Прескочи до съдържание

Размяна на коледни подаръци - сезон 2020

Препоръчани мнения

Ето че и аз получих прекрасен подарък! Вчера Спиди ме оставиха в очакване, но пък как си е заслужавало! Благодаря ти Люба! Шала с ирисите на Ван Гог е невероятен, точно в десятката;))) и бутилка аржентински малбек, и сладки изкушения, и прекрасна картичка с пожелания. Дано се сбъднат!  Люба, дано се сбъднат и за теб и твоите близки! 

Мари, благодаря че отново съдейства да се случи тази прекрасна емоция!

20201203_091107.jpg

20201203_091157.jpg

20201203_091255.jpg

• Харесвам 35
  • Браво 6
Връзка към коментар
преди 45 минути , Роми каза:

Ето че и аз получих прекрасен подарък! Вчера Спиди ме оставиха в очакване, но пък как си е заслужавало! Благодаря ти Люба! Шала с ирисите на Ван Гог е невероятен, точно в десятката;))) и бутилка аржентински малбек, и сладки изкушения, и прекрасна картичка с пожелания. Дано се сбъднат!  Люба, дано се сбъднат и за теб и твоите близки! 

Мари, благодаря че отново съдейства да се случи тази прекрасна емоция!

20201203_091107.jpg

20201203_091157.jpg

20201203_091255.jpg

@Роми, много се радвам, че съм те уцелила. В интерес на истината бях купила шала преди да прочета в темата, че харесваш шалове 🙂, после само се надявах да ти хареса. Явно нищо случайно няма в този живот. Аржентинският малбек е любимото ми вино и практически едно от последните питиета, изпити по време на пътешествие тази година /като се изключат кайпирините на летището в Сао Пауло :)/, така че го използвам и като наричане скоро пак да се отпушат небесата и да полетим кой накъдето го влече. Да ти е сладко!

/Между другото, ако пакетът е пристигнал както е на снимките, значи е отварян. Поне нищо не липсва./

• Харесвам 13
  • Браво 1
Връзка към коментар

Здравейте, магеланци!

След като вчера аз изпратих моята изненада за една послушна магеланка, днес и аз получих своя подарък.😉

След смс известие от Еконт веднага изтичахме с с малката ми дъщеря да вземем пратката. Хич нямахме търпение, добре, че и офиса на Еконт ни е под носа. 😃

Ето го и подаръка:

1.Коледна кутия пълна с бонбони, които веднага опитахме. Чудесни са!🤩

2.Комплект за баня с ръкавици и ароматни мини сапунчета.

3. Допълнение към коледната ни украса - гирлянда!

4. Един невероятен 3Д пъзел с Бавария и нейните замъци. Баварските замъци са ми любими и това наистина е 100 % попадение!

5. Картичка с красиви пожелания!😍

Искрено ти благодаря @sun4e за прекрасния подарък и ти пожелавам  весели празници и една незабравима нова 2021година! 🥰

Разбира с пожелания към всички магеланци да бъдат здрави, щастливи, усмихнати и нека 2021г. е изпълнена с много положителни емоции и пътешествия!

Благодарности на @Mary за цялата организация!

IMG_20201203_110823.jpg

IMG_20201203_110858.jpg

IMG_20201203_110919.jpg

IMG_20201203_111152.jpg

IMG_20201203_111326.jpg

20201203_111743.jpg

• Харесвам 26
  • Браво 5
Връзка към коментар
преди 12 часа, mamaivy каза:

Бързам да се похваля с чудесния си подарък! Имам си пълна торбичка с лакомства,коледна елхичка,сладурска раничка и магнитче от Кипър. Сърдечно 

благодаря на @milen_40, че усмихна деня ни. След изтощителният ден на дистанционното обучение във втори клас, имахме нужда точно от много шоколад.😃

Благодаря и за милите пожелания!Да е здрава,вълнуваща и щастлива новата година и за теб!

Благодаря  на @Mary  за организацията!

Вълшебни празници на всички Магеланци!

IMG-da972f76427e1a6da71ec480a6ec6bc4-V.jpg

@mamaivy Много се радвам че ти харесват подаръците. Аз много обичам да подарявам. Сгъваемата раница (имам си 2 мои) я пробвах точно в Кипър, тогава реших че е полезно нещо за хора пътуващи с  само ръчен багаж и си купихме още 2. Съответно ми се стори добър вариант за подарък, за човек когото не познавам.  Наблегнах на сладките неща, за да има за всеки по нещо 😉

Весели празници и поздрави на Добрич!

• Харесвам 10
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Моля, @savagejo и @EmoKrastev  да дадат знак дали си получиха подаръците?!

А аз така блея по показаните подаръци, че два не бях ги отбелязала като показани. :laugh:

• Харесвам 3
Връзка към коментар
Преди 1 час, lyusi каза:

Между другото, ако пакетът е пристигнал както е на снимките, значи е отварян. Поне нищо не липсва.

Не е отварян, просто забравих от желание да го отворя, че трябва да снимам. И понеже аз не съм добра с опаковането, само показах как изглежда. Лично отворих и опаковката на виното, което аз също много обичам:-) А и Аржентина ми е доста любима! 

Отново благодаря!    

• Харесвам 6
Връзка към коментар
преди 12 минути , Роми каза:

Не е отварян, просто забравих от желание да го отворя, че трябва да снимам. И понеже аз не съм добра с опаковането, само показах как изглежда. Лично отворих и опаковката на виното, което аз също много обичам:-) А и Аржентина ми е доста любима! 

Отново благодаря!    

Супер! Значи имаме още нещо общо. Между другото, и аз имам една бутилка малбек в къщи, довечера като го отворя мислено ще ти кажа наздраве, все едно сме на една маса някъде в Аржентина 🙂

• Харесвам 5
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Имам известие от Спиди, че подаръкът ме очаква. Т.к. нямам възможност да отида да го получа, го пренасочих до нас, което казаха, че може да отнеме няколко дни.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 6 минути , ДиянаВ каза:

Днес от кашон за принтерна хартия направих ето тази кутия. Много й се радвам 🙂. Тия дни започвам да я пълня🎁

BBD792CA-E81D-40EB-A2E2-78755E46A2AC.jpeg

7DA19F75-A17C-48FD-B2B5-BB202709CCA9.jpeg

Тоз подарък ще да е за някой/някоя много послушен/а магеланец/ка. 🙂

• Харесвам 5
Връзка към коментар
11 minutes ago, Костов said:

Тоз подарък ще да е за някой/някоя много послушен/а магеланец/ка. 🙂

Хич не знам слушал/а ли е или не. Обаче, ако още държа подаръка при себе си, ще ме таксуват за свръхбагаж. То скоро и зелеви сармички ще почна да свивам, петалките ще изсъхнат, отиде, та се не видя 😂

• Харесвам 1
  • Смея се 7
Връзка към коментар

И аз изпратих моя подарък преди малко. Мислех си, че съм се подготвила добре. Добре опакованите пакетчета поставих в хартиен плик, като идеята ми беше да го прегъна от горната страна и да се сложи в плик на куриера, който да се адресира и изпрати. Служителят обаче ми се скара (е, добре де, не ми се скара директно, но мърморейки, говореше на колегата си, така че да чуя и аз), че не съм опаковала пратката добре. Извади ми нещата от хартиения плик и ги опакова в едни огрооооооомни балончета, след това облепи с тиксо и накрая напъха всичко в едно кашонче. Обаче опакованият пакет се оказа малко по-голям и стърчеше извън кашончето, та се наложи да го облепят отново, и в крайна сметка кашонът не е много красив на външен вид. Обаче - както всички знаем - същественото е невидимо за очите. А в случая - макар и материално - същественото е скрито вътре в кашона. И се надявам да донесе радост на своя получател. 🙂 🎁🎄🍀

• Харесвам 16
Връзка към коментар

@manu80 толкова много се радвам, че са ти харесали подаръците. Надявам се да се забавлявате доволно докато редите баварските замъци, а на празниците дори и от банята да се носят коледни аромати 😀 Бонбоните са ми едни от най-любимите на света (от Берьозка са), но за съжаление не мога да ги хапвам понеже спазвам диета заради здравословен проблем (даа, знам, много трудни ще са ми тези празници...), ноо за това пък с голямо желание отидох да напълня една торбичка, за да ви я изпратя и да можете да им се насладите вие 🙂 

Благодаря за пожеланията, бъдете здрави и щастливи, ти и твоето семейство, весели празници и прекрасна 2021 година 🤗

• Харесвам 13
Връзка към коментар
преди 14 минути , sun4e каза:

@manu80 толкова много се радвам, че са ти харесали подаръците. Надявам се да се забавлявате доволно докато редите баварските замъци, а на празниците дори и от банята да се носят коледни аромати 😀 Бонбоните са ми едни от най-любимите на света (от Берьозка са), но за съжаление не мога да ги хапвам понеже спазвам диета заради здравословен проблем (даа, знам, много трудни ще са ми тези празници...), ноо за това пък с голямо желание отидох да напълня една торбичка, за да ви я изпратя и да можете да им се насладите вие 🙂 

Благодаря за пожеланията, бъдете здрави и щастливи, ти и твоето семейство, весели празници и прекрасна 2021 година 🤗

@sun4eСъжалявам, че ти се налага да спазваш диета и да се лишаваш от неща, които обичаш.😕 Дано бързо преминеш през този етап и отново да се радваш на вкусотиите, които обичаш!🌞🌞🌞

А ето и пъзела, нареден. Не ме оставиха на мира децата докато не го наредим. Оказа се 3 часово предизвикателство, но си струваха усилията!🌞🌞

Благодаря ти отново @sun4e!🌞🌞🌞

IMG_20201203_170157.jpg

IMG_20201203_170218.jpg

• Харесвам 30
  • Браво 9
Връзка към коментар

Дядо Коледа е минал през Спиди и е оставил подарък и за мен, и най-накрая успях да мина да го взема. Изненадата ми беше много голяма - страхотен и точно по вкуса ми - carta blanca 😀. Благодаря много на @cck за пожеланието - Куба ни беше през 2020 но от тук нататък винаги ще ни е в програмата - беше уникално преживяване и винаги бихме се върнали с удоволствие! 

IMG_20201202_170756.jpg.b4f62be293d82bc7b5d821ad22c479c2.jpgIMG_20201202_170745.jpg.ad207f06f3057f3e7f66ff425db84ac1.jpg

• Харесвам 29
  • Браво 6
Връзка към коментар
преди 1 час, EmoKrastev каза:

и точно по вкуса ми - carta blanca

Радвам се, че съм уцелил. С пурите също не бях много сигурен, ама те са си част от културата 😉

Наздраве с това тематично кубинско колажче, което да те поглежда от стената:

IMG_7393.jpg

• Харесвам 13
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

И аз получих своя подарък ☺️, а той е повече от прекрасен!

Благодаря, @wiliko за чудните неща и пожелания, право в десятката! Пожелавам на теб и любимите ти хора най-вече здраве, много щастие и нови приключения през 2021 година! Весели празници! ❤️

А сега нека се насладим на подаръка. 😁

Кутията:

IMG_20201204_125737.jpg.96c66222191a90b4a7bf1f8344d91525.jpg

Нямах търпение да отворя кутията, в която ме очакваше този симпатичен плик:

IMG_20201204_124748.jpg.032f61e6a0fedd1bd0f6ab7019a35db5.jpg

А вътре...

1. Книга "101 отбивки за напреднали" - обожавам пътуванията в България особено до по-непопулярни или труднодостъпни дестинации, та започвам с набелязването за 2021. В книгата има и лично вдъхновяващо послание, благодаря от сърце!

2. Ще мога да се наслаждавам на кадър на @wiliko от Тонгариро, защото си имам собствено календарче. Снимката е великолепна! Прибрах си го в портмонето.

IMG_20201204_131758.jpg.e42cd6e0a2968795bfd8eae724dc3463.jpg

3. За да ми е топло на ушите в студените дни си имам сладки ушанки! Много полезен подарък, който ще ми прави компания в разходките!

4. Коледна играчка, която вече е на елхата:

IMG_20201204_125431.jpg.c5f0276228f3f59b479186259423879f.jpg

5. Шоколад, който ще нападна след като си напиша коментара. 😁

6. Красива свещ, която ще запалим на Бъдни вечер. 😍

И не на последно място имам си красива пееща картичка!

IMG_20201204_125755.jpg.b7db8ab07adb690187be315adef7fda0.jpg 

Още веднъж благодаря! ☺️

• Харесвам 29
  • Браво 6
Връзка към коментар
преди 46 минути , Моника каза:

И аз получих своя подарък ☺️, а той е повече от прекрасен!

Благодаря, @wiliko за чудните неща и пожелания, право в десятката! Пожелавам на теб и любимите ти хора най-вече здраве, много щастие и нови приключения през 2021 година! Весели празници! ❤️

1. Книга "101 отбивки за напреднали" - обожавам пътуванията в България особено до по-непопулярни или труднодостъпни дестинации, та започвам с набелязването за 2021. В книгата има и лично вдъхновяващо послание, благодаря от сърце!

☺️

Радвам се че ти е харесал подаръка, и да си призная докато допълвах подаръка ти и аз си отбелязах разни непознати местенца от книгата 😜

• Харесвам 7
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Помощниците на Дядо Коледа още вчера изпратиха известие, че ме чака подарък, но нали съм си работохолик работещ от вкъщи :blush:, та не успях да отида. Едва сега успях да се добера до тях. 

Мила Звезди @zvezda9001, много благодаря за подаръка. Успя да ме усмихнеш още с отварянето и усмивката ми само растеше с всяко следващо разопаковане. :girl_in_love: Пожелавам на теб и на семейството ти само поводи за усмивки и много сбъднати мечти.

Та подаръка:

IMG_7043.JPG.af534a53dc724b2d99175840612e3237.JPG

Отварям и в торбичката ме чакат:

IMG_7044.thumb.JPG.16a64d2f0e0a542773caff757ad845ec.JPG
Усмивката ми цъфна на лицето, като се има предвид, че покрай работата тотално се бях вкиснала. Благодаря ти, Звезди!

В зеленото пакетче ме чакаше  - портомоне и гривничка от Куба и коралче от Малдивите:

IMG_7045.thumb.JPG.52838a73809b50baafb69d5f9d92c952.JPG

Не знам защо всяка година ми напомняте къде не съм била, аз си знам :girl_blum: С радост ще си ползвам портомонето и гривничката, а коралчето отива да си прави компания с други които имам.

В големият бонбон пък ме чакаше музикална кутия, пълна с шоколадови изкушения (пуснах си я няколко пъти вече 😉 ) и най-яките коледни чорапи (тук усмивката вече стана огромна )

IMG_7046.thumb.JPG.5c6717fc436fae93b59c62d6f446cde9.JPG

И накрая коледна картичка с пожелания и индонезийски рупий.... Звезди, не знам как си налучкала, че събирам монети :girl_sigh: (и да, и там не съм била... ох че много места станаха)

IMG_7047.JPG.56df76783ab1108b2d38e5fd66f733de.JPG

Отново благодаря за всичко, наистина ме накара да се усмихна и да почуваствам коледния дух.

@Mary отново благодаря за цялата организация. Много щастие и любов на теб и на близките ти.

Весела Колада на всички и нека новата година бъде мноооого по-добра и изпъстрена с пътешествия.:santa:

• Харесвам 26
  • Браво 8
Връзка към коментар

Хоп и при мен мина Дядо Коледааа 🎅 🎁 🎁🎁 След като тази сутрин получих известие от Еконт, бързо се изстрелях натам и едвам домъкнах тежкия кашон до вкъщи. 

Благодаря сърдечно на @viola7707, на която преди 2 години пращах подарък, а сега тя ми изпрати и много ме зарадва 😊 Аз се осъмних малко като видях данните на получателя на пакета, веднага си спомних за теб и вълнението стана още по-голямо. Вижте какво ме очакваше изпод големите балончета:

20201204_135813.jpg.2376c2193d9eb23b654a23ea04cbf95d.jpg

А вътре ме чакаха тези чудеса:

20201204_140237.jpg.aab1c3f0d59afc8edc4c6e34466b0931.jpg

Първо видях страхотната картичка с прекрасни пожелания и ми стана много мило 🙂  а после гледам под нея книга - мноооого се зарадвах, защото страшно много обичам книги, особено на тема пътувания, а пък и съчетано с рецепти, направо страхотно! Право в целта 😊

А в кашончето се криеше още по-голяма изненада - италиански вкусотии - паста, сос, пармезан, солети и винце - Италия ми е страст и толкова тъгувах тази година, че не можах да отида, но сега благодарение на теб ще се пренаса там, йееееее!

Ето снимка на всичко:

20201204_140700.jpg.f464832546606f427c96b7d94f1f6acc.jpg

Страхотна емоция и настроение ми донесе, благодаря ти много, желая весели празници на цялото ти семейство, бъдете здрави и щастливи 🤗

@Mary огрооооооомно благодаря за организацията и желанието да направиш тази магия да се случи. Весели празници на теб и на всички магеланци 🎄

П.П В последния момент видях, че на картичката трябва да се изтъркат топчетата на шапките и отдолу се прият предизвикателства. Не бях виждала такава, страхотна картичка 💗

• Харесвам 26
  • Браво 9
Връзка към коментар
преди 2 минути , sun4e каза:

Хоп и при мен мина Дядо Коледааа 🎅 🎁 🎁🎁 След като тази сутрин получих известие от Еконт, бързо се изстрелях натам и едвам домъкнах тежкия кашон до вкъщи. 

Благодаря сърдечно на @viola7707, на която преди 2 години пращах подарък, а сега тя ми изпрати и много ме зарадва 😊 Аз се осъмних малко като видях данните на получателя на пакета, веднага си спомних за теб и вълнението стана още по-голямо. Вижте какво ме очакваше изпод големите балончета:

20201204_135813.jpg.2376c2193d9eb23b654a23ea04cbf95d.jpg

А вътре ме чакаха тези чудеса:

20201204_140237.jpg.aab1c3f0d59afc8edc4c6e34466b0931.jpg

Първо видях страхотната картичка с прекрасни пожелания и ми стана много мило 🙂  а после гледам под нея книга - мноооого се зарадвах, защото страшно много обичам книги, особено на тема пътувания, а пък и съчетано с рецепти, направо страхотно! Право в целта 😊

А в кашончето се криеше още по-голяма изненада - италиански вкусотии - паста, сос, пармезан, солети и винце - Италия ми е страст и толкова тъгувах тази година, че не можах да отида, но сега благодарение на теб ще се пренаса там, йееееее!

Ето снимка на всичко:

20201204_140700.jpg.f464832546606f427c96b7d94f1f6acc.jpg

Страхотна емоция и настроение ми донесе, благодаря ти много, желая весели празници на цялото ти семейство, бъдете здрави и щастливи 🤗

@Mary огрооооооомно благодаря за организацията и желанието да направиш тази магия да се случи. Весели празници на теб и на всички магеланци 🎄

П.П В последния момент видях, че на картичката трябва да се изтъркат топчетата на шапките и отдолу се прият предизвикателства. Не бях виждала такава, страхотна картичка 💗

Подаръкът ти е прекрасен.

Ще споделиш ли,ако не е тайна,поне едно от предизвикателствата,които те очакват? 

• Харесвам 4
Връзка към коментар

@jungfraujoch разбира се, първото, което изтърках беше "Направи си празнична фотосесия" и много се смяхме с половинката, защото тъкмо тези дни си говорим как нямаме заедно професионални коледни снимки и хоп, ето трябва да се задействаме 😁 Има още "Изпей коледна песен", което аз го правя от скоро почти всеки ден (покрай всички коледни реклами все си танатикам нещо 😅 ), "Направи си филмов маратон",  "Направи си домашен горещ шоколад", "Изпрати видео поздрав на близки" и още няколко - като цяло няма да имам проблем с изпълнението на повечето 🎅🎅🎅 

• Харесвам 11
Връзка към коментар

Здравей @sun4e! Да си призная честно изборът ми на подарък тази година не беше труден, защото вкъщи още помним вкуса на онези разкошни домашни сладки, които ядохме преди 2 години. Аз не умея да готвя.... уви, изисква търпение, което аз не притежавам, но вярвам, че кулинарията е изкуство. Да ви е сладко!

P.S.  Обещаваш ли да изпълниш поне три предизвикателства от картичката?

• Харесвам 9
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.