Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
Преди 1 час, stanimir каза:

BF e Base Fare ,тоест цената без такси.

ZRH -GYE от горния жокер има дати по 0.50$, нещо такова се търси и в обратна посока.

С коя търсачка ти излиза тази цена? 

Публикувано:

В крайна сметка излезе инфо по форумите , ако някой има интерес - действайте бързо преди да е достигнало до SF и умъртвено, дати ноември - март:

двупосочен 143€ , GVA-EWR, JFK-GYE , GYE-BOG, BOG-JFK, EWR-GVA

OTA: Expedia.de

Безплатен стопоувър мисля е възможен и в двете посоки в НЙорк

IMG_9624.jpeg.a117fafba4180d0b9b356ab4b956ffe2.jpeg

IMG_9625.jpeg.3bf1ab0e7cc8c0aa8a2e02d02de68ec2.jpeg

IMG_9626.jpeg.254989b70bc5944dc325aea17e62d3cf.jpeg

IMG_9627.jpeg.a7d1516d4d45a7fcac427a59b336f71c.jpeg

@Иван Попов

• Харесвам 10
Публикувано:
преди 2 часа, stanislavpp каза:

В крайна сметка излезе инфо по форумите , ако някой има интерес - действайте бързо преди да е достигнало до SF и умъртвено, дати ноември - март:

двупосочен 143€ , GVA-EWR, JFK-GYE , GYE-BOG, BOG-JFK, EWR-GVA

OTA: Expedia.de

Безплатен стопоувър мисля е възможен и в двете посоки в НЙорк

IMG_9624.jpeg.a117fafba4180d0b9b356ab4b956ffe2.jpeg

IMG_9625.jpeg.3bf1ab0e7cc8c0aa8a2e02d02de68ec2.jpeg

IMG_9626.jpeg.254989b70bc5944dc325aea17e62d3cf.jpeg

IMG_9627.jpeg.a7d1516d4d45a7fcac427a59b336f71c.jpeg

@Иван Попов

Супер, но не ми върши работа, защото нямам американска виза! 

• Харесвам 3
Публикувано:

Съдейки от коментарите в блога и форума на германците , поне до преди 1 час още е имало наличност (дори на 120€ ), но подобни неща не се задържат дълго :

https://travel-dealz.de/deal/guayaquil-ecuador-eco-fluege-ex-ch/

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 2 часа, Stryper каза:

Не мога да намеря такива цени. Нали трябва да търся в expedia.de за двупосочен билет GVA-GYE?

skiplagged.com ги намира. Гледах полети вторник отиване и сряда след седмица за връщане и ги показваше цените. Проблема е първо визата (не за всеки естествено), но и обикновено връщането през Ню Йорк е с 4 часа и 40 мин прекачване, но на друго летище. Това си е тегаво, даже само с ръчен багаж. 

• Харесвам 3
Публикувано:

Приключило е вече , skiplagged показва дати , но на последна стъпка цената вече е +1000€.

Честито на всички закупили ! Дано няма анулации !

• Харесвам 6
Публикувано:

Много добра оферта. Дано някой да е успял да се възползва. Аз имам виза и планирах пътуване в САЩ през 2020, но се провали. Днес разбрах, че изискването за ваксина отпада и много се зарадвах. Дано скоро да може да отидем

• Харесвам 2
Публикувано:
12 hours ago, crazyhorse said:

Супер, но не ми върши работа, защото нямам американска виза! 

Стана малко като във вица  "Дойдох само да ти кажа да не разчиташ на мен" 

• Смея се 4
Публикувано:

Последният error fare разтресе  затворената телеграмска група и най-добрите се отделиха в нова ексклузивна група , за мое щастие , поканиха и мен . Групата е от 7 човека ( трима от Ню Йорк , един от Флорида , двама немци и аз ).

Вече всички селф -дъмпове се публикуват в групата с ясни примери и без кодировки. Съответно имаме  правила , заради които се налага да се самоотлъча от тази тема. Участието ми отсега нататък вероятно ще  се свежда само до публикуване на error fares , които вече са в публичното пространство .

Любопитно е , че има дори и селф-дъмп от Източна България , който обаче е с минимална практическа стойност, заради неприятният 1х. 
Конструкцията е интраевропейски дъмп , САЩ-Европа-САЩ  (нон стоп) за 250$-400$ крайна цена  , бизнес класа . Позволява обаче

да се наслагват дори два двупосочни билети САЩ-Европа-САЩ в конструкцията,  на обща цена от ~550$ . 

• Харесвам 10
  • Браво 5
Публикувано:
преди 53 минути , stanislavpp каза:

Съответно имаме  правила , заради които се налага да се самоотлъча от тази тема. Участието ми отсега нататък вероятно ще  се свежда само до публикуване на error fares , които вече са в публичното пространство .😋

Това не е добра новина за нас. По-добре беше да си останеш тук и да пускаш error fares па макар и с кодировки. 😉

Шегувам се, разбира се. Честито и с пожелания за много бъдещи бизнес класи за жълти стотинки!

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 1 час, stanislavpp каза:

Последният error fare разтресе  затворената телеграмска група и най-добрите се отделиха в нова ексклузивна група , за мое щастие , поканиха и мен . Групата е от 7 човека ( трима от Ню Йорк , един от Флорида , двама немци и аз ).

Вече всички селф -дъмпове се публикуват в групата с ясни примери и без кодировки. Съответно имаме  правила , заради които се налага да се самоотлъча от тази тема. Участието ми отсега нататък вероятно ще  се свежда само до публикуване на error fares , които вече са в публичното пространство .

Любопитно е , че има дори и селф-дъмп от Източна България , който обаче е с минимална практическа стойност, заради неприятният 1х. 
Конструкцията е интраевропейски дъмп , САЩ-Европа-САЩ  (нон стоп) за 250$-400$ крайна цена  , бизнес класа . Позволява обаче

да се наслагват дори два двупосочни билети САЩ-Европа-САЩ в конструкцията,  на обща цена от ~550$ . 

Поздравления за поканата! Пожелавам много полети за жълти стотинки! 

• Харесвам 2
Публикувано:
На 3.05.2023 г. в 19:30, stanislavpp каза:

Наистина супер оферта! От доста време не е имало такива цени за тези дестинации 😉

Поздравления и от мен за поканата!

Дано всичко е нормално, а не е като как беше преди години, ако се сещаш за ЮА (на мен ми го анулираха за Лима от Мадрид) 😊

• Харесвам 1
Публикувано:

Error Fare 

GRU-FRA   , 293€ , бизнес класа ,  дати през ноември и декември , грешката е само в едната посока

Каяк , Момондо , Експидия > OTA

IMG_9674.jpeg.597952538fa5e394feea2c7bb495baa2.jpeg

IMG_9675.jpeg.faad59b2582d70b75792033cc5f65a74.jpeg

@neuromancer

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
  • Браво 1
Публикувано:

аз сега се събуждам, още ли го има? нищо не намирам

трябва да търся мултисити GRU-FCO; FCO-FRA само в бизнес?

ПП видях, че е expired в SF

Публикувано:
преди 5 часа, stanimir каза:

А те откъде разбират , имат агент в групите ви ли или сами си ги откриват ? 

Групата е за self dump 👍 

Този error fare (както и много други ) се публикува  първо във FT , SF ги следят активно и просто е въпрос на време , след това да го  афишират в публичното пространство…

• Харесвам 1
Публикувано:

Дали ще е тук или в SF ,или в някой полски форум , вече беше излязло във FT.

Представям си как няколко хиляди поляци трескаво купуват, за разлика от нас те са хипер активни надушат ли подобно нещо.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 11 минути , stanimir каза:

Дали ще е тук или в SF ,или в някой полски форум , вече беше излязло във FT.

Представям си как няколко хиляди поляци трескаво купуват, за разлика от нас те са хипер активни надушат ли подобно нещо.

FT кой сайт беше, SF ясно? 

Публикувано:

https://www.flyertalk.com/forum/premium-fare-deals-740/

https://www.flyertalk.com/forum/mileage-run-deals-372/

П.П.Идеята ми е , че веднъж някой решил ли е да сподели публично във FT, вече е само въпрос на време сделката да се изпари.

• Харесвам 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.