видяхме чакайки, правеха основно на младежи и девойки ( 25-30 годишни). Явно това им е "рисковата група"

• Харесвам 9
Публикувано:

Аз живея в Гърция и следя темата. Не съм експерт. Нямам време да пиша. На море съм, преди да се разпространи Ковид. 

• Харесвам 5
Публикувано:

Вторник летя с Ryan за Гърция. Преди 3 дни пуснах декларации - QR код така и не получих. Освен да пусна пак... знам ли.

Публикувано:

Приятел е минал рано днес през Кулата за час и половина. Впечатлен е от перфектната организация от българите, а не е от най-впечатлителните по принцип.

• Харесвам 7
Публикувано:
7 minutes ago, digitalpr said:

Вторник летя с Ryan за Гърция. Преди 3 дни пуснах декларации - QR код така и не получих. Освен да пусна пак... знам ли.

Май пристига сравнително скоро преди пътуването. И аз бях пуснал в понеделник за събота и ми пристигна вчера вечерта.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 37 минути , digitalpr каза:

Много рано си пуснал. Аз пуснах 3 дни преди пътуването, което е утре, а кода получих вчера.

• Харесвам 2
Публикувано:
В момента, digitalpr каза:

Да пусна довечера пак, или да чакам?

Според мен, чакай. Системата им със сигурност има някакви настройки кога да генерира кода и кога да изпраща имейла.

Преди малко говорих с шефа ми, който вече е на плаж в Гърция. Тази сутрин е минал на Кулата с час и половина чакане. Не са му проверили кода, само са го попитали.има ли. По негови наблюдения отбиват малко коли за тестване, като част от тях са сръбски, други български.

• Харесвам 4
Публикувано:

Моята информация е стара, но все пак да се отчета. На 1ви юли минахме границата, чакане 5 минути. На този ден никой не проверяваше. Приятно прекарване на всички!

• Харесвам 2
Публикувано:

Днес на Кулата е спокойно, за 25 минути минават в момента. Дали е за гратисния период до понеделник или случайност, ще разберем. 

• Харесвам 4
Публикувано:

Нашите деца,преди час ,  са минали през Маказа.Имало две коли , проверяват за неплатени глоби.

• Харесвам 10
Публикувано:
преди 6 часа, jul каза:

Днес на Кулата е спокойно, за 25 минути минават в момента. Дали е за гратисния период до понеделник или случайност, ще разберем. 

Какъв е този гратисен период? Явно нещо съм пропуснала.

• Харесвам 2
Публикувано:

Ами до понеделник, преходен го наричат. Можело без попълнена форма и да се попълни дори в мястото на настаняване. 

Ние не удържахме, бихме камшиците предсрочно през Маказа. Нищо освен документи за самоличност не искаха. В групата за Маказа пишеха, че проверявали за глоби и че мед. Сестри с маски и ръкавици раздавали някакви декларации, но малко преди 20ч нищо нямаше. Вече напълнихме тумбаците, разходихме се из Комотини и утре продължаваме. Тук животът тече с пълна сила, социална дистанция - никаква. За пръв път оставаме в Комотини. Обикновено на връщане само ядем, докато се поопразни границата и пътуваме за Пловдив. Утре преди тръгване планирам да разгледаме дюкянчетата, дето все затворени ги виждаме вечерно време. 

• Харесвам 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.