Lyubi Публикувано: 17 юли, 2020 Публикувано: 17 юли, 2020 Здравейте,магеланци! Чета от много отдавна във форума ,но не съм имала повод да пиша тук. Много ще се радвам на малко помощ относно следните градове като главно четох за Пуерто Рико,но не открих много информация . Ще прекарам 3 дена във Вегас , 5 дена в ПР и 4 в Ню йорк. Била съм във Вегас и Ню Йорк преди като видях главните неща като Емпайър дтейт,Сентрал парк,Таймс скуеър ,но този път ми се иска нещо по-различно и съм сигурна ,че можете да ми дадете идеи. Във Вегас също съм била ,но отново и там просто разгледах хотелите набързо! В ПР запазих хотел ,но за 25-30 септември и не знам дали изобщо ще се усъществи ,заради ураганите,но имам надежди. Ще се радвам на всякакви идеи и насоки 🌞
stanislavpp Публикувано: 17 юли, 2020 Публикувано: 17 юли, 2020 Здравейте и добре дошла във форума, Това бизнес пътуване ли е , че звучи малко странно като логистика? Ураганите не трябва да ви притесняват , все пак минават веднъж на няколко години през дестинация... За да получите полезен съвет , споделете за интересите си , хората са различни и харесват различни неща..., соло ли пътувате ? Без конкретна информация , трудно ще получите адекватни препоръки . Освен това, къде живеете ? В момента в Ню Йорк има задължителна карантина за идващи от определени места .
Lyubi Публикувано: 17 юли, 2020 Автор Публикувано: 17 юли, 2020 Аз съм на студентска бригада до началото на октомври! Пътувам с приятелка. Ние сме в Америка от няколко седмици вече. Обичаме главно да обикаляме и да се обогатяваме от културата на града. Не сме фенове по обиколки на музеи 🙂 2
stanislavpp Публикувано: 17 юли, 2020 Публикувано: 17 юли, 2020 До кое летище в Пуерто Рико ще летите ? От Ню Йорк има полети до три и предвид малкото време , може би ще е добре да се ограничите в тази част на острова...
Травеолани Публикувано: 17 юли, 2020 Публикувано: 17 юли, 2020 Здравейте! Във форума има доста теми и примерни итинерарита за Ню Йорк - разровете се в темите. Това, че вече сте били в НЙ и ЛВ прави малко по-трудна задачата да ви препоръчаме нещо, защото не сме сигурни какви сте видяли вече. В Пуерто Рико съм била за един ден, бяхме в стария град в Сан Хуан. Ето тук съм описала как премина този един ден: http://www.traveolani.com/?p=915&lang=bg Със сигурност има много да се види на острова, но аз проучвах само за Сан Хуан. Относно Лас Вегас - може да направите дей трип до Гранд Каньон или до Парковете Zion и Bryce. Иначе във Вегас това се оправи - обикаляне по хотелите и евентуално шоута и вечерни излизания по клубовете. 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега