magi Публикувано: 15 януари, 2014 Сподели Публикувано: 15 януари, 2014 Наистина съм Новобранец .Обожавам да пътувам както и приключенията, всичко което ти носи едно измъкване от ежедневието, срещата с нови хора, места и култури. Не съм посетила много страни най- далечната засега е в Африка, обожавам всички страни които съм посетила досега, но сърцето ми остана в Италия.А при вас ме доведе приключението което сама си причиних, а по-точно организирането на голяма група хора заедно на път. Другото е ,че съм редовен студент на “средна “ възраст от 35 и уча история, археология и египтология, много логии на едно място. Досега където и да съм пътувала просто отивах в туристическа агенция и плащах и това беше “най-трудното“нещо с което съм се сблъсквала, но вече не е така. С колеги и приподаватели от университета ми решехме да се разходим до Неапол и за да спестим, решихме да се организираме сами , дотук добре, но групата ни от 8-10 чавека стана 30 ,че и мако отгоре и хаоса настана. Та от около десетина дни отговарям ( без да съм го искала) за доста голям бройка хора, с цялото пътуване и всичко отгоре, което за новак организатор като мен е даста стесиращо.Благодарение на вас, днес направих първата си групова резервация с wizz air, и ако всичко е наред да се помолим боже на резервациите и банковите преводи на 7.03 летим за Неапол група от 33 - ма човека заедно с мен. Е това е засега от мен 6 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 15 януари, 2014 Сподели Публикувано: 15 януари, 2014 Добре дошла! Ти ударно си направила сефтето със самоорганизацията. 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 16 януари, 2014 Сподели Публикувано: 16 януари, 2014 Добре дошла и олеле Не ти завиждам хич за 30-те човека, дано се справите 1 Връзка към коментар
Sara Публикувано: 16 януари, 2014 Сподели Публикувано: 16 януари, 2014 Успех! Африка за начало е амбициозно предизвикателство!Чакаме отзиви. 33–ма човека!!! Връзка към коментар
гост Публикувано: 16 януари, 2014 Сподели Публикувано: 16 януари, 2014 Успех! Африка за начало е амбициозно предизвикателство!Чакаме отзиви. 33–ма човека!!! Сара, каква Африка, бре? В Неапол ще ходят хората! Не че ще е по-лесна организацията... 1 Връзка към коментар
Sara Публикувано: 16 януари, 2014 Сподели Публикувано: 16 януари, 2014 (редактирано) Това е като четеш по време на работа.Ха,ха ,ха Сори Редактирано 16 януари, 2014 от Sara 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега