aleks_s Публикувано: 24 септември, 2020 Сподели Публикувано: 24 септември, 2020 Имам нужда от помощта ви - не намирам директни полети от София до Букурещ и обратно. Как може да се стигне дотам най-бързо ( без кола е човекът) ? А трябва да пътува в понеделник за една седмица. Някакви идеи да имате? Някой да е пътувал наскоро? Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 24 септември, 2020 Сподели Публикувано: 24 септември, 2020 преди 17 минути , aleks_s каза: Имам нужда от помощта ви - не намирам директни полети от София до Букурещ и обратно. Как може да се стигне дотам най-бързо ( без кола е човекът) ? А трябва да пътува в понеделник за една седмица. Някакви идеи да имате? Някой да е пътувал наскоро? Вероятно защото няма директни полети. Връзка към коментар
aleks_s Публикувано: 24 септември, 2020 Автор Сподели Публикувано: 24 септември, 2020 Не знаех, не живея в България, а исках да помогна. А какъв друг вариант за бързо придвижване има? Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 24 септември, 2020 Сподели Публикувано: 24 септември, 2020 Има една тема "транспорт до балкански летища", потърси в нея, на мен ми се чупи браузърът като търся. Но няма да е актуализирана според пандемичната обстановка 2 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 24 септември, 2020 Сподели Публикувано: 24 септември, 2020 19 minutes ago, aleks_s said: Имам нужда от помощта ви - не намирам директни полети от София до Букурещ и обратно. Как може да се стигне дотам най-бързо ( без кола е човекът) ? А трябва да пътува в понеделник за една седмица. Някакви идеи да имате? Някой да е пътувал наскоро? Преди Корона кризата имаше автобуси София - Букурещ на Flixbus. Сега не знам дали и в кои дни има, а в момента сайта им нещо губи образ. Друг вариант. От Русе има маршрутки на Пегасус https://pegasusbg.com/?mode=tickets Преди имаше и влак София - Букурещ, но дълго се пътува. 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 24 септември, 2020 Сподели Публикувано: 24 септември, 2020 Тази тема 1 Връзка към коментар
darinamarinova Публикувано: 24 септември, 2020 Сподели Публикувано: 24 септември, 2020 Има директни на Qatar и Tarom. Гледайте в google flights. Цената на еднопосочен полет варира между 170 до 500 лв. в посока. 🙂 P.S. Сега видях, че става въпрос за този понеделник очевидно. Тези директни полети отново ги пускат месец октомври. 1 Връзка към коментар
giafil Публикувано: 24 септември, 2020 Сподели Публикувано: 24 септември, 2020 Flixbus от София не возят за сега до Букурещ, та май единственият вариант е както е посочила @ДиянаВ автобус София-Русе и след това маршрутка на Пегасус. или среща с БДЖ и незнайно колко часа... 3 Връзка към коментар
Моника Публикувано: 24 септември, 2020 Сподели Публикувано: 24 септември, 2020 Или ако го устройва т.нар. "споделено пътуване" поне до Русе. Предполагам, че има групи във фейсбук София - Русе, пътува се с автомобил, разбирате се с шофьора за разходите и т.н., но не знам колко е безопасно, легално и прочие, все пак да го кажа като вариант. 😀 1 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 24 септември, 2020 Сподели Публикувано: 24 септември, 2020 Аз зимата бях проверявала влак от Русе до Букурещ, по-скоро заради тръпката да се возиш във влак 😆 Първо цената беше висока, пак около 25лв. и второ много дълго се пътува - около 4 часа май беше, а представям си от София. Освен ако е спален вагон през нощта, иначе не знам как се преживява. Маршрутките на Пегасус са удобни. Ако не е в час пик за 2 часа си от автогарата в Русе до центъра на Букурещ. 3 Връзка към коментар
ТаняТ Публикувано: 24 септември, 2020 Сподели Публикувано: 24 септември, 2020 преди 4 часа, aleks_s каза: Имам нужда от помощта ви - не намирам директни полети от София до Букурещ и обратно. Как може да се стигне дотам най-бързо ( без кола е човекът) ? А трябва да пътува в понеделник за една седмица. Някакви идеи да имате? Някой да е пътувал наскоро? До Русе с автобус на Юнион Ивкони.От Русе до Букурещ или с автобус на Pegasus или с такси . 1 Връзка към коментар
aleks_s Публикувано: 24 септември, 2020 Автор Сподели Публикувано: 24 септември, 2020 Благодаря на всички, накрая избраха вариант със самолет и прекачване в Мюнхен. Имат важна работна среща в понеделник сутрин и това май е най-бързия ( разбира се и най-скъп ) вариант. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега