Прескочи до съдържание

Размяна на коледни подаръци - сезон 2020

Препоръчани мнения

преди 35 минути , sun4e каза:

@jungfraujoch разбира се, първото, което изтърках беше "Направи си празнична фотосесия" и много се смяхме с половинката, защото тъкмо тези дни си говорим как нямаме заедно професионални коледни снимки и хоп, ето трябва да се задействаме 😁 Има още "Изпей коледна песен", което аз го правя от скоро почти всеки ден (покрай всички коледни реклами все си танатикам нещо 😅 ), "Направи си филмов маратон",  "Направи си домашен горещ шоколад", "Изпрати видео поздрав на близки" и още няколко - като цяло няма да имам проблем с изпълнението на повечето 🎅🎅🎅 

преди 20 минути , viola7707 каза:

P.S.  Обещаваш ли да изпълниш поне три предизвикателства от картичката?

Чудесни предизвикателства!

Сигурна съм, че ще ги изпълни всичките! :smile:

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Хора!!!! Толкова е хубаво да се събудиш сутринта и да си видиш страхотния първи подарък за Коледа! 😍 @EmoKrastev, най-любимите ми неща на света са шоколад и червено вино!!! Даже мъжът ми като пътува по работа ми зарежда килера с шоколадови бонбони да не ми липсва много. Майка ми написа, че бонбоните са ръчно направени и аз направо почнах със слюнкоотделянето 🤤 Виното пък е от Тракийската долина, придружено от прекрасни пожелания и красиви чаши за кафе!! Наистина съм страшно щастлива и нямам търпение да си получа подаръка в Аризона, макар че се съмнявам бонбоните да оцелеят майка ми, но тя жената заслужава почерпка след като поредна година активно спомага за тази размяна на подаръци. 
Благодаря ти сърдечно @EmoKrastev за прекрасно подбраните подаръци! 🍷🍷🍷

P.S. Докато обяснявах за подаръка, получих съобщение относно бонбоните “Тъкмо ги опитахме с баба ти, страхотни са!” 😆😆😆

A4F8161D-B37B-42F8-8AE3-9DD737F3D7F2.jpeg

38833FBA-AEC0-4E02-99C9-78C32041F7C4.jpeg

8792C071-2160-468B-89F8-204CC733E0CC.jpeg

08D44C03-7312-47E1-AC19-1B331DC57671.jpeg

• Харесвам 30
  • Браво 6
  • Смея се 4
Връзка към коментар
На 3.12.2020 г. в 16:43, iabulka каза:

И аз изпратих моя подарък преди малко. Мислех си, че съм се подготвила добре. Добре опакованите пакетчета поставих в хартиен плик, като идеята ми беше да го прегъна от горната страна и да се сложи в плик на куриера, който да се адресира и изпрати. Служителят обаче ми се скара (е, добре де, не ми се скара директно, но мърморейки, говореше на колегата си, така че да чуя и аз), че не съм опаковала пратката добре. Извади ми нещата от хартиения плик и ги опакова в едни огрооооооомни балончета, след това облепи с тиксо и накрая напъха всичко в едно кашонче. Обаче опакованият пакет се оказа малко по-голям и стърчеше извън кашончето, та се наложи да го облепят отново, и в крайна сметка кашонът не е много красив на външен вид. Обаче - както всички знаем - същественото е невидимо за очите. А в случая - макар и материално - същественото е скрито вътре в кашона. И се надявам да донесе радост на своя получател. 🙂 🎁🎄🍀

Кашончето в крайна сметка се озова при мен ;-). Благодаря на @iabulka за прекрасния подарък, избран с толкова внимание към детайла, . Аз не съм толкова слакодумна като други магеланци и няма да мога да пресъздада така цветно вълнението, но емоцията и удовоствието бяха не по-малки.  Имам си домашно сладко от дюли, (много го обичам,  ще си го отворя за мързелива закуска с паланчинки през уикенда), еко торбичка "По стъпките на българските хора", кутия с шоколадови трюфели, страхотен "несесер за пътуване  - за козметика; - за кабели и зарядни; - за мобилни устройства; - за всичко друго по избор" и най важното водонепропусклив и перящ се с много сладка картичка - "Travel with кеф", таг за чанта с карата на света, снежна фея и картичка с прекрасни пожелания. Благодаря ти, @iabulka, желая ти и на теб весела, светла и уютна Коледа, много радост и сбъднати мечти и пътешествия!

DSC03256.JPG.0fcebde9dcc4b57001d5ffc407879b3e.JPG

DSC03262.JPG.de727f1ecaaec89473e1cbd6b6a2e715.JPG

• Харесвам 27
  • Браво 4
Връзка към коментар
2 minutes ago, Бръмбар said:

Имам си домашно сладко от дюли, (много го обичам,  ще си го отворя за мързелива закуска с паланчинки през уикенда)

Страхотно!!! На мен така ми се беше прияло сладко от дюли с пържени филийки, че трябваше да се заредя с три бурканчета от българския магазин във Вегас.

3782F003-E99F-4599-81B7-02A173D28CC2.jpeg

• Харесвам 16
Връзка към коментар
14 minutes ago, Бръмбар said:

Кашончето в крайна сметка се озова при мен ;-). Благодаря на @iabulka за прекрасния подарък, избран с толкова внимание към детайла, . Аз не съм толкова слакодумна като други магеланци и няма да мога да пресъздада така цветно вълнението, но емоцията и удовоствието бяха не по-малки.  Имам си домашно сладко от дюли, (много го обичам,  ще си го отворя за мързелива закуска с паланчинки през уикенда), еко торбичка "По стъпките на българските хора", кутия с шоколадови трюфели, страхотен "несесер за пътуване  - за козметика; - за кабели и зарядни; - за мобилни устройства; - за всичко друго по избор" и най важното водонепропусклив и перящ се с много сладка картичка - "Travel with кеф", таг за чанта с карата на света, снежна фея и картичка с прекрасни пожелания. Благодаря ти, @iabulka, желая ти и на теб весела, светла и уютна Коледа, много радост и сбъднати мечти и пътешествия!

@Бръмбар, надявам се подаръците да ти донесат радост, както на мен ми доставиха удоволствие, докато ги избирах. 🙂 Светли празници! 🎁🎄

8 minutes ago, Marusinka said:

Страхотно!!! На мен така ми се беше прияло сладко от дюли с пържени филийки, че трябваше да се заредя с три бурканчета от българския магазин във Вегас.

3782F003-E99F-4599-81B7-02A173D28CC2.jpeg

@Marusinka, намират ми се още няколко бурканчета. Мога да ти изпратя, ако има начин. 😉

• Харесвам 8
  • Благодаря 1
  • Браво 1
Връзка към коментар
1 hour ago, iabulka said:

@Marusinka, намират ми се още няколко бурканчета. Мога да ти изпратя, ако има начин. 😉

26 minutes ago, Marusinka said:

Веднага пиша на лично 😍

@Marusinka сигурна ли си в начина? Ако е по каналния ред като с подаръците тук, да не получиш отворено бурканче на снимка с облизана лъжичка 😆

За по-сигурно ползвайте за свръзка мен. На пролет ще отскоча до Мадрид, ще предам пратката на @Crazy Horse, а той после ще ти я даде във Вегас. За още по-сигурно @iabulka да сложи всички налични бурканчета, че веригата е дълга 😄

• Харесвам 2
  • Смея се 12
Връзка към коментар
преди 5 минути , ДиянаВ каза:

@Marusinka сигурна ли си в начина? Ако е по каналния ред като с подаръците тук, да не получиш отворено бурканче на снимка с облизана лъжичка 😆

За по-сигурно ползвайте за свръзка мен. На пролет ще отскоча до Мадрид, ще предам пратката на @Crazy Horse, а той после ще ти я даде във Вегас. За още по-сигурно @iabulka да сложи всички налични бурканчета, че веригата е дълга 😄

@ДиянаВ, дилър и трафикант на бурканчета със сладко 😂😂 И аз мога да се включа със сладко от смокини

• Харесвам 2
  • Смея се 9
Връзка към коментар
11 minutes ago, ДиянаВ said:

Рева!!! 

• Смея се 8
Връзка към коментар

Хо-хо-хооо! 🎅 Дядо Коледа, с дрона на "Спиди",  ми пусна магелански подарък!🎁 Скачам до офиса и обратно. Мнооого баавно ( пише "чупливо") го "разсъбличам". Какво да видя?!- бутиково вино "Кера Тамара", книга "Първите дами на Средновековна България", три вида чай. И послание- имената на чайовете да са следващите ