Брани Публикувано: 15 август, 2020 Сподели Публикувано: 15 август, 2020 На мен! Пожелавам си да съм все така велик! Благодаря ви за хубавите пожелания, които усещам със Силата, че си мислите! 🙂 4 2 9 Връзка към коментар
Adventurer Публикувано: 15 август, 2020 Сподели Публикувано: 15 август, 2020 Ти вЕрно ли сам си направи тема... нагло направо! Но има време и с тебе ще се саморазправя! Иначе Бранчо... 1 2 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 15 август, 2020 Сподели Публикувано: 15 август, 2020 Ти си в най-тъмните ни мисли. Нека силата бушува в теб като тъмна материя. Пътешествай със свръх светлинна скорост из далечната галактика и не забравяй да качиш по някоя снимка от незнайни планети, преди да ги разрушиш... И дай да напишем в съавторство един научен труд за миди-хлорианите в списание с висок импакт фактор 🙂🖤🎂💣 3 Връзка към коментар
Adventurer Публикувано: 15 август, 2020 Сподели Публикувано: 15 август, 2020 преди 9 минути , master_of_germs каза: И дай да напишем в съавторство един научен труд за миди-хлорианите в списание с висок импакт фактор "Магеланци - Общи приказки" би било точното издание и е с подходящ импакт фактор... поне на територията на Републиката по-добро нЕма. Сега тази подробност за Републиката ще я спестиш на @Брани, разбира се, ще кажеш, че е малко по-светла, ама не много, иначе вярна провинция на Империята. 2 1 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 15 август, 2020 Сподели Публикувано: 15 август, 2020 Щом си казал, честит рожден ден! На хубав ден си роден, нека силата бъде все така с теб! 2 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 15 август, 2020 Автор Сподели Публикувано: 15 август, 2020 преди 1 час, Adventurer каза: Ти вЕрно ли сам си направи тема... нагло направо! Но има време и с тебе ще се саморазправя! Иначе Бранчо... Опитът от работата ми с клонирани, щурмоваци, джедаи, ситове и какви ли не други ме научи, че човек най-добре е сам да си върши една работа, ако иска да я направи като хората. А аз съм перфекционист. 2 2 1 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 15 август, 2020 Сподели Публикувано: 15 август, 2020 😉ЧРД! 5 Връзка към коментар
Adventurer Публикувано: 15 август, 2020 Сподели Публикувано: 15 август, 2020 Ъмм... с това последното има шанс събитието да заприлича на предизборен митинг... ние не избираме нов Император все още нали? Че не съм сигурен в кой точно епизод сме в момента... нали съм пропуснал началото тук или направо цялата история... 1 2 1 Връзка към коментар
crazyhorse Публикувано: 15 август, 2020 Сподели Публикувано: 15 август, 2020 ЧеРеДе! Много здраве и сбъднати пътешествия ти желая! Наздраве! 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега