Фил Публикувано: 8 октомври, 2020 Сподели Публикувано: 8 октомври, 2020 Вече немалко магеланци посетиха тази красива френска ( или пък германска ) област Елзас (на други им предстои по-скоро или пък по-натам ) и сигурно са ви направили впечетление интерсните и красиви рекламни/указателни табели, най-често в рамки от ковано желязо, които се срещат по фасадите на хотели, ресторанти, винарни, ателиета, магазини и пр. Тук ви представям моята колекция със снимки на такива табели от Елзас. Моля да се считате поканени и добре дошли да споделите и ваши такива снимки в тази тема! 12 7 Връзка към коментар
Граф Вронски Публикувано: 8 октомври, 2020 Сподели Публикувано: 8 октомври, 2020 O, Фичо, изобщо не ми хрумна, че наистина мога да се съсредоточа върху снимането на табелите. И аз ги забелязах и се замислих дали в моята къща (която ще имам някога), да не сложа нещо подобно 😄 Имам няколко, но не са толкова хубаво щракнати както твоите. Ще се наложи да ходя пак, за да имам с по-хубаво качество. 😛 9 2 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 8 октомври, 2020 Сподели Публикувано: 8 октомври, 2020 Фичо, а защо само от Елзас? На мене не са ми направили особено впечатление, понеже положението е същото и от другата страна на Рейн, в Баден-Вюртемберг, където преди години много снимах такива... И не само там, де... Още не съм свалял моите снимки от Елзас, но ще преровя при възможност 🙂 Връзка към коментар
Pandurova Публикувано: 8 октомври, 2020 Сподели Публикувано: 8 октомври, 2020 Да допълня - аз имам такава колекция от Бавария - основно като се замисля средна Франкония. Бамберг най-много ме впечатлиха, но също и от Динкелсбюл и Ротенбург, така че можете да разширите темата 😃 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 8 октомври, 2020 Сподели Публикувано: 8 октомври, 2020 преди 6 часа, Фичо каза: Моля да се считате поканени и добре дошли да споделите и ваши такива снимки в тази тема! Имам някои от твоите, но мисля, че успях да пресея такива, които не се повтарят: 10 2 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 9 октомври, 2020 Сподели Публикувано: 9 октомври, 2020 Прегледах моите и на детето снимките, защото сме с общ гугъл акаунт и установих нещо интересно🙂 Аз съм снимала в по-общ план целите сгради, улици и се наложи да издирвам табелите, да редактирам, увеличавам, режа. Дъщерята е видяла и снимала точно детайлите, а е с късогледство. Нейните снимки съм ги пуснала, както са направени. Това взиране на детето в детайла го забелязам и в други насоки 🙂 @Фичо, много е забавна темата. Мога ли да те попитам дали си архитект?🙂 6 Връзка към коментар
bulpa Публикувано: 9 октомври, 2020 Сподели Публикувано: 9 октомври, 2020 Мислех, че само на мен са ми направили впечатление табелите в онзи район 🙂 7 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега