Прескочи до съдържание

Размяна на коледни подаръци - сезон 2020

Препоръчани мнения

Публикувано:

@Mary,благодаря ти за милите думи!

Радвам се, че съм предизвикала усмивки и приятни вълнения и въпреки, 

че знаеше половината от изненадата, все пак успях да улуча

първия ден на декември, първия сняг -това не знаеше, нали?...нищо случайно няма тук:girl_dance:

Здрава и усмихната Нова Година!

• Харесвам 13
  • Браво 2
Публикувано:

Ехааааа. Имам си 🎁

На живо е това. Пише чупливо, на форма и опипване оприличавам с кутия за обувки, при клатушкане вътре се местят нещо като топченца 😄

Какво е, ще разберем, след като спретна обедната маса в офиса в по-домашен коледен вид. Това си е подарък за десерт 🙂🤗

EBCDB96D-7CB5-4ED1-972F-44C16EE5DBC1.jpeg

• Харесвам 15
  • Браво 1
Публикувано:
преди 4 минути , ДиянаВ каза:

Ехааааа. Имам си 🎁

На живо е това. Пише чупливо, на форма и опипване оприличавам с кутия за обувки, при клатушкане вътре се местят нещо като топченца 😄

Какво е, ще разберем, след като спретна обедната маса в офиса в по-домашен коледен вид. Това си е подарък за десерт 🙂🤗

айде сега ще спретваш офиса давай тука да гледаме, че докато си чакам моя подарък да има на какво да се радвам 🙂 

• Харесвам 6
  • Смея се 3
Публикувано:
преди 17 минути , ДиянаВ каза:

Ехааааа. Имам си 🎁

Подарили са ти бурканчета със сладко! 😉 И бутилка ракия, може би?!? 😆

• Смея се 14
Публикувано:

Снощи отидох да пусна моя подарък, но имаше дъъъъълга опашка и беше мноооого студено. Оставих за днес. Отивайки към офиса на куриера, получих съобщение, че имам пратка! Тадаааам! Имам подарък!

Багодаря за чудесния подарък на @Monika_Koko, който наистина ме изненада приятно 🎇🥳🎆

А вътре имаше много хубави неща 😃 - обещаваща книга, цяла кутия топъл шоколад, забавни очила и чудесен малък несесер с магнит от място, на което не съм била! Разбира се, имаше и картичка. Да ти се връщат пожеланията, уважаема подателко!

п.с. още нямам елха, но ще трябва да я правя, щом вече има какво да слагам под нея 🙂

IMG_20201202_124229.jpg

• Харесвам 29
  • Браво 4
Публикувано:
преди 1 минута , Еmilia каза:

Моят подарък щял да дойде утре... Не съм си дочела мейла от Спиди.

Спиди имат забавяне тази дни. Дали е заради снега или по друга причина - не знам.

Аз още чакам пратка за доставяне с дата 30.11.

• Харесвам 3
Публикувано:
Преди 1 час, ДиянаВ каза:

за десерт 🙂🤗

Хапнах мандаринки и сега ме гложди мисълта,че много се бавиш с твоя десерт и нямам мира!😀

преди 18 минути , jul каза:

обещаваща книга

Прекрасна е.Прочетох я във влака Варна-София.Наистина има какво да се научи от нея.Приятно четене с чаша топъл шоколад!И както казва @AlexandraKo-завиииижд😀

• Харесвам 6
  • Смея се 7
Публикувано:

Дам, Спиди в момента са затрупани и е голяма лудница. Точно днес ходих до тях, за да взема една пратка, пътувала 1 ден от чужбина до София и около 3 дни от София склад до София офис. Разбирам ги, София е объркващо място 🙂 Но пък докато идзирваха заветната ми пратка, се оказа, че има и друга такав, която някой днес е пуснал за мен. Не чакам друго, та предполагам е някой от вас. Нямам търпение да пристигне, да видим колко време ще и отнеме 🙂

• Харесвам 8
Публикувано:

Време беше и аз да изпратя един магелански коледен подарък! Подредихме всичко в една кутия за подаръци с жена ми, а тя опакова кутията красиво и отидохме до пощата да предадем всичко на испанските коледни елени. Благодаря за чудесните емоции, @Mary!

20201202_104822.jpg

20201202_104839.jpg

20201202_113612.jpg

• Харесвам 21
  • Браво 5
Публикувано:

@jul, късмета е бил с теб 🙂 ! Това е голямо, чудесно съвпадение с едно ходене  и чакане да отметнеш офиса на Спиди! Дано през следващата година късмета да продължи да бъде с теб! Радвам се, че ти е харесал подаръка ,надявам се магнитчето да е пророческо за бъдещо пътуване.! Весели празници на всички!

• Харесвам 9
  • Благодаря 1
Публикувано:

Забавих се, но много подаръци имам 😀. Докато ги разгадая всичките, че и наснимам ... 

Почвам с отварянето на пакета, очите ми чак ще изкочат, а вътре още един пакет. Нали Ви казах, че опипвам кутия за обувки. Ами ето точно в такива найлонови торбички черни на златни ленти ги слагат тук в Русе 😉

1.jpg.7d0f96b7197ba9900b18b594a25cd30d.jpg

Ама пък тежи пакета над 3 кг, чупливо е и вътре нещо се мести напред-назад. Разбира се кутия е, но не за обувки, а точно весело коледна. Йееее пълна с пукащи балончета е.

2.jpg.7942f12b8d55917f239eb10658f003ca.jpg

3.jpg.1cb0ba77efd5e5b4697d7f09c6e2ced5.jpg

А вътре четири подаръка, а под тях и пети. 

4.jpg.87d8c124c1563d84607ce89b280f006d.jpg

Първи, втори, че и трети, не уцелвам с отгатването им. Ароматната свещ предположих, че е чашка, а кутията с бонбони не знам защо реших, че е кутия с чорапи 🙃. Третият съвсем студено.

При четвъртия обаче съм непогрешима. Щом може да се хваща за гърлото, ясна е работата. Колко такива съм ги хващала 😆

5.jpg.29651c143c02f3e1ef0343378a7ecb32.jpg

6.jpg.7a8fffb8f2645fcac2cdf9f63c219b47.jpg

Стигам и до последния. Щом го вдигнах, веднага разгадах мистерията на местещите се топченца. 

7.jpg.59edd705174a82078e68a9a2570ae4b4.jpg

8.jpg.7cf048aff16ee4cb2237903d4d984eca.jpg

И така подаръка, по-скоро подаръците са

- ароматна коледна свещ

- любимите ми бонбони Линд

- сушени сини сливи, за които на пипане предполагах, че са някакво желе 🙃

- червено вино, което с най-голямо удоволствие ще дегустирам, даже изпия, в най-скоро време. Не случайно в офиса ми има тирбушон /снимка 3/. Обядваме с 3-4 колеги и някои петъци или ако е много студено освобождаваме тапата 😀

- чудесен пъзел, който нямам търпение да подхвана по коледните празници.

Ей мое джудженце, как си разгадало желанията ми? Преди два дни питах дъщеря ми дали не иска да й подаря пъзел за Коледа, с тайничката цел аз да го редя😆 След като отхвърли идеята ми, защото знае, че го окупирам, й казах тогава тя да ми подари пъзел. Ето, че вече си имам само за мен🥰

9.jpg.070f95f13006479b7401fbfe21469195.jpg

10.jpg.00dcd7055ebfdc7278eb42693c917d74.jpg

11.jpg.17a7e43ba31ec00fbddfd3f6cf3a2119.jpg

12.jpg.71c09f089e416f8bbeb6e76688492290.jpg

Да не мислите, че съм забравила картичката. Как? Само Вие знаете какво е чувството да си четеш и препрочиташ пожеланията на другарче-магеланче и образа на щастието да не слиза от лицето ти.

@Миланка, мое магеланско джудже, много, много благодаря за чудесните подаръци и сърдечните ти поздрави. Още повече благодаря за щастието, което ми подари 🥰

13.jpg.9b5079a98b2663ecc0b482ce696d9d05.jpg

• Харесвам 29
  • Браво 9
Публикувано:

От емоция забравих за пожеланията.

Миланка, желая ти малко нещица, но пък да не се отърваш от тях 🙂

Здраве, ама много здраве.

Пътешествия, ама незабравими.

Мечти, ама споделени 🤗

• Харесвам 10
  • Браво 2
Публикувано:

@ДиянаВ радвам се, че съм те направила щастлива, но ... виното си го пийни в къщи, докато го пиеш си мечтай за слънце, море и пътешествия. Виното е кръстено на яхтата "Кор Кароли", с която капитан Георги Георгиев е извършил първото българско самотно околосветско плаване през 1976-1977 г. На 20 декември 1976 г. тръгва от Хавана през Панамския канал, Маркизките острови, Сува (Фиджи), Порт Дарвин (Австралия), Индийски океан, Кейптаун и достига отново Хавана, като изминава 24 500 мили за 201 дни, 21 часа и 36 минути. Този резултат е записан в „Гинес“ през 1982 г. като най-добър резултат в този клас яхти. 🗺️🍷:ded_moroz:

https://bnt.bg/bg/a/okolo-sveta-za-202-dni

• Харесвам 17
  • Благодаря 1
  • Браво 1
Публикувано:
1 minute ago, Миланка said:

@ДиянаВ радвам се, че съм те направила щастлива, но ... виното си го пийни в къщи, докато го пиеш си мечтай за слънце, море и пътешествия. Виното е кръстено на яхтата "Кор Кароли", с която капитан Георги Георгиев е извършил първото българско самотно околосветско плаване през 1976-1977 г. На 20 декември 1976 г. тръгва от Хавана през Панамския канал, Маркизките острови, Сува (Фиджи), Порт Дарвин (Австралия), Индийски океан, Кейптаун и достига отново Хавана, като изминава 24 500 мили за 201 дни, 21 часа и 36 минути. Този резултат е записан в „Гинес“ през 1982 г. като най-добър резултат в този клас яхти. 🗺️🍷:ded_moroz:

https://bnt.bg/bg/a/okolo-sveta-za-202-dni

О, да. Виното ще бъде отворено и изпито вкъщи на 20 декември, неделя 🍷🍷

• Харесвам 7
Публикувано:

Малко съспенс да вкарам аз...утре някой, който мноого е слушал,  ще получи подарък. Радостта ми е голяма, защото времето от записването в списъка на Снежанка-Мари, до опаковането, премина в измисляне на идеи за подарък, търсене на възможности за осъществяването им, смяната, когато научих името на "късмета" ми, изчитатане на 161 страници със активности, за да науча повече за него, и така до днес, когато открих начин да добавя любимото питие - мохито. Готово е, всичко вече е в ръцете на дядо Мраз.

IMG_20201202_171713.jpg

IMG_20201202_155746.jpg

IMG_20201202_155941.jpg

• Харесвам 21
  • Браво 7
Публикувано:
3 hours ago, Crazy Horse said:

Време беше и аз да изпратя един магелански коледен подарък! Подредихме всичко в една кутия за подаръци с жена ми, а тя опакова кутията красиво и отидохме до пощата да предадем всичко на испанските коледни елени. Благодаря за чудесните емоции, @Mary!

20201202_104822.jpg

20201202_104839.jpg

20201202_113612.jpg

Искам и аз лакомства от Испания!!!

Помня като дете чичо ми Милко изпрати от там за Коледа една картичка с шимпанзе, на която пишеше “Pensando en tí”. Беше 90-91г. и тогава испански не се говореше много в Бг. Майка и вуйчо почнаха да ми викат на шега “пенсандо”, защото бях бая голяма дивотия и после като се захванах да уча испански в гимназията доста се смях. Тази картичка и няколко шоколада, които пристигнаха с нея, бяха първата ми емоция и връзка с Испания. 😋😊

• Харесвам 7
  • Браво 1
  • Смея се 6
Публикувано:
На 1.12.2020 г. в 13:22, Mary каза:

На Д-р Йоткер слагам и е 10гр.

Корабийките ти станаха страхотниии благодаря за рецептата. Малко в мои си стил махнах бялата захар и сложих кафява, също така добавих малко кубински ром и станаха перфектни 🙂 следващия път ще заменя бялото прашно с лимец и брашно от кокос мисля че също ще стане добре, също може и кокосово масло 😄 обичам да завъртам нещата в малко по здравословна насока 😄

още един път благодаря 🙂

IMG_20201202_194601.jpg

IMG_20201202_193515.jpg

• Харесвам 15
  • Браво 7
Публикувано:
На 29.11.2020 г. в 14:06, ДиянаВ каза:

Вчера не успях, но днес запретнах ръкави. Разкошни и лесни. Ей такива неща обичам 😋. Следващата седмица пак. Не за друго, ами къщата ухае неповторимо

Ами караш ме сега и аз утре да направя нещо..... ех мале изкушиме с тези сладки значи..... 🙂

На 29.11.2020 г. в 17:41, Костов каза:

Коледната ни елха е готова. Сега само си чакам подаръка, за да го сложа под нея

Браво, много яка елха. Аз тази събота ще украсявам у дома. Дано да съм слушал и подаръкът да ми дойде скоро 😉

Еха 🙂 идва Коледа, а форумът вече е настроен за тези прекрасни празници. Много ми харесват всички подаръци 😊 Вече съм настроен за Коледната емоция 🤩 

• Харесвам 9
  • Благодаря 1
Публикувано:

Бързам да се похваля с чудесния си подарък! Имам си пълна торбичка с лакомства,коледна елхичка,сладурска раничка и магнитче от Кипър. Сърдечно 

благодаря на @milen_40, че усмихна деня ни. След изтощителният ден на дистанционното обучение във втори клас, имахме нужда точно от много шоколад.😃

Благодаря и за милите пожелания!Да е здрава,вълнуваща и щастлива новата година и за теб!

Благодаря  на @Mary  за организацията!

Вълшебни празници на всички Магеланци!

IMG-da972f76427e1a6da71ec480a6ec6bc4-V.jpg

• Харесвам 29
  • Браво 3
Публикувано:
преди 6 часа, Marusinka каза:

Искам и аз лакомства от Испания!!!

Помня като дете чичо ми Милко изпрати от там за Коледа една картичка с шимпанзе, на която пишеше “Pensando en tí”. Беше 90-91г. и тогава испански не се говореше много в Бг. Майка и вуйчо почнаха да ми викат на шега “пенсандо”, защото бях бая голяма дивотия и после като се захванах да уча испански в гимназията доста се смях. Тази картичка и няколко шоколада, които пристигнаха с нея, бяха първата ми емоция и връзка с Испания. 😋😊

Здравей, пенсандо! 😂 Искаш лакомства от Испания ли? Ами, няма проблеми, ще ти донеса като ходя към Лас Вегас през април 2021. Само дано да се добера до там. Много ме развесели с тези готини емоции.

• Харесвам 7
  • Смея се 4
Публикувано:
49 minutes ago, Crazy Horse said:

Здравей, пенсандо! 😂 Искаш лакомства от Испания ли? Ами, няма проблеми, ще ти донеса като ходя към Лас Вегас през април 2021. Само дано да се добера до там. Много ме развесели с тези готини емоции.

😂😂😂 и аз си се смях сама от тия спомени. Дано се добереш до Вегас, но с тая пандемия градът не е същия. Хотелите дават стаи на безценица и най-гето хората са завладели Ивицата 😣 Половината от любимите ми ресторанти бяха затворени през октомври като ходих и на рулетките дават само по 4-ма души едновременно, не можеш да си пиеш питието на масата, трябва да отстъпиш назад, навсякъде мирише на трева (не че преди я нямаше тая миризма, но сега е дори в асансьорите, а мен супер ме дразни). Дано до април се възобнови духът на Вегас и да удпееш да му се насладиш.

• Харесвам 7
  • Браво 1
Публикувано:
преди 12 часа, ДиянаВ каза:

О, да. Виното ще бъде отворено и изпито вкъщи на 20 декември, неделя 🍷🍷

Виното е страхотно, браво на @Миланка за избора! И за идеята.
И трябва да се изпие в  къщи, на свещи, с любимите хора:))))

• Харесвам 6
  • Браво 2
Публикувано:
1 hour ago, AlexandraKo said:

Подаръкът го отворих в офиса, защото нямах търпение, а и с това дистанционно обучение се оказва, че на работа е по-спокойно и имам повече време за себе си🙂

Виното, френските сливи, ароматната свещ, бонбоните, пъзелът и картичката ще се разположат удобно у дома 🙂. Не съм пила от това вино, но скоро ще мога да му отдам чест с подобаваща семейна трапеза. Да, някои колеги са ми и приятели, но хубавите неща - вино-подарък и мечти за пътешествия, са само за семейството🙂

@Миланка, пропуснах да кажа, че Япония също ми е мечта. Така че, докато редя пъзела, ще му бая за сбъдването на твоето пожелание 🇯🇵 

• Харесвам 13
Публикувано:
преди 3 часа, AlexandraKo каза:

Защото КОЛЕДА е най-хубавия и топъл семеен празник.

И нека всички да сме здрави и имаме любовта и всекидневните малки добринки на любимите ни хора!

• Харесвам 9
  • Браво 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.