Прескочи до съдържание

Планове за Гърция 2020 и актуална информация

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 2 часа, Jorro каза:

Кво ти пука дали ще има тестове, поне ти взимат секрет само от гърлото (което пак е много гадно), но сравнено с взимането на секрет от носа е направо приказка 😄 

А каква е разликата и кога от къде вземат...не е ли кръв?

А за маршрута след като махнаха Барселона-Варна трябваше да мисля алтернатива 😋

преди 2 часа, Мари Николова каза:

На случаен принцип тестват пътници от всички полети.Може би, бройката за даден полет зависи от къде идва.Ти сам трябва да отбележиш къде си бил в последните 14 дни 🙃

Значи като видят първо България и после Испания ще съм в челната редица 😃😃

• Харесвам 1
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 16 минути , Ivko каза:

каква е разликата и кога от къде вземат...не е ли кръв?

Пандемията ще свърши, ти още не си разбрал как става тестването. 😎

• Харесвам 2
  • Браво 1
  • Смея се 13
Публикувано:
1 hour ago, Ivko said:

А каква е разликата и кога от къде вземат...не е ли кръв?

А за маршрута след като махнаха Барселона-Варна трябваше да мисля алтернатива 😋

Значи като видят първо България и после Испания ще съм в челната редица 😃😃

Не, не се взима кръв. Взима се секрет от гърлото и от носа, но толкова навътре ти бъркат, че после с часове го усещаш , много е гадно. 

Бъркат ти с една пръчица до мозъка през носа 😄  направо не знам къде я вкараха толкова навътре 😄 😄 😄  Ти не се шашкай, в Гърция ти бъркат само в гърлото, което е по-поносимо. 

Колкото до маршрута, ако добавиш и спирка в Италия ще те обявяват за терорист направо тръгнал да им пръска Корона по земите. 😄 

• Шок 1
  • Смея се 9
Публикувано: (редактирано)
преди 13 часа, Gentleman Basta каза:

Иване, каква дума написа ...

Та никои не видя, нали 😃 

преди 1 час, Ivko каза:

не е ли кръв

И аз си мислех, че е кръв, но не е... 😇

Само малко секретче от нослето или от гърлцето 😃

@Jorro Не го шашкай толкова 😂 та да не вземе да се откаже от пътуванията. 😃

Редактирано от Иван Попов
добавяне
  • Смея се 5
Публикувано:
преди 16 минути , Bellaero каза:

Ще споделите ли за какви кинти ще летите до Атина? Аз за моите дати намирам билети по 200+лв в посока.

Моето е пакет на преференциални цени,  не знам по колко са билетите. 

Публикувано:
преди 13 часа, Мари Николова каза:

Няма графа за номер на мястото, нито на PLF документа за Гърция, нито на декларацията при пристигане в БГ, предполагам АК предоставя схемата при нужда.Когато ние пътувахме Раян не гледаха имаш или не QR кодовете при бординга в София, явно зависи от АК.

За възрастта - казвам ви, има нещо гнило 🙂

На 21.07, на полета на Ryanair, проверяваха за кодове и отказваха бординг ако нямаш. На летището в Ханя правят тестове на случаен принцип. В нашия случай - двама от четирима. Късата клечка изтеглихме тия с кодове, започващи с 1, другите двама бяха с кодове, започващи с 2 и минаха без тест. Всъщност, клечката е доста дълга, а усещането супер гадно като ти я забият в гърлото.

• Харесвам 2
Мирослав Василев
Публикувано:

Като попълвате декларациите за различни хора, само един имейл ли давате и после всички кодове ли ги получавате на един имейл. 

Или трябва за всеки човек отделен?

Публикувано:

Моля за актуално инфо относно това дали лабораториите в БГ правят т.нар. "семейни тестове" и дали някой наскоро е минавал с такъв тест през границата. Доколкото чета, изискванията са за отрицателен тест, тоест - дали всички пътуващи от едно домакинство са посочени в един документ, или в различни, би следвало да е без значение, защото в крайна сметка е важното пътуващите да не са болни, а не колко са платили за тестовете.  

Публикувано:
преди 2 минути , bad kid каза:

В София май не правят вече....иначе няма проблем. (Преразказвам фейсбук групата на Промахон.)

Естествено, че няма да правят-къде са 130 за пул, къде са минимум 400 на семейство. Нещастници. 

По провинцията правят все още-например лаборатории "Лина".

• Харесвам 1
  • Смея се 4
Публикувано:
преди 20 часа, Jorro каза:

Взима се секрет от гърлото и от носа, но толкова навътре ти бъркат, че после с часове го усещаш , много е гадно. 

Бъркат ти с една пръчица до мозъка през носа 😄  направо не знам къде я вкараха толкова навътре

Философски погледнато - сепак добре, че тоя вирус изглежда не се настанява в стомашно-чревния тракт, че тогава ... :rolleyes:

• Харесвам 1
  • Смея се 16
Публикувано:
преди 10 минути , Фичо каза:

Философски погледнато - сепак добре, че тоя вирус изглежда не се настанява в стомашно-чревния тракт, че тогава ... :rolleyes:

А можеше и да е в простатата.

• Харесвам 3
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 9 минути , Фичо каза:

Ти ме подсети, че гледах репортаж и един мъж, чакащ не знам колко си часа на Кулата каза, че дори и клизма да искат да му правят пак нямало да стъпи на Българското Черноморие.

• Харесвам 3
  • Браво 1
  • Смея се 16
Публикувано:
преди 5 минути , Фичо каза:

Да речем, че тогава минаването на граници ще стане един незабравим ритуал, който няма да имаш нужда да споделиш в социалните мрежи.

• Смея се 8
Публикувано:
преди 16 минути , Мари Николова каза:

Да речем, че тогава минаването на граници ще стане един незабравим ритуал, който няма да имаш нужда да споделиш в социалните мрежи.

Е, тогава вече ще ме откажат 🤣

• Смея се 1
Публикувано:

На пристигане в Атина със самолет от Бг, могат ли да минат трима човека с пул тест? Моля за прясно инфо, че ми е спешно много? 

Публикувано:
преди 3 минути , VVP каза:

На пристигане в Атина със самолет от Бг, могат ли да минат трима човека с пул тест? Моля за прясно инфо, че ми е спешно много? 

Към момента няма изискване при пътуване със самолет да се представят отр.тестове.Практиката е да те тестват на място на летището.

• Харесвам 2
Публикувано:
4 minutes ago, VVP said:

При пътуване със самолет не се изискват никакви тестове.

• Харесвам 3
Публикувано:

Имам питане,  имам цял ден престой в Атина. След като ме тестват при пристигане, можем ли да отидем и прекараме деня в града, или понеже нямаме резултат трябва да дремем на летището? @Георги Матеев

Георги Матеев
Публикувано:
преди 36 минути , slujitel каза:

Имам питане,  имам цял ден престой в Атина. След като ме тестват при пристигане, можем ли да отидем и прекараме деня в града, или понеже нямаме резултат трябва да дремем на летището? @Георги Матеев

На теория след направа на тест се очаква да се самоизолираш доброволно за 24 часа на посочения от теб адрес (не чакаш на летището), докато излезе резултата. На практика не знам как и дали въобще следят за това.

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.