Прескочи до съдържание

Планове за Гърция 2020 и актуална информация

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 13 часа, Костов каза:

В последно време гледам Крит като дестинация. С удоволствие бип чул мненията ви за него

Ам... то и аз го гледам (и го гледах), но малко ми идват в повече числата като тотален разход.

Иначе, имам впечатлението че си струва едно посещение на Крит. Още повече, че има и какво да се види, освен плажовете.

• Харесвам 1
Публикувано:

Някой, който има актуална информация би ли споделил как протича преминаването на границата с Гърция. Няобходимо ли е попълването на декларацията, за която @jul споменава по-нагоре?

Йосиф Милчов
Публикувано:

Aegean имат промоция за полети из Гърция. Сега е момента който мисли за островите.

Screenshot_20200616-224042_Gmail.jpg

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 30 минути , par de pirin каза:

Някой, който има актуална информация би ли споделил как протича преминаването на границата с Гърция. Няобходимо ли е попълването на декларацията, за която @jul споменава по-нагоре?

Преминаването на границата с Гърция ,ако изключим опашката ( ако има такава ) става за минута.Няма проверка за глоби към КАТ ( поне мен не ме провериха ) .Пред мен отбиха автомобил и взеха проба за COVID-19 от шофьора...На Игуменица при закупуване на билет за ферибота ми дадоха декларация в която се пише имена,телефонен номер и отговаряш на въпроси дали си имал контакт със заразен или болен - предаваш я на проверяващият билетите.....Всичко е проформа....На ферибота част от екипажа бяха с поставени маски - в затворено помещение имаше бележки за задължително поставяне на маски,но имаше и хора без маски....

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 15 минути , Otnesen каза:

Преминаването на границата с Гърция ,ако изключим опашката ( ако има такава ) става за минута.Няма проверка за глоби към КАТ ( поне мен не ме провериха ) .Пред мен отбиха автомобил и взеха проба за COVID-19 от шофьора...На Игуменица при закупуване на билет за ферибота ми дадоха декларация в която се пише имена,телефонен номер и отговаряш на въпроси дали си имал контакт със заразен или болен - предаваш я на проверяващият билетите.....Всичко е проформа....На ферибота част от екипажа бяха с поставени маски - в затворено помещение имаше бележки за задължително поставяне на маски,но имаше и хора без маски....

Потвърждавам това, което казва Otnesen. Това, което ми направи впечатление бе, че ако отбиваха някой за тест за Ковид, то това бяха само сръбски и румънски коли. 

• Харесвам 2
Публикувано:

Тази сутрин, по радиото чух нещо за промяна в условията за пътуване към Гърция, но се усетих много късно, за да се заслушам по-внимателно.

Някой да е чул / прочел нещо?

Публикувано:

Започнали да третират българите като идващи от трета страна, записвали данни, телефон за връзка и адрес за контакт в Гърция, което бавило преминаването. Поне така казаха по тв-то. 

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Публикувано:

Аз мисля, че са си прави гърците за тях си - при този наплив като нищо ще изпуснат контрола върху заболяването. И язък им за лишенията толкова време. 

• Харесвам 3
Публикувано:

Аз не се сдържах и днес резервирах за Сивота за след малко повече от 2 седмици, че ми беше тегаво без ни една резервация за никъде. Дано се поуспокоят нещата до тогава. 

@BlackArt77 никакви промоции не ми излизат днес, май сме я изпуснали.

• Харесвам 1
  • Смея се 1
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 35 минути , Lyubina каза:

Като нищо ще изпуснат и туристите си. 😉

Да бе, тия колони по границата сега изведнъж ще обърнат и ще отидат в Слънчака 🙂

• Харесвам 2
  • Смея се 15
Публикувано:
преди 1 час, Lyubina каза:

Тази сутрин, по радиото чух нещо за промяна в условията за пътуване към Гърция, но се усетих много късно, за да се заслушам по-внимателно.

Някой да е чул / прочел нещо?

Обичайните е***вки от времето на комунизма, : "спряла системата на КАТ", "спрял тока", все "обективни причини". И внушения за лошите гърци, които не искат туристи.. сега сигурно ще има "бум на заразени" от "официалните" медиЙ, за да въведат гърците (евентуално) ограничения за влизане. И изобщо да живей НеРеБе-то!

• Харесвам 6
  • Смея се 2
Публикувано:

Ами те заразените скочиха на 112 за днес. Ако продължат в същия дух, пак ще има ограничения и лятото отиде се не видя. На всичкото отгоре, на половинката пак не му дават отпуска. Но то това вече отива за темата за оплаквания. 😉

Публикувано:

Също се пише, че километричните опашки се дължат на забавянето заради проверката за неплатени глоби, както и заради преминаването през същия пункт и на сърби и румънци. Голяма опашка се е образувала и на Дунав мост, а не сме се юрнали да плажуваме в Констанца. Т.е. едно на ум с писанията на медиите. Я вижте @Radnev оплакал ли се е и изнервен ли ви изглежда🙂. Кунчев от щаба също е решил да изкара отпуска в Гърция и ми е чудно защо медиите търсят интрига и противопоставяне в това.

• Харесвам 5
  • Браво 1
Публикувано:
преди 2 часа, Eva eva каза:

Роднини днес са минали границата след 7 ч. чакане 😞 

Предполагам на връщане не биха повторили тази грешка....

• Харесвам 1
Публикувано:
На 14.06.2020 г. в 17:10, Моника каза:

На Ситония, в частност Сарти, след 10-ти септември хубаво ли е времето обикновено? Вижда ми се малко далеч и се притеснявам с този вирус да няма пак проблеми и се колебая между юли и септември. Като все пак клоня към септември ако времето е хубаво и водата топла. 😁 Но никога не сме ходили към Гърция по това време и ще се радвам да споделите опит. Благодаря. :))

Здравейте! Препоръчвам Ви да погледнете кварталчето на този хотел https://www.siropoulou.gr/en/hotel-agni/accommodation-in-hotel-agni/. Плажа е плитък 50 м. поне навътре. Това е края на плажа на сарти посока Каламици. Ние ще сме там сега от 4.07. Това е наше любимо място, но не сме ходили от 5 години. били сме и в още 3 хотелчета в това кварталче през годините.

05092013011.jpg

• Харесвам 7
Публикувано:

Live от опашката на Кулата. Седим тук от 15 мин. без мърдане. На 2 км сме и чакаме, опашката зад нас се трупа. Според Гугъл чакането е 30 мин. Според мен ще откараме поне час и половина докато минем на гръцка страна.:)

• Харесвам 4
Публикувано:

А вчера минахме за минута -две максимум, преди обяд. Само дадохме документите на граничаря, погледна кои сме в колата и ни пусна.

• Харесвам 2
Публикувано:

За час и 20 мин минахме. Щеше да е малко по-малко, ако детето не беше решило, че му се пишка баш в неподходящ момент. Паспорти и нищо друго при нас, бързо се минава, просто колите са повечко. На опашката точно до КППто дават брошури, но не за коронавируса, а за шопинг, някакъв мол и на увеселителен парк.:)

• Харесвам 12
  • Браво 2
Публикувано:

Днес следобед на връщане от Гърция - 15 минути за минаване.

Направи ми впечатление и че един граничар излезе и отиде при кола от другата колона, която не беше на ред, а малко по-назад и им взе документите. Колата беше със сръбски номер - явно се опитват да оптимизират процеса.

• Харесвам 3
Публикувано:

Здравейте, отиваме за 6 дена в Аспровалта, струва ли си да направим разходка до  о.Амулиани, понеже обичаме да виждаме и нови неща? Благодаря!

Публикувано:
5 minutes ago, Contest said:

Здравейте, отиваме за 6 дена в Аспровалта, струва ли си да направим разходка до  о.Амулиани, понеже обичаме да виждаме и нови неща? Благодаря!

ДААААА!!!! 100%

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.