Прескочи до съдържание

Планове за Гърция 2020 и актуална информация

Препоръчани мнения

Публикувано:

Относно непралтените глоби си проверявайте често в интернет, че нещо закона искат да го променят и направо книжките ще взимат. 

преди 3 часа, AlexandraKo каза:

Нашите деца,преди час ,  са минали през Маказа.Имало две коли , проверяват за неплатени глоби.

А за границите там е още по-тегаво положението.

Проблемът е, че може да сме глобени (камери) и ние да не знаем. 🤪

• Харесвам 1
Публикувано:

Тръгване от София в 4:15. Трафикът рано тази сутрин към Кулата е доста  интензивен. Пълно е с румънци и сърби, има и доста софийски коли. Ще пиша по-късно и от границата с инфо. 

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 6 часа, jul каза:

Ами до понеделник, преходен го наричат. Можело без попълнена форма и да се попълни дори в мястото на настаняване. 

Ние не удържахме, бихме камшиците предсрочно през Маказа. Нищо освен документи за самоличност не искаха. В групата за Маказа пишеха, че проверявали за глоби и че мед. Сестри с маски и ръкавици раздавали някакви декларации, но малко преди 20ч нищо нямаше. Вече напълнихме тумбаците, разходихме се из Комотини и утре продължаваме. Тук животът тече с пълна сила, социална дистанция - никаква. За пръв път оставаме в Комотини. Обикновено на връщане само ядем, докато се поопразни границата и пътуваме за Пловдив. Утре преди тръгване планирам да разгледаме дюкянчетата, дето все затворени ги виждаме вечерно време. 

В турската махала на Комотини, ако знаеш, какви агнешки  ребърца дават по кръчмитеееее! Опитайте, ако обичате агнешко. 

• Харесвам 3
Георги Матеев
Публикувано:

Родното черноморие може само да мечтае за подобен трафик.

Не, че имах съмнение и преди, но вече съм абсолютно категоричен за себе си - това лято до Гърция само със самолет.

• Харесвам 7
Публикувано:

И ние сме Границата, тръгнахме в 6ч от София. Като видяхме опашката решихме да си пробваме късмета през селата. Полицията спира на отбивката, но ние бяхме единствена кола, пък и им се усмихнахме 🙂 Така де, предредихме всички и сме на 5 коли от пункта. Успех на всички пътуващи днес!

• Харесвам 8
  • Замислям се 1
Публикувано: (редактирано)

Сега съм на опашката, тук е луда работа. 

Над 12 км. е опашката....

20200704_114224.jpg

20200704_114154.jpg

20200704_114114.jpg

Това е мостът над село Левуново.

20200704_120156.jpg

Редактирано от Иван Попов
  • Харесвам 2
  • Шок 3
Публикувано:
преди 58 минути , bobole4e каза:

Напредваш ли?

Аз ли? 

Аз само минавах и видях 😊 иначе не се редя на опашката за Гърция...... Селото ми се намира на разклона за Катунци.

А за Гърция пътуваме точно след един месец. Дано нещата се оправя, а ако не се оправят ставаме в 2 вечерта и потегляме. Друг вариант няма  

• Харесвам 8
Публикувано:
преди 40 минути , Иван Попов каза:

Селото ми се намира на разклона за Катунци.

Кое е селото, ако не е тайна? 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 5 часа, Георги Матеев каза:

Родното черноморие може само да мечтае за подобен трафик.

Ако затворят още няколко КПП-та опашката може да стане и 20км.

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 32 минути , bad kid каза:

Вчера следобяд разбирам, че е било сравнително спокойно.

За вчера не знам, но днес е.... 

преди 24 минути , crazyhorse каза:

Кое е селото, ако не е тайна? 

село Генерал Тодоров, не е тайна разбира се. 😊

Ето и снимка. С червено съм оградил мостът, където бях пуснал снимката по-горе 

1806888282_.png.f1b7ef09bffa7586a9ce362769c91082.png

• Харесвам 1
  • Шок 1
Публикувано:
преди 4 минути , Иван Попов каза:

За вчера не знам, но днес е.... 

село Генерал Тодоров, не е тайна разбира се. 😊

Ето и снимка. С червено съм оградил мостът, където бях пуснал снимката по-горе 

1806888282_.png.f1b7ef09bffa7586a9ce362769c91082.png

Понеже имам приятели в Левуново, та си помислих да е си от там... 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 6 часа, crazyhorse каза:

Понеже имам приятели в Левуново, та си помислих да е си от там... 

Не не, не съм от село Левуново 😊

• Смея се 1
Публикувано:
преди 12 часа, Иван Попов каза:

Аз ли? 

Аз само минавах и видях 😊 иначе не се редя на опашката за Гърция...... Селото ми се намира на разклона за Катунци.

А за Гърция пътуваме точно след един месец. Дано нещата се оправя, а ако не се оправят ставаме в 2 вечерта и потегляме. Друг вариант няма  

Моя позната са чакали 5 часа в събота сутринта (4.07). Та се зачудих, като е такава ситуацията защо не са тръгнали през нощта или в четвъртък или в петък рано сутринта. Дано е по-добре след месец за твоето пътуване! 
Сестра ми се отказаха окончателно за Гърция тази година. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Здравейте, да докладвам от Кулата 🙂 Тръгнахме от София в 4 и току що минахме границата, много бързо ( 8 мин.), имаше около 20 коли, кодове не проверяваха, нито документи на колата. 

• Харесвам 11
Публикувано:

Привет от Централно Загори 🙂 Беше набелязано за посещение преди почти 2 години и за щастие и напук на всичко си изкарваме чудесно. Загори са 46 каменни села, кое от кое по-красиво. Тук се намират защитени от Юнеско обекти - каньонът Викос (900 м дълбок) - 

IMG_20200704_194913_577.jpg

• Харесвам 21
  • Браво 3
Публикувано:

Гърция забранява влизането на нейна територия на сръбски граждани от утре до 15 юли

https://www.kathimerini.gr/1086110/article/epikairothta/ellada/h-ellada-kleinei-ta-synora-ths-gia-th-servia

тамън започнах да разглеждам полетите до Миконос и Крит отново и вероятността след сърбите ние да сме следващите забранени граждани от днес за утре, пак ме стопира в плановете

• Харесвам 9
Публикувано:

Да продължа с репортажа. Освен 46 каменни села, тук има сигурно 1046 каменни параклиса + доста каменни мостове. Днес видяхме само един от тях, другите са планирани за утре. Има река с уникални цветове, чудесни места за настаняване, като пред нашето расте 600-годишен чинар. За храната да не говорим.... 

IMG_20200705_145044.jpg

IMG_20200705_150125.jpg

IMG_20200705_150201.jpg

IMG_20200705_110332.jpg

IMG_20200704_173509.jpg

• Харесвам 21
  • Браво 1
Публикувано:

Има ли шанс да получим QR кодове щом са попълнени сега, а пътуваме евентуално във вторник сутринта т.е. остават по-малко от 48 часа.Някой получавал ли е код толкова експресно?

• Харесвам 2
Публикувано:

Супер досадно и напрягащо. Все още нямам код, а до пътуването остават по-малко от 48 часа... какво правя ако не получа? Кацам там и к'во прайме?

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.