crazyhorse Публикувано: 1 май, 2023 Публикувано: 1 май, 2023 Преди 1 час, stanimir каза: BF e Base Fare ,тоест цената без такси. ZRH -GYE от горния жокер има дати по 0.50$, нещо такова се търси и в обратна посока. С коя търсачка ти излиза тази цена?
stanimir Публикувано: 1 май, 2023 Публикувано: 1 май, 2023 Ita Matrix , но това е базовата тарифа, не цената на която може да купиш полета. 2
stanislavpp Публикувано: 2 май, 2023 Автор Публикувано: 2 май, 2023 В крайна сметка излезе инфо по форумите , ако някой има интерес - действайте бързо преди да е достигнало до SF и умъртвено, дати ноември - март: двупосочен : 143€ , GVA-EWR, JFK-GYE , GYE-BOG, BOG-JFK, EWR-GVA OTA: Expedia.de Безплатен стопоувър мисля е възможен и в двете посоки в НЙорк @Иван Попов 10
stanislavpp Публикувано: 2 май, 2023 Автор Публикувано: 2 май, 2023 Кито ( UIO) може би също е опция вместо Гуякил , 6 1
stanimir Публикувано: 2 май, 2023 Публикувано: 2 май, 2023 От години не е имало подобна топ цена до Южна Америка, а и Женева е прекрасно летище. 2
crazyhorse Публикувано: 2 май, 2023 Публикувано: 2 май, 2023 преди 2 часа, stanislavpp каза: В крайна сметка излезе инфо по форумите , ако някой има интерес - действайте бързо преди да е достигнало до SF и умъртвено, дати ноември - март: двупосочен : 143€ , GVA-EWR, JFK-GYE , GYE-BOG, BOG-JFK, EWR-GVA OTA: Expedia.de Безплатен стопоувър мисля е възможен и в двете посоки в НЙорк @Иван Попов Супер, но не ми върши работа, защото нямам американска виза! 3
Stryper Публикувано: 2 май, 2023 Публикувано: 2 май, 2023 Не мога да намеря такива цени. Нали трябва да търся в expedia.de за двупосочен билет GVA-GYE?
stanimir Публикувано: 2 май, 2023 Публикувано: 2 май, 2023 Съдейки от коментарите в блога и форума на германците , поне до преди 1 час още е имало наличност (дори на 120€ ), но подобни неща не се задържат дълго : https://travel-dealz.de/deal/guayaquil-ecuador-eco-fluege-ex-ch/ 4
boogy83 Публикувано: 2 май, 2023 Публикувано: 2 май, 2023 преди 2 часа, Stryper каза: Не мога да намеря такива цени. Нали трябва да търся в expedia.de за двупосочен билет GVA-GYE? skiplagged.com ги намира. Гледах полети вторник отиване и сряда след седмица за връщане и ги показваше цените. Проблема е първо визата (не за всеки естествено), но и обикновено връщането през Ню Йорк е с 4 часа и 40 мин прекачване, но на друго летище. Това си е тегаво, даже само с ръчен багаж. 3
stanislavpp Публикувано: 2 май, 2023 Автор Публикувано: 2 май, 2023 Приключило е вече , skiplagged показва дати , но на последна стъпка цената вече е +1000€. Честито на всички закупили ! Дано няма анулации ! 6
Stryper Публикувано: 2 май, 2023 Публикувано: 2 май, 2023 Много добра оферта. Дано някой да е успял да се възползва. Аз имам виза и планирах пътуване в САЩ през 2020, но се провали. Днес разбрах, че изискването за ваксина отпада и много се зарадвах. Дано скоро да може да отидем 2
stanimir Публикувано: 3 май, 2023 Публикувано: 3 май, 2023 12 hours ago, crazyhorse said: Супер, но не ми върши работа, защото нямам американска виза! Стана малко като във вица "Дойдох само да ти кажа да не разчиташ на мен" 4
stanislavpp Публикувано: 3 май, 2023 Автор Публикувано: 3 май, 2023 Последният error fare разтресе затворената телеграмска група и най-добрите се отделиха в нова ексклузивна група , за мое щастие , поканиха и мен . Групата е от 7 човека ( трима от Ню Йорк , един от Флорида , двама немци и аз ). Вече всички селф -дъмпове се публикуват в групата с ясни примери и без кодировки. Съответно имаме правила , заради които се налага да се самоотлъча от тази тема. Участието ми отсега нататък вероятно ще се свежда само до публикуване на error fares , които вече са в публичното пространство . Любопитно е , че има дори и селф-дъмп от Източна България , който обаче е с минимална практическа стойност, заради неприятният 1х. Конструкцията е интраевропейски дъмп , САЩ-Европа-САЩ (нон стоп) за 250$-400$ крайна цена , бизнес класа . Позволява обаче да се наслагват дори два двупосочни билети САЩ-Европа-САЩ в конструкцията, на обща цена от ~550$ . 10 5
tougherty Публикувано: 3 май, 2023 Публикувано: 3 май, 2023 преди 53 минути , stanislavpp каза: Съответно имаме правила , заради които се налага да се самоотлъча от тази тема. Участието ми отсега нататък вероятно ще се свежда само до публикуване на error fares , които вече са в публичното пространство .😋 Това не е добра новина за нас. По-добре беше да си останеш тук и да пускаш error fares па макар и с кодировки. 😉 Шегувам се, разбира се. Честито и с пожелания за много бъдещи бизнес класи за жълти стотинки! 3
