wiliko Публикувано: 16 септември, 2020 Публикувано: 16 септември, 2020 Хубава сбирка се получи, а бири имаше за всеки вкус 19 1 1
lyusi Публикувано: 16 септември, 2020 Публикувано: 16 септември, 2020 преди 2 часа, wiliko каза: Хубава сбирка се получи, а бири имаше за всеки вкус Така е 🙂 Много бях щастлива да ви видя, липсваха ми тези сбирки. 5
crazyhorse Публикувано: 16 септември, 2020 Публикувано: 16 септември, 2020 преди 2 часа, wiliko каза: Хубава сбирка се получи, а бири имаше за всеки вкус 👏Само това ли сте?🤔Аз очаквах да видя поне 20 човека!🤫
wiliko Публикувано: 17 септември, 2020 Публикувано: 17 септември, 2020 преди 6 часа, crazyhorse каза: 👏Само това ли сте?🤔Аз очаквах да видя поне 20 човека!🤫 Ха-ха-ха...снимката имаше за цел да акцентира върху бирите, но едни навлеци... 😂...се облагодетелстваха и те така... Иначе бяхме доста, при това все сериозни бироПийци... 😂 🤣 🤪 2 1 2 1
Яничка Публикувано: 17 септември, 2020 Публикувано: 17 септември, 2020 Много ми липсваха сбирките и хората, с които с кеф си говорим за това, което най-много ни вълнува. СпИциални благодарности на началството за организацията и реализацията @Георги, @Polina 6 1
cck Публикувано: 17 септември, 2020 Публикувано: 17 септември, 2020 И аз благодаря за рестарта на сбирките. Радвам се, че ви видях в добро настроение и на по биричка 🙂 4 1
Брани Публикувано: 17 септември, 2020 Публикувано: 17 септември, 2020 Аз се извинявам, че не успях да дойда. Имахме планета за взривяване и не стана толкова бързо колкото го бяхме планирали с Императора. До тъмно сме работили ... 1 2
Яничка Публикувано: 17 септември, 2020 Публикувано: 17 септември, 2020 преди 21 минути , Брани каза: Аз се извинявам, че не успях да дойда. Имахме планета за взривяване и не стана толкова бързо колкото го бяхме планирали с Императора. До тъмно сме работили ... Не знам. Заради няк`ва планета си останАхме без етикети и се дзверихме кой кой е... 🙂 1 6
Polina Публикувано: 17 септември, 2020 Автор Публикувано: 17 септември, 2020 преди 5 минути , Яничка каза: Не знам. Заради няк`ва планета си останАхме без етикети и се дзверихме кой кой е... 🙂 За толкова години нима още не сте си научили имената? Благодаря на престрашилите си да дойдат на бира в парка. При хубаво време може пак да излезем на "разходка" там, преди съвсем да застудее и да се отдадем отново на кулинарните ни хобита. 🙂 3 1
Яничка Публикувано: 17 септември, 2020 Публикувано: 17 септември, 2020 Преди 1 час, Polina каза: За толкова години нима още не сте си научили имената? Наште си ги знаем, ама постоянно има свежи попълнения и ей на, стават обърквации... 🙂 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега