Прескочи до съдържание

Неапол - групово пътуване през март


magi

Препоръчани мнения

Здравейте на всички

продължавам да ви занимавам с нашето пътуване.

Както ви казах заминаваме 33-ма , ще летим от Букурещ на 07.03. транспорта до там ще е с автобус и даже преди полета ще имаме време да хвърлим едно око и на Румънсканта столица.

Искам да ви попитам дали някои от ходещите в Неапол е ползвал campania -artecard? Незнам защо, но като един мнителен българин на мен ми звучи прекалено добре за да е истина срещу 25 евро за човек за три дни да можем да посещаваме всички забележителности и да ползваме градски транспорт безплатно. Ще се радвам да чуя отзиви за тази карта ако някой я е ползвал.

Приятен ден на всички :)

Редактирано от Пожето
темата е разделена от тази: http://magelanci.com/topic/1610-здравейте/
Връзка към коментар

Прекалено е добре за да е истина, да :)

 

Картата включва 2 безплатни атракции и останалите са с 50% намаление, т.е. не всичко е безплатно. Генерално тези пасове се избиват ако се посещават много музеи и платени атракции или такива с дълги опашки, където картата дава предимство да минете отпред. 

Връзка към коментар

Аз не съм запозната точно с тази карта, но според мен - виж си кои музеи искаш да посетиш и колко струват, също така дали може да се посетят безплатно с картата, ако посещението на 2 от тях ти излезе колкото цената на картата, спокойно я взимай (все пак имаш бонус безплатен транспорт)!

Връзка към коментар

Здравейте

мерси за бързите отговори.Да за същатастава въпрос, но за варианта  - artecard Tutta la regione, в които влизат и околностите на Неапол. Мисля, че освен от двата входа ще спестиш пари и от транспорта , така че май си струва.Незнам дали ще успеем да видим всичко, но ще опитаме и ще се похваля навръщане :)

Връзка към коментар

На мен пицата в Неапол никак не ми допадна, но пък градът има някакъв особен чар. Типично по южняшки мръсен, разхвърлян, но Много магнетичен. Определено ще се върна пак. Препоръчвам посещение на остров Капри. Отивате с ферибота сутринта и следобед наобратно. Страхотно изживяване. В средата на април беше 28 градуса. Зеленина, надвиснали големи жълти лимони по дърветата и невероятно синьо море. Не е за изпускане Синята пещера

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.