Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

А сайта на SunExpress пише, че самолетите от Измир до София ще кацат на Т1 и са описали подробно как да се придвижат хората от Т1 до Т2 и после оттам до центъра с метрото. Какво да видят... малко история на София и т.н.     Не им идва наум, че евентуално тези полети може да се ползват и от българи, които да видят егейските курорти в близост 🙂

https://www.sunexpress.com/tr-tr/rotalar/ucuz-seyahat-to-sofya

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 43 минути , Hakkâri Spor каза:

А сайта на SunExpress пише, че самолетите от Измир до София ще кацат на Т1 и са описали подробно как да се придвижат хората от Т1 до Т2 и после оттам до центъра с метрото. Какво да видят... малко история на София и т.н.     Не им идва наум, че евентуално тези полети може да се ползват и от българи, които да видят егейските курорти в близост 🙂

https://www.sunexpress.com/tr-tr/rotalar/ucuz-seyahat-to-sofya

Интересно , има и Анталия с по ниски цени

Публикувано:

E Анталия си ги има отдавна, поне няколко години SunExpress си въртят Анталия-София-Анталия през лятото.  И бяха до Т2 в София, сега лошо ако ги местят на Т1.

Полетите до/от Измир са уж от 1 април:

От летището  в Измир има Havaș трансфери до Измир център, Кушадасъ, Айдън, Маниса, Чешме. 

https://izmirairport.com/en-EN/passenger-guide/to-from-the-airport/page/havas-shuttle

От летището има İZban - наземно метро до Селчук на юг и до Менемен на север.
Спирки и разписание: https://izmirairport.com/en-EN/passenger-guide/to-from-the-airport/page/subway

От автогарата в Измир има маршрутки до курортите Кушадасъ, Йоздере, Урла, Чешме, Алачатъ, Селчук, Мендерес и др.

• Харесвам 7
Публикувано:

Плюс от Чешме има фери за Хиос, а от Кушадасъ - за Самос. Втория съм го ползвала. Все повече местни се насочват към гръцките острови заради някои странни високи цени по турските курорти.

От Измир автобуси:
за Чешме, от тази автогара Fahrettin Altay: 

За Кушадасъ: от голямата автогара: 

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 1 час, Hakkâri Spor каза:

Не им идва наум

По-скоро изглежда, че  им идва наум, че  ще се ползват от българи за летни почивки  и затова пускат линията  за летния сезон, но искат да увеличат обратния трафик към София  не само  от завръщащи се у дома българи след почивка . 

• Харесвам 1
Публикувано:

Анталия на SunExpress е на т2 от София, летях последно ей сега през септември. Но в Анталия кацат на по-малкия терминал. Между двата има шатълбус като между т1-т2 на софийското летище.

При определени дати SunExpress имат по-ниски цени от Пегасус. Ако нямате почти никаква гъвкавост с датите, може да са оферта. Измир мисля, че и преди време го имаше, но не помня детайли. Хубаво е, че го пускат и го промотират. 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 7 часа, Coo каза:

Анталия на SunExpress е на т2 от София, летях последно ей сега през септември.

Да, и аз съм пътувал до Анталия с тях от Т2.

Но при полетите до/от Измир в сайта на SunExpress пише, че в София ще са на Т1. Явно са по-ниски летищните такси на този мизерен терминал и СънЕкпрес са ги предпочели.

Screenshot 2025-10-08 at 21.12.44.png

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, Hakkâri Spor каза:

Да, и аз съм пътувал до Анталия с тях от Т2.

Но при полетите до/от Измир в сайта на SunExpress пише, че в София ще са на Т1. Явно са по-ниски летищните такси на този мизерен терминал и СънЕкпрес са ги предпочели.

Screenshot 2025-10-08 at 21.12.44.png

Таксите и на двата терминала в София последно бяха еднакви и затова Уизз се оплакваха, че са в неравностойно положение спрямо Раян, които са на Т2.

• Харесвам 1
  • 1 месец по-късно ...
Публикувано:

Нови линии през 2026:

Анталия - Меминген, от 30 март
Анталия - Ийст Мидландс, от 31 март

Измир - София, от 1 април
Бодрум - Лондон Гетуик, от 4 май
Бодрум - Манчестър, от 4 май

Анталия - Корк, от 16 май

• Харесвам 2
  • 1 месец по-късно ...
Публикувано:

Нови маршрути:

Анталия - Ийст Мидландс: от 31 март
Анталия - Корк: от 16 май 
Анталия - Меминген: от 31 март
Бодрум - Лондон Гетуик: от 4 май
Бодрум - Манчестър: от 4 май
Измир - София: от 1 април

• Харесвам 7
  • 3 седмици по-късно ...
Публикувано:
На 16.01.2026 г. в 0:42, Hakkâri Spor каза:

Измир - София: от 1 април

За София - Измир излизат много добри цени до различни дестинации. Например до Трабзон и Северен Кипър по 70-80 евро.

• Харесвам 2
Публикувано:
Преди 1 час, Hakkâri Spor каза:

Има ли комбинирани 2 отсечки на един билет?

Гледал съм само варианти на един билет. Не вярвам два отделни да са толкова евтини (сумарно 70-80 евро).

• 1 месец по-късно ...
Публикувано:

Някой пътувал ли е наскоро? Мерят ли теглото на ръчния багаж, че имам ваучер от агенция и там пише 4 кг. Обаче в сайта на сънекспрес като цъкна да добавя ръчен багаж и ми дава 2 опции; 4 и 8 кг. И двете са безплатни. 

Та сега не съм 100% сигурен дали имам 4 или 8кг.

Та, следят ли сериозно за тегло?

Публикувано:

Моите впечатления са, че не следят стриктно, но и не съм прекалявала със свръхбагажа.

Тези килограми ръчен са относително нещо. Ако на обем е наистина прекалено, тогава мерят и теглят. Ако с лекота си преметнала чантичка с 8 кила, която видимо не надвишава размерите в см., едва ли някой ще ти я тегли дали е 4 кг.

• Харесвам 2
  • 3 седмици по-късно ...
Публикувано:

НОВИ ЛИНИИ:

Балъкесир/Едремит - Мюнхен: от 15 май
Трабзон - Кьолн/Бон: от 22 май

Бодрум - Тирана: от 11 юни

Бодрум - Лондон Гетуик: от 4 май
Бодрум - Манчестър: от 4 май

Анталия - Корк: от 16 май 

• Харесвам 2
  • 1 месец по-късно ...
  • 1 месец по-късно ...
Публикувано:
преди 3 часа, Hakkâri Spor каза:

НОВА ЛИНИЯ:

Измир - Ташкент: от 1 август 

@Hakkâri Spor но за съжаление не става от София, само до Самарканд и то за кратък период :(

Публикувано:

Да, не пасва разписанието и трябва да е на различни резервации до Ташкент, евентуално с нощувка в Измир. Уж до Самарканд се напасват по някои дати.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.