Spirit Публикувано: 25 август, 2020 Сподели Публикувано: 25 август, 2020 Привет, Бих искал да попитам дали някой от вас е използвал услугите на https://www.qeeq.com/. На пръв поглед ми изкарва цени по ниски с 10-15% от другите сайтове(rentalcars.com/expedia/kayak) и отделно имат доста различни видове начини за плащане включително и BTC XRP BCC ETH etc. Разгледах ревютата в Trustpilot, но последните 7-8 бяха негативни и се колебая дали да използвам тяхните услуги. Поздрави Връзка към коментар
Климент Публикувано: 25 август, 2020 Сподели Публикувано: 25 август, 2020 Не съм ги чувал , но може да ги ползваш за референция за по-ниска цена и да я поискаш от rentalscar които уж имат гаранция за най-ниска цена. 1 Връзка към коментар
vorbis Публикувано: 4 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 4 февруари, 2022 Темата е стара, но да споделя своя опит, ако някой друг също се чуди относно Qeeq: Ползвал съм ги няколко пъти. Понякога изкарват наистина по-ниски цени. Ако ти се наложи да канселираш резервацията, връщат парите в рамките на седмица. Предимство им е, че имат приложение за телефон и може да покажеш е-ваучера от телефона, вместо да мъкнеш хартии със себе си. За съпорта не мога да коментирам как е. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега