Прескочи до съдържание

Привет на всички

Препоръчани мнения

Здравейте и добре заварили!

Казвам се Стойо и съм столичанче. На този етап не мога да се похваля с пътешествия безчет, но имам голямо желание да пътувам и го правя при всяка открила се възможност. Бил съм в малко на брой европейски държави, но смятам да променя това. Последно бях в Китай на гости на приятелката ми, която временно работи там. Надявам се след месец или двa да посетя Малайзия. Има много места, които желая да видя, както по света, така и в България.

Обичам да чета книги, карам колело, предпочитам къмпинг пред курорт. Форума открих случайно и веднага възбуди интереса ми. Много ми допада гостоприемната среда, за която допринасят както интелигентното разделение по съдържание, така и отзивчивостта на съфорумниците. Не мога да не спомена и радушната снимка на Георги. 

Регистриран съм в десетки форуми и почти навсякъде съм пасивен, но този мисля да бъде изключение. 

С

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Съвсем правилно си отбелязал радушната снимка на Георги. Тя е нещо, с което целият форум се гордее, така де колко Основатели се развяват по жълти гащи.  :lol: Но най-важното - добре дошъл!  :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Ма направо, все едно искам да ви прегърна всичките :) Ще си траем, че всъщност се радвам на ниско прелитащ самолет над главата ми :)

Айде добре дошъл!

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.