Прескочи до съдържание

Родос по време на пандемия

Препоръчани мнения

На 10.07.2021 г. в 18:16, antea каза:

начи, влизам преди малко да си погледна полетите за Родос, да не е изникнала някаква промяна междувременно, и що ми трябваше - видях, че ако днес ги купя щяха да са със 70 евро по-евтини

викам поне хотела сигурно ще е поскъпнал - отивам на сайта, айдееее - и тук с 40 евро по-ниска цена, отколкото съм резервирала

със свито сърце отивам и на рент-а-кар сайта, тук обаче ме чакаше повишение със 110 евро, оффсетнах се идеално, дето се вика :grin: все пак драснах писмо на гръка в Линдос, че не ме радва дето с резервация от преди три седмици ще ни чарджне по-скъпо отколкото сега и учтиво му предложих да си приспадне разликата от климатика, който май масово се плаща допълнително на място /поне така е за повечето места, които проверявах издълбоко, иначе не го пише особено ясно из условията/... пък ако е някой серт, най-много да се обиди и да чака вместо нас отвързаните англичани 🙂

Може ли да споделиш фирмата за рентакар на Родос?

Имам резервация за септември и ще ни се наложи да вземем кола за 3 дни.

Връзка към коментар
преди 33 минути , Otnesen каза:

Може ли да споделиш фирмата за рентакар на Родос?

Имам резервация за септември и ще ни се наложи да вземем кола за 3 дни.

от тези запазихме-  Efrem Rent A Car
+30 2241 085975
https://maps.app.goo.gl/DUF8spfRmZ2sW8vFA

дадоха ни цена 169 евро за 7 дни без депозити и кредитни карти, сега гледам, че цената вече е 280 евро, така че има смисъл явно да се резервира по-рано

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...
На 21.07.2021 г. в 16:19, don каза:

Моля за препоръка за хубав хотел с деца на Родос, смятам да отскача другата седмица, уиз имат хубави цени на самолетните билети

Не знам дали вече сте резервирали, ние сме тук https://www.alphastegnasun.com/, има дворче, сянка, близо е до плаж Стегна. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.