crazyhorse Публикувано: 3 май, 2023 Публикувано: 3 май, 2023 преди 1 час, stanislavpp каза: Последният error fare разтресе затворената телеграмска група и най-добрите се отделиха в нова ексклузивна група , за мое щастие , поканиха и мен . Групата е от 7 човека ( трима от Ню Йорк , един от Флорида , двама немци и аз ). Вече всички селф -дъмпове се публикуват в групата с ясни примери и без кодировки. Съответно имаме правила , заради които се налага да се самоотлъча от тази тема. Участието ми отсега нататък вероятно ще се свежда само до публикуване на error fares , които вече са в публичното пространство . Любопитно е , че има дори и селф-дъмп от Източна България , който обаче е с минимална практическа стойност, заради неприятният 1х. Конструкцията е интраевропейски дъмп , САЩ-Европа-САЩ (нон стоп) за 250$-400$ крайна цена , бизнес класа . Позволява обаче да се наслагват дори два двупосочни билети САЩ-Европа-САЩ в конструкцията, на обща цена от ~550$ . Поздравления за поканата! Пожелавам много полети за жълти стотинки! 2
Иван Попов Публикувано: 6 май, 2023 Публикувано: 6 май, 2023 На 3.05.2023 г. в 19:30, stanislavpp каза: Последният error fare разтресе затворената телеграмска група и най-добрите се отделиха в нова ексклузивна група , за мое щастие , поканиха и мен . Групата е от 7 човека ( трима от Ню Йорк , един от Флорида , двама немци и аз ). Вече всички селф -дъмпове се публикуват в групата с ясни примери и без кодировки. Съответно имаме правила , заради които се налага да се самоотлъча от тази тема. Участието ми отсега нататък вероятно ще се свежда само до публикуване на error fares , които вече са в публичното пространство . Любопитно е , че има дори и селф-дъмп от Източна България , който обаче е с минимална практическа стойност, заради неприятният 1х. Конструкцията е интраевропейски дъмп , САЩ-Европа-САЩ (нон стоп) за 250$-400$ крайна цена , бизнес класа . Позволява обаче да се наслагват дори два двупосочни билети САЩ-Европа-САЩ в конструкцията, на обща цена от ~550$ . Наистина супер оферта! От доста време не е имало такива цени за тези дестинации 😉 Поздравления и от мен за поканата! Дано всичко е нормално, а не е като как беше преди години, ако се сещаш за ЮА (на мен ми го анулираха за Лима от Мадрид) 😊 1
stanislavpp Публикувано: 6 май, 2023 Автор Публикувано: 6 май, 2023 Error Fare GRU-FRA , 293€ , бизнес класа , дати през ноември и декември , грешката е само в едната посока Каяк , Момондо , Експидия > OTA @neuromancer 1 1 1
stanislavpp Публикувано: 6 май, 2023 Автор Публикувано: 6 май, 2023 Error fare е изкаран вече в SF и ще бъде умъртвен за минути. 1
stanimir Публикувано: 6 май, 2023 Публикувано: 6 май, 2023 А те откъде разбират , имат агент в групите ви ли или сами си ги откриват ? 2
neuromancer Публикувано: 6 май, 2023 Публикувано: 6 май, 2023 аз сега се събуждам, още ли го има? нищо не намирам трябва да търся мултисити GRU-FCO; FCO-FRA само в бизнес? ПП видях, че е expired в SF
stanislavpp Публикувано: 6 май, 2023 Автор Публикувано: 6 май, 2023 преди 5 часа, stanimir каза: А те откъде разбират , имат агент в групите ви ли или сами си ги откриват ? Групата е за self dump 👍 Този error fare (както и много други ) се публикува първо във FT , SF ги следят активно и просто е въпрос на време , след това да го афишират в публичното пространство… 1
stanimir Публикувано: 6 май, 2023 Публикувано: 6 май, 2023 Дали ще е тук или в SF ,или в някой полски форум , вече беше излязло във FT. Представям си как няколко хиляди поляци трескаво купуват, за разлика от нас те са хипер активни надушат ли подобно нещо. 1
Jorro Публикувано: 6 май, 2023 Публикувано: 6 май, 2023 преди 11 минути , stanimir каза: Дали ще е тук или в SF ,или в някой полски форум , вече беше излязло във FT. Представям си как няколко хиляди поляци трескаво купуват, за разлика от нас те са хипер активни надушат ли подобно нещо. FT кой сайт беше, SF ясно?
stanimir Публикувано: 6 май, 2023 Публикувано: 6 май, 2023 https://www.flyertalk.com/forum/premium-fare-deals-740/ https://www.flyertalk.com/forum/mileage-run-deals-372/ П.П.Идеята ми е , че веднъж някой решил ли е да сподели публично във FT, вече е само въпрос на време сделката да се изпари. 3
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега