Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Вариант за Android браузер за таблет/телефон също ме устройва ...ще се радвам, ако някой успее да публикува успешно мобилно решение със стигане до резервация!

Връзка към коментар
На 5.10.2020 г. в 7:56, stanislavpp каза:

но коя по дяволите е страната which cooks Kim Jong-un's favorite potato meal ? 

Мисля,че страната е Швейцария,ако още не си решил ребуса и те интересува!

Връзка към коментар
преди 2 минути , crazyhorse каза:

Да, още тогава стана ясно - човека е учил там или нещо подобно, не помня вече...

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 3 часа, stanislavpp каза:

за ITA MATRIX POWERTOOLS за таблет ( IPad

Виж това дали ще свърши работа като насока:

https://www.digitbin.com/chrome-extensions-iphone-ipad/

Но определено ще ти е по-лесно с Хром за PC.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Цената излиза само с “трик”, който е при резервиране само директно с Делта . През агенция излиза нормалната цена , която е над десетократно повече или 116$ за икономи билет , който не ми върши работа..

Връзка към коментар

Няма такова нещо. Ето ги полетите:

1 DL2177I 05OCT TU EWRDTW SS1   459P  700P/O $ J01 E
 2 DL 967I 05OCT TU DTWLAX SS1   841P 1046P/X $ J01 E
 3 DL 829I 05OCT TU LAXATL SS1  1155P  716A#1/O $ J02 E
 4 DL 981I 06OCT WE ATLBOG SS1   400P  745P/X $ J02 E

BKD:FIRSTCLASS-BF4                                 VIEW:>BFA01(     

PNR PRICED ON 08APR FOR TKTG ON 08APR                              
* NONREF/CHNGS PERMITTED                                            
* PRICING RULES VALIDATING CARRIER DEFAULT DL                       
** 05OCT DEPARTURE DATE/ 09APR IS LAST DATE TO TICKET               
** TICKETING WITHIN 24 HRS AFTER SEGMENT SELL REQUIRED **           
* FARE MAY CHANGE UNLESS TICKETED *                                 

TICKET     BASE USD                TX/FEE USD       TKT TTL USD     
 ADT01       224.00                     48.70            272.70     
*TTL         224.00                     48.70            272.70     

• Харесвам 2
  • Браво 1
Връзка към коментар
  • 8 месеца по-късно ...

В момента има селф дъмп LAX-CPH-BER , двупосочен за 1$ със SAS, но не мога да го разшифрирам. Ако има умни глави и стигнат до Страйк/решение, моля само на лични .

Пробвах  с добавяне LUX , но без успех….

D38342CF-06B3-4D71-B4DA-EE50DAD2559E.png.4e63972034846c8a184b41b9f6391a35.png

• Харесвам 2
Връзка към коментар
  • 11 месеца по-късно ...

Някой с успех с разшифроването на страйка ( the hidden city в началото на пътуването ) ? - https://www.secretflying.com/posts/fuel-dump-business-class-dumped-100-on-europe-to-usa-flights-lie-flat-seats/ 

Връзка към коментар
преди 57 минути , stanislavpp каза:

Някой с успех с разшифроването на стройка ( the hidden city в началото на пътуването ) ? - https://www.secretflying.com/posts/fuel-dump-business-class-dumped-100-on-europe-to-usa-flights-lie-flat-seats/ 

Според мен основните полети са с тап и предполагам, че страйка е с полет на луфти от франкфурт или дюселдорф на юроуингс... Едва ли ще е туркиш и то не останаха стар алианс други. Евтини отсечки имат много еър лингус, но нали са друг алианс и не съм сигурен могат ли да са страйк? 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
55 minutes ago, Jorro said:

Според мен основните полети са с тап и предполагам, че страйка е с полет на луфти от франкфурт или дюселдорф на юроуингс... Едва ли ще е туркиш и то не останаха стар алианс други. Евтини отсечки имат много еър лингус, но нали са друг алианс и не съм сигурен могат ли да са страйк? 

Може да са от друг алианс. 

Тук са описани нещата на доста разбираем език :

https://www.secretflying.com/posts/fuel-dumping-basics/

А ето и предната главоблъсканица на този сайт 

https://www.secretflying.com/posts/fuel-dump-entire-fuel-surcharge-dumped-on-usa-to-japan-flights-with-3x-strike/

Връзка към коментар
преди 4 часа, stanimir каза:

А ето и предната главоблъсканица на този сайт 

https://www.secretflying.com/posts/fuel-dump-entire-fuel-surcharge-dumped-on-usa-to-japan-flights-with-3x-strike/

тази е приключила !

другата от моят пост мисля , че стана ясна - но нека не се публикува в публичното пространство за да може остане по-дълго време действаща !

Връзка към коментар

Приключила означава ли че не работи все още 😉

А за днешната "загадка" аз поне за пръв път виждам толкова открито да се продава подобна информация и вероятно  от secretflying с времето ще си навлекат гнева на доста хора от тази общност. 

Връзка към коментар
Преди 1 час, stanimir каза:

Приключила означава ли че не работи все още 😉

А за днешната "загадка" аз поне за пръв път виждам толкова открито да се продава подобна информация и вероятно  от secretflying с времето ще си навлекат гнева на доста хора от тази общност. 

Така е; не работи вече ; поне да бяха направили таксата 100-200$. Предишният дъмп (посоченият от теб)  случайно или не , вече го няма . Главният проблем е , че подобни дъмпове работят години !!! наред , докато някой ( SF) го публикува в желанието си да кешира и съответно а/к затваря кранчето завинаги… А сега всеки две седмици , SF ще публикуват леко кодиран дъмп…

• Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 4 седмици по-късно ...
39 minutes ago, Madonna said:

И какво се очаква да се случи? 🙂

Ще пуснат поредната гатанка.Ако някой иска да разбере отговора , но не може сам да я разгадае може да го научи срещу скромните 35-40$.

Имахме една доста сериозна и обширна тема във форума ,но е достатъчно да прегледаш и тази за да разбереш за какво става дума.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
20 minutes ago, neuromancer said:

за незапознатите с fuel dump - абсолютно нищо

и аз съм от тях де

Разликата е че сега SF опитват да правят пари от това , нещо за което работеха от години още със създаването FD  инструмента. 

Връзка към коментар

Станислав нали опитваше точно в тая тема да накара хора да размърдат мозъците си ,но не събуди голям ентусиазъм.

В предната тема имаше няколко човека с определени успехи в материята. Сещам се за macf1an и LaBarba.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Селф дъмповете нямат практическа полза за Магеланци , за разлика от Error Fares. SF се опитват да монетизират , но самият факт че искат само 30-40$ показва, че техните публикувани селф дъмпове често са на подобна цена при промота на а/к или нямат практическа стойност…

Публикуваният от мен на 24.12 например , едва ли ще проработи за някого . 900$ за бизнес двупосочен Европа-САЩ, звучи добре ,но за съжаление тройният страйк ( OJ), изисква стартиращ полет  в южната част на Африка. Ако наистина желае да се възползва , да пише на лично . Този селф дъмп работи минимум от 7-8 години 👍

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.