patilana Публикувано: 28 юли, 2020 Публикувано: 28 юли, 2020 преди 16 часа, adreno каза: Калафат-Железни Врата - последна надежда. Калафат е неизбежен в случая, ама пък Железни врата и намиращият се наблизо Национален парк Домоглед са си прекрасна възможност за почивка на тези, които обичат разходки сред природата. Или преходи им казваха ? Все тая - очаква ви удоволствие за тялото и душата. http://ecotourism-robg.eu/bg/situri/национален-парк-домоглед-долината-на/
DaBo Публикувано: 28 юли, 2020 Публикувано: 28 юли, 2020 преди 25 минути , chandni каза: Това е абсурдно! Като пристигна на границата и нямам PCR тест, няма да ме допуснат да се прибера в страната, чийто поданик съм, така ли? Някой в РЗИ е говорил "наизуст". Ето новината в bTV, публикувана от @DaBo в темата за Коронавирус-а: Отрицателните тестове са за чуждестранни туристи, с цел да допуснат и македонци, сърби, албанци, украинци и други граждани на държави извън ЕС, за да спасят колкото могат от сезона. Пак казвам - няма как да откажат на български граждани да се приберат - единствено могат да ги поставят под карантина. Ако за някого е проблем поставянето под карантина, да - това би сложило край на плановете му за почивка извън България. Влизане на български граждани в България няма да откажат, но ще те поставят под карантина, ако нямаш тест. Това много променя нещата, за съжаление!
slujitel Публикувано: 28 юли, 2020 Публикувано: 28 юли, 2020 преди 25 минути , chandni каза: Това е абсурдно! Като пристигна на границата и нямам PCR тест, няма да ме допуснат да се прибера в страната, чийто поданик съм, така ли? Някой в РЗИ е говорил "наизуст". Ето новината в bTV, публикувана от @DaBo в темата за Коронавирус-а: Отрицателните тестове са за чуждестранни туристи, с цел да допуснат и македонци, сърби, албанци, украинци и други граждани на държави извън ЕС, за да спасят колкото могат от сезона. Пак казвам - няма как да откажат на български граждани да се приберат - единствено могат да ги поставят под карантина. Ако за някого е проблем поставянето под карантина, да - това би сложило край на плановете му за почивка извън България. Разбира се, че ще те пуснат, няма начин, но с карантина. За мен, например е проблем, и не мога да отида никъде в такава обстановка. преди 25 минути , chandni каза:
chandni Публикувано: 28 юли, 2020 Публикувано: 28 юли, 2020 Да, за карантината знам и го написах в първото си мнение още. Коментарът ми беше насочен към очевидно грешната информация, подадена от РЗИ. 4
Pantelej Putnik Публикувано: 28 юли, 2020 Автор Публикувано: 28 юли, 2020 Преди 1 час, chandni каза: Ако за някого е проблем поставянето под карантина, да - това би сложило край на плановете му за почивка извън България. От текста на съобщението аз не виждам основание да се счита, че българските граждани идващи от тези страни ще бъдат поставяни под карантина. Иначе съм съгласен, че няма как да откажат на български гражданин да се върне в БГ.
Ивка Публикувано: 28 юли, 2020 Публикувано: 28 юли, 2020 На 26.07.2020 г. в 19:22, Pantelej Putnik каза: Мои много близки приятели ми казват същото за Албания. За това, че в Албания са намерили изключителна храна, обслужване, страхотни плажове, градчета като Берат и Гирокастра и т.н. Друга култура, други хора, нови места....сигурен съм, че би било интересно. Храната по ресторантите не е чак толкова евтина. Не сме пазарували от магазините, защото когато ходим на почивка за нас това не е опция.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега