Прескочи до съдържание

Размяна на коледни подаръци - сезон 2020

Препоръчани мнения

преди 2 часа, Mary каза:

Пожелавам ви го мили дами! :wub:

Благодаря.

Истанбул е прекрасен и много любим за мене град.С @mradulova имахме намерение да го посетим,но явно това ще стане при първа възможност.

Аз всяка година получавам подарък от @mradulovaизвън играта и сега пак се уредих с много веселяшка чашка с лъв-зодията ми,салфетки за пикник край някое езеро с патенца,коледна звезда,тефтерче-Австралия,чудна картичка с много готино послание.

Но най-хубавия подарък е,че се видяхме.

20201126_191458.jpg

20201126_193627.jpg

20201126_191712.jpg

• Харесвам 30
  • Браво 1
Връзка към коментар

Вчера не успях, но днес запретнах ръкави. Разкошни и лесни. Ей такива неща обичам 😋. Следващата седмица пак. Не за друго, ами къщата ухае неповторимо 😉🍪

60749BA6-B24F-41A4-B693-133A7C4409CD.jpeg.bf15d0de94786c943430b38ad451d783.jpeg

1A233D18-44FB-4F0A-8F70-9DB22DA15779.jpeg.245df580fc836646ff39082d0cd019bd.jpeg

D238B37D-7121-46A4-BD58-069ABEE32262.jpeg

• Харесвам 28
  • Браво 7
Връзка към коментар
21 minutes ago, Костов said:

Коледната ни елха е готова. Сега само си чакам подаръка, за да го сложа под нея 🙂

20201129_172636.jpg.b2957d53b1dc65039cae82bb55bbf2f3.jpg

Май не си слушал много и очакваш малък подарък 😉😛

• Смея се 6
Връзка към коментар
преди 12 минути , ДиянаВ каза:

Май не си слушал много и очакваш малък подарък 😉😛

Аз съм един голям калпазанин (190 см. 105 кг.) който очаква подобаващ подарък.😝😂 Ох, добре,че не написах - палавник, че знам ли кой как ще го тълкува. 🤣🤣🤣

• Харесвам 4
  • Смея се 11
Връзка към коментар
преди 56 минути , Костов каза:

Аз съм един голям калпазанин (190 см. 105 кг.) който очаква подобаващ подарък.😝😂 Ох, добре,че не написах - палавник, че знам ли кой как ще го тълкува. 🤣🤣🤣

Споделям,че и аз не съм от най-послушните.😃Но получих много хубав подарък!Даже два 🙂

преди 5 часа, ДиянаВ каза:

Вчера не успях, но днес запретнах ръкави. Разкошни и лесни. Ей такива неща обичам 😋. Следващата седмица пак. Не за друго, ами къщата ухае неповторимо 😉🍪

60749BA6-B24F-41A4-B693-133A7C4409CD.jpeg.bf15d0de94786c943430b38ad451d783.jpeg

1A233D18-44FB-4F0A-8F70-9DB22DA15779.jpeg.245df580fc836646ff39082d0cd019bd.jpeg

D238B37D-7121-46A4-BD58-069ABEE32262.jpeg

Много са ти хубави бисквиДите!Форума ухае чудесно на Коледа!

• Харесвам 9
  • Браво 1
Връзка към коментар

Хей, магеланци! Честит първи сняг от Русе! Не знам при вас как е, но тук здравата натрупва. Не само снега ми оформи коледно настроение днес, но и подаръка от Мими Хълчева, който получих. Благодаря за страхотните чаша с кафе, лакомства, с който да си подслаждам коледните празници и календар тефтерче, където да си организирам бъдещите дестинации. Съжалявам, че не знам псевдонима ти тук. Желая ти здраве и много хубави моменти! 

На 22.11.2020 г. в 19:59, Георги каза:

IMG_20201127_183831.jpg

• Харесвам 28
  • Браво 5
Връзка към коментар

@Lorette как ще знаеш от кого е подаръка, като @Marusinka забрани на майка си да опакова всичко аризонско с български опаковки 😀

Поздрави и от мен от Русе 🙂

• Харесвам 3
  • Смея се 15
Връзка към коментар
преди 9 минути , ДиянаВ каза:

@Lorette как ще знаеш от кого е подаръка, като @Marusinka забрани на майка си да опакова всичко аризонско с български опаковки 😀

Майка й ми каза името й, но не знаеше псевдонима й.

• Харесвам 2
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 14 минути , ДиянаВ каза:

Ехеееее, че хубаво....Аз пък си мислех, че само аз съм от Русе в групата.

• Харесвам 4
Връзка към коментар
5 hours ago, Lorette said:

Хей, магеланци! Честит първи сняг от Русе! Не знам при вас как е, но тук здравата натрупва. Не само снега ми оформи коледно настроение днес, но и подаръка от Мими Хълчева, който получих. Благодаря за страхотните чаша с кафе, лакомства, с който да си подслаждам коледните празници и календар тефтерче, където да си организирам бъдещите дестинации. Съжалявам, че не знам псевдонима ти тук. Желая ти здраве и много хубави моменти! 

IMG_20201127_183831.jpg

Радвам се, че съм спомогнала за коледното настроение @Lorette 😊 

И тази година участието в размяната на подаръци не остана без известна доза смях. Първо, майка ми беше сложила в чашата, която е малко тумбеста, едни бонбони за кашлица и на летището я спират и я питат дали носи ръчна граната. Проверили са я доста щателно и накрая като са намерили чашата с бонбоните са се смяли с нея 😂😂😂 После се оказа, че   майка ми е избързала да прати подаръка преди да й кажа, че @Mary пожела да е креативно опакован като миналата година, а сега научавам, че не ми знае и прякора, с който всъщност съм записана в телефона й 😆 Припадам!

• Харесвам 4
  • Смея се 23
Връзка към коментар
преди 20 минути , Marusinka каза:

на летището я спират и я питат дали носи ръчна граната

преди 21 минути , Marusinka каза:

После се оказа, че   майка ми е избързала да прати подаръка преди да й кажа, че @Mary пожела да е креативно опакован като миналата година, а сега научавам, че не ми знае и прякора, с който всъщност съм записана в телефона й 😆

Излишно е да казвам, че ви очакваме и другата година да участвате двете в размяната.

Имаш цяла година да се научиш да не спираш креативните ѝ идеи! :laugh:

• Харесвам 5
  • Смея се 9
Връзка към коментар

@Marusinka да е жива и здрава майка ти! Ако другата година не я оставиш да ни весели на воля, ще й се обадя на жената да се регистрира от свое име във форума. До тук знам двама човека-магеланци, от които да взема номера й 😉😁

• Харесвам 2
  • Браво 1
  • Смея се 6
Връзка към коментар

Изключителни благодарности на @Бръмбар за прекрасния подарък. Искрено ме зарадва в тези смутни времена. Пожелавам ти следващата година да е изпълнена с любов, здраве и много пътешествия за теб и цялото ти семейство.

received_172841731240829.jpeg

• Харесвам 31
  • Браво 5
Връзка към коментар

Ауууу моят Дядо Коледа (или по-точно Снежанка) тази сутрин ми дойде на крака вкъщи и ме отрупа с подаръци!

Още малко да се окопитя от изненадата и почвам да снимам 🙂

• Харесвам 14
  • Браво 2
Връзка към коментар
На 25.11.2020 г. в 21:24, Mary каза:

Бурканът е доста голям, но имаше и други разновидности. Купих го от Pepco - показан е в брошурата им, където има с червен и бял капак, но в магазина имаше само с червен. В показания от мен буркан има 40-50 бисквитки и не е пълен, та наистина е голям.

Рецептата:

Скрий

Бисквити с рикота, шоколад и аромат на портокал

120гр. меко масло

150гр. захар

120гр. сирене Рикота или обикновено крема сирене.

1 яйце

1-2 ч.л. настъргана портокалова кора

2 ч.ч. брашно

1 бакпулвер

1 ванилия

1 натрошен шоколад или шоколадов чипс – 1ч.ч.

Приготвяне

Разбиваме маслото със захарта, добавяме после рикотата, а след това яйцето и портокаловите кори. Разбъркваме. Добавяме брашното, бакпулвера и ванилията.

Накрая прибавяме шоколада.

Получава се  доста гъста смес, от която с малка лъжица сипваме в тавата върху хартия за печене. Получават се доста бисквитки – между 40 и 50 в зависимост от големината.

Печем около 10 минути в загрята фурна на 180 градуса. Понеже фурните са различни, та може и да не са достатъчни тези минути - гледате да покафенее крайчето на бисквитите.

Самите бисквити са много приятни на вкус и мирис.

Да попитам бакпулвера цяло пакетче ли? И колко грама е твоето, защото забелязах че на някои марки е повече 🙂 и аз ще пека днес или утре 🙂

• Харесвам 2
Връзка към коментар
Преди 1 час, BlackArt77 каза:

Изключителни благодарности на @Бръмбар за прекрасния подарък. Искрено ме зарадва в тези смутни времена. Пожелавам ти следващата година да е изпълнена с любов, здраве и много пътешествия за теб и цялото ти семейство.

received_172841731240829.jpeg

Много се радвам, че ти е харесал коледния ми подарък и благодаря за пожеланията! Дано наистина, следващата година е по-добра за всички ни, със здраве, любов и повече възможности за пътуване! 

• Харесвам 10
Връзка към коментар
преди 59 минути , zvezda9001 каза:

Да попитам бакпулвера цяло пакетче ли? И колко грама е твоето, защото забелязах че на някои марки е повече 🙂 и аз ще пека днес или утре 🙂

На Д-р Йоткер слагам и е 10гр.

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
12 minutes ago, Mary said:

Благодаря ти @Kalina Ivanova! От сърце ти благодаря затова, че ме накара да се усмихна, че ме просълзи, че си избрала прекрасен подарък, който ще ме радва дълги години! 
:cool:

Наистина невероятен подарък - елегантен, с мисъл и желание подбран. На някои хора просто им се отдава повече от на други. Браво @Kalina Ivanova! Адмирации 

• Харесвам 20
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Жоре, радвам се, че са ти харесали подаръчетата. Уверявам те, че няма конспирация. За изборът на шапката помогна дъщеря ми, която познаваш 🙂

А аз приемам като добра поличба за пътища, че ме подсети да си взема издаденият преди седмици нов поспорт - готова съм за тръгване 😘

Дано скоро можем да изпием по питие заедно пред камината !

• Харесвам 10
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.