Прескочи до съдържание

На почивка в България през 2020

Pantelej Putnik

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 2 часа, muchachote каза:

Може ли някой любител на планината да ми каже как се стига  от Добринище до хижа Гоце Делчев, без кола. Има ли някакви маршрутки, или може би с такси?

Според мен на стоп никой няма да ти откаже. Аз съм качвал хора много пъти.

• Харесвам 3
  • Шок 1
  • Браво 1
Публикувано:
преди 11 часа, Zaro каза:

Според мен на стоп никой няма да ти откаже. Аз съм качвал хора много пъти.

Ама ти кола ли ползваш, а аз се кълнях в теб и @master_of_germs.

...Или ти на гръб ги качваш.

---

Да не си посмял вече акъл да ми даваш, автомобилист с автомобилист такъв.:wink:

• Харесвам 1
  • Смея се 11
Публикувано:
преди 1 час, ven62 каза:

Ама ти кола ли ползваш, а аз се кълнях в теб и @master_of_germs.

...Или ти на гръб ги качваш.

---

Да не си посмял вече акъл да ми даваш, автомобилист с автомобилист такъв.:wink:

Ми то, като ти се яви една такава стопаджийка, какво ще правиш?

118256906_686519555555283_789502021336831755_n.jpg?_nc_cat=102&_nc_sid=825194&_nc_ohc=va9xmMJh9mEAX9ZDcMc&_nc_ht=scontent.fsof3-1.fna&oh=0e3453b90ae49e1bc891f2c5beb3806a&oe=5F6B16D8

• Харесвам 1
  • Браво 1
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 3 минути , AlexandraKo каза:

118256906_686519555555283_789502021336831755_n.jpg?_nc_cat=102&_nc_sid=825194&_nc_ohc=va9xmMJh9mEAX9ZDcMc&_nc_ht=scontent.fsof3-1.fna&oh=0e3453b90ae49e1bc891f2c5beb3806a&oe=5F6B16D8

Еми, @Zaro питай. Явно се носят на гръб … или я настанява на задната седалка...

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 4 минути , AlexandraKo каза:

Ще се почешеш зад врата, където току-що жена ти те е цапнала, ще натиснеш газта отново и едвам сдържайки сълзите си ще отминеш 😂

• Харесвам 2
  • Смея се 16
Публикувано:
преди 3 минути , Мари Николова каза:

Ще се почешеш зад врата, където току-що жена ти те е цапнала, ще натиснеш газта отново и едвам сдържайки сълзите си ще отминеш 

То затова на планина не се ходи семейно. Все пак това, че човек е на диета, не означава, че не може да разгледа менюто.

• Харесвам 3
  • Смея се 3
Публикувано:
преди 15 часа, muchachote каза:

Може ли някой любител на планината да ми каже как се стига  от Добринище до хижа Гоце Делчев, без кола. Има ли някакви маршрутки, или може би с такси?

За кога ти трябва? Аз съм стопирал (за възрастни роднини, а аз си го изходих пеш).

Но ако е за почивните дни в началото на септември, вероятно ще сме на Безбог или на Тевно езеро, а си нямаме компания за пълна кола.

П.П. Тоя лифт досега никога не съм го ползвал...

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 16 часа, muchachote каза:

Вървиш по пътя и като те стигне трактор се качваш ;-).

Преди много години така ни настигна трактор по пътя за хижи Гоце Делчев и ни предложи да ни вози, Аз бях най-отзад му казах че сме дошли да ходим , след това цялата група ми бе сърдита.... И години след това се споменаваше "тракторррр"

• Харесвам 3
  • Шок 1
  • Смея се 6
Публикувано:
преди 5 часа, Климент каза:

Вървиш по пътя и като те стигне трактор се качваш ;-).

Преди много години така ни настигна трактор по пътя за хижи Гоце Делчев и ни предложи да ни вози, Аз бях най-отзад му казах че сме дошли да ходим , след това цялата група ми бе сърдита.... И години след това се споменаваше "тракторррр"

Аз съм пътувала на стоп с локомотив през соца. С любезното съдействие на жп управлението. Бяхме закъсали след дискотека без транспорт, а не ни се вървяха 10 км.  

• Харесвам 1
  • Браво 2
  • Смея се 3
Публикувано:
преди 16 часа, Дани Магелани каза:

Аз съм пътувала на стоп с локомотив през соца. С любезното съдействие на жп управлението. Бяхме закъсали след дискотека без транспорт, а не ни се вървяха 10 км.  

Кажи за машиниста...:wink:

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 17 часа, Дани Магелани каза:

Аз съм пътувала на стоп с локомотив през соца

Малееее, темичка трябва да си отворим за пътуванията и пътешествията от онова време.

Ще стигне сигурно за един роман (или ще може да се направи сериал с продължителност поне колкото "Дързост и красота" )

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 8 минути , Lyubina каза:

Малееее, темичка трябва да си отворим за пътуванията и пътешествията от онова време.

Ще стигне сигурно за един роман (или ще може да се направи сериал с продължителност поне колкото "Дързост и красота" )

Чак пътуване - не. Из улиците на София беше.

