Hakkâri Spor Публикувано: 8 октомври, 2025 Публикувано: 8 октомври, 2025 А сайта на SunExpress пише, че самолетите от Измир до София ще кацат на Т1 и са описали подробно как да се придвижат хората от Т1 до Т2 и после оттам до центъра с метрото. Какво да видят... малко история на София и т.н. Не им идва наум, че евентуално тези полети може да се ползват и от българи, които да видят егейските курорти в близост 🙂 https://www.sunexpress.com/tr-tr/rotalar/ucuz-seyahat-to-sofya 2
pepsii Публикувано: 8 октомври, 2025 Публикувано: 8 октомври, 2025 преди 43 минути , Hakkâri Spor каза: А сайта на SunExpress пише, че самолетите от Измир до София ще кацат на Т1 и са описали подробно как да се придвижат хората от Т1 до Т2 и после оттам до центъра с метрото. Какво да видят... малко история на София и т.н. Не им идва наум, че евентуално тези полети може да се ползват и от българи, които да видят егейските курорти в близост 🙂 https://www.sunexpress.com/tr-tr/rotalar/ucuz-seyahat-to-sofya Интересно , има и Анталия с по ниски цени
Hakkâri Spor Публикувано: 8 октомври, 2025 Публикувано: 8 октомври, 2025 E Анталия си ги има отдавна, поне няколко години SunExpress си въртят Анталия-София-Анталия през лятото. И бяха до Т2 в София, сега лошо ако ги местят на Т1. Полетите до/от Измир са уж от 1 април: От летището в Измир има Havaș трансфери до Измир център, Кушадасъ, Айдън, Маниса, Чешме. https://izmirairport.com/en-EN/passenger-guide/to-from-the-airport/page/havas-shuttle От летището има İZban - наземно метро до Селчук на юг и до Менемен на север. Спирки и разписание: https://izmirairport.com/en-EN/passenger-guide/to-from-the-airport/page/subway От автогарата в Измир има маршрутки до курортите Кушадасъ, Йоздере, Урла, Чешме, Алачатъ, Селчук, Мендерес и др. 7
Argentique Публикувано: 8 октомври, 2025 Публикувано: 8 октомври, 2025 Плюс от Чешме има фери за Хиос, а от Кушадасъ - за Самос. Втория съм го ползвала. Все повече местни се насочват към гръцките острови заради някои странни високи цени по турските курорти. От Измир автобуси: за Чешме, от тази автогара Fahrettin Altay: За Кушадасъ: от голямата автогара: 6
epetkov Публикувано: 8 октомври, 2025 Публикувано: 8 октомври, 2025 преди 1 час, Hakkâri Spor каза: Не им идва наум По-скоро изглежда, че им идва наум, че ще се ползват от българи за летни почивки и затова пускат линията за летния сезон, но искат да увеличат обратния трафик към София не само от завръщащи се у дома българи след почивка . 1
Coo Публикувано: 8 октомври, 2025 Публикувано: 8 октомври, 2025 Анталия на SunExpress е на т2 от София, летях последно ей сега през септември. Но в Анталия кацат на по-малкия терминал. Между двата има шатълбус като между т1-т2 на софийското летище. При определени дати SunExpress имат по-ниски цени от Пегасус. Ако нямате почти никаква гъвкавост с датите, може да са оферта. Измир мисля, че и преди време го имаше, но не помня детайли. Хубаво е, че го пускат и го промотират. 2
Hakkâri Spor Публикувано: 8 октомври, 2025 Публикувано: 8 октомври, 2025 преди 7 часа, Coo каза: Анталия на SunExpress е на т2 от София, летях последно ей сега през септември. Да, и аз съм пътувал до Анталия с тях от Т2. Но при полетите до/от Измир в сайта на SunExpress пише, че в София ще са на Т1. Явно са по-ниски летищните такси на този мизерен терминал и СънЕкпрес са ги предпочели. 1