През 80-те, след един купон (аз не пия) натоварих в трабантчето си (първата ми кола) още 10 човека.

Имаше доста пъшкане, но тясното пространство беше косвена причина.

Всички излизаха много доволни. :wink:

• Харесвам 1
  • Смея се 8
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 5 минути , ven62 каза:

А смее ли някой да си признае. Което ме подсети за това:

"10 мъже и 10 жени,решили да направят групов секс,отишли в една стая,и казали:
-Гасиме лампата,и кой кого хване,на никой няма да се сърди.
Загасили лампата сексът започнал,но по едно време някой се провикнал.
-Тука няма ред бе,братче,няма ред,олеее....Абе тука няма ред бе...
Сексът свършил,запалили лампата и един попитал:
-Кой е тоя където само вика,че няма ред?
-Еми няма ред бе братче.Три пъти ме *****, два минета направих, аз нищо не ****."

• Харесвам 2
  • Смея се 4
Публикувано:
преди 31 минути , tch каза:

А смее ли някой да си признае. Което ме подсети за това:
..

За протокола да уточня:

Аз и тогава си бях женен. Стана ясно - аз карах. Жена ми седеше в мен (тогава бяхме слаби - аз 70 кг. жена ми с 300-400 грама по-слаба от сега.) Тя помагаше с … волана.

За другите - не отговарям.

• Харесвам 1
  • Смея се 2
Публикувано:

Преди да се впуснете в още по-големи/далечни спомени, да припомня същността на темата: "На почивка в България през 2020"!  :wink:

• Харесвам 4
  • Смея се 3
Публикувано:
преди 7 часа, ven62 каза:

Кажи за машиниста...:wink:

Ще изляза от темата. Истината не е толкова пикантна, колкото ти се струва. Един от компанията, с която бях на дискотека, беше машинист. Поиска да пратят локомотив да ни вземе от съседния град, че бяхме изтървали всякакъв транспорт. Разрешиха. Дойде негов колега и ни натовари на локомотива.  Достави ни до нашето градче. Това сега не може да стане, но в соца явно е можело.

• Харесвам 7
  • Шок 1
  • Браво 2
  • Смея се 3
Публикувано:
преди 4 часа, Дани Магелани каза:

Истината не е толкова пикантна, колкото ти се струва. 

И аз така си помислих ...

Другият подобен драстичен случай е с капитана на Коста Конкордия.

Явно при вас е имало някакво "инвестиционно намерение". 🙃

• Харесвам 2
  • Смея се 3
Публикувано:

В Шабла препоръчвам заведение "Герана" и миналата година бяхме много доволни и тази пак го посетихме. Сафридът е чудесен!

• Харесвам 3
Публикувано:
На 28.08.2020 г. в 21:25, Zaro каза:

Явно при вас е имало някакво "инвестиционно намерение". 🙃

И да е имало, не съм разбрала. Нали съм си хремава, не съм усетила.

😉😂

• Смея се 1
Публикувано:

Днес се върнахме от Господиновите къщи и останахме много доволни. 

https://www.gospodinovikashti.com

Има три къщи с различен брой спални. Ние бяхме в къщата с 4 спални. Четирите спални са на горния етаж, а долу има трапезария и кухня. Навън има веранда с маса и барбекю. Дворът е голям, басейнът също. Има още джакузи, сауна, парна баня. Сутрин сервират домашни мекици и баница. По- големи компании могат да ползват пещ ( за съседната къща приготвяха джуланчета). Къщите са на 6 години изключително запазени. Всичко е незупречно чисто. Нямахме никакви проблеми. Селото се намира на 30 мин от Велико Търново. В района има няколко манастира. Мястото е подходящо и за деца. Може би около 10 се събраха от всички къщи 🙂 Една идея по- скъпо е, но си заслужава всяка стотинка.

received_722702294957725.jpeg

received_1195379330831953.jpeg

received_659064724815746.jpeg

• Харесвам 16
  • Браво 2
Публикувано:
На 28.08.2020 г. в 11:21, ven62 каза:

През 80-те, след един купон (аз не пия) натоварих в трабантчето си (първата ми кола) още 10 човека.

Имаше доста пъшкане, но тясното пространство беше косвена причина.

Навремето имаше приказка, че трабантчето приличало на публичен дом - като влизаш и излизаш, те е срам, ама вътре ти е добре! 

• Харесвам 1
  • Смея се 8
Публикувано:
На 19.07.2020 г. в 23:15, Barfly каза:

Аз работя на Дюни ако някой има някакви конкретни въпроси бих могъл да отговаря ако съм компетентен разбира се.

Интересувам се от цена за 1 възрастен и 1 дете на 6 год. за хотел "Белвил  за 3 нощувки. Мисля да се храним в ресторант "Созопол" . Не мога да се свържа директно- все на посредници попадам. Предпочитам  от 3-ти до 6-ти септември, но може и в седмицата след това. Всяка информация ще ми е от полза. Благодаря!

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.