Jorro Публикувано: 8 октомври, 2025 Публикувано: 8 октомври, 2025 преди 1 час, Hakkâri Spor каза: Да, и аз съм пътувал до Анталия с тях от Т2. Но при полетите до/от Измир в сайта на SunExpress пише, че в София ще са на Т1. Явно са по-ниски летищните такси на този мизерен терминал и СънЕкпрес са ги предпочели. Таксите и на двата терминала в София последно бяха еднакви и затова Уизз се оплакваха, че са в неравностойно положение спрямо Раян, които са на Т2. 1
Hakkâri Spor Публикувано: 2 декември, 2025 Публикувано: 2 декември, 2025 Нови линии през 2026: Анталия - Меминген, от 30 март Анталия - Ийст Мидландс, от 31 март Измир - София, от 1 април Бодрум - Лондон Гетуик, от 4 май Бодрум - Манчестър, от 4 май Анталия - Корк, от 16 май 2
Hakkâri Spor Публикувано: 15 януари Публикувано: 15 януари Нови маршрути: Анталия - Ийст Мидландс: от 31 март Анталия - Корк: от 16 май Анталия - Меминген: от 31 март Бодрум - Лондон Гетуик: от 4 май Бодрум - Манчестър: от 4 май Измир - София: от 1 април 7
epetkov Публикувано: 2 февруари Публикувано: 2 февруари На 16.01.2026 г. в 0:42, Hakkâri Spor каза: Измир - София: от 1 април За София - Измир излизат много добри цени до различни дестинации. Например до Трабзон и Северен Кипър по 70-80 евро. 2
Hakkâri Spor Публикувано: 2 февруари Публикувано: 2 февруари Има ли комбинирани 2 отсечки на един билет? Не съм ги гледал. Искам Ван например... 1
epetkov Публикувано: 2 февруари Публикувано: 2 февруари Преди 1 час, Hakkâri Spor каза: Има ли комбинирани 2 отсечки на един билет? Гледал съм само варианти на един билет. Не вярвам два отделни да са толкова евтини (сумарно 70-80 евро).
travelss Публикувано: 29 март Публикувано: 29 март Някой пътувал ли е наскоро? Мерят ли теглото на ръчния багаж, че имам ваучер от агенция и там пише 4 кг. Обаче в сайта на сънекспрес като цъкна да добавя ръчен багаж и ми дава 2 опции; 4 и 8 кг. И двете са безплатни. Та сега не съм 100% сигурен дали имам 4 или 8кг. Та, следят ли сериозно за тегло?
Coo Публикувано: 29 март Публикувано: 29 март Моите впечатления са, че не следят стриктно, но и не съм прекалявала със свръхбагажа. Тези килограми ръчен са относително нещо. Ако на обем е наистина прекалено, тогава мерят и теглят. Ако с лекота си преметнала чантичка с 8 кила, която видимо не надвишава размерите в см., едва ли някой ще ти я тегли дали е 4 кг. 2
Hakkâri Spor Публикувано: 17 април Публикувано: 17 април НОВИ ЛИНИИ: Балъкесир/Едремит - Мюнхен: от 15 май Трабзон - Кьолн/Бон: от 22 май Бодрум - Тирана: от 11 юни Бодрум - Лондон Гетуик: от 4 май Бодрум - Манчестър: от 4 май Анталия - Корк: от 16 май 2
Hakkâri Spor Публикувано: 9 юни Публикувано: 9 юни НОВИ ЛИНИИ: Измир - Алмати: от 31 юли Бодрум - Тирана: от 28 юни 4
darinamarinova Публикувано: 19 юли Публикувано: 19 юли преди 3 часа, Hakkâri Spor каза: НОВА ЛИНИЯ: Измир - Ташкент: от 1 август @Hakkâri Spor но за съжаление не става от София, само до Самарканд и то за кратък период :(
Hakkâri Spor Публикувано: 19 юли Публикувано: 19 юли Да, не пасва разписанието и трябва да е на различни резервации до Ташкент, евентуално с нощувка в Измир. Уж до Самарканд се напасват по някои дати. 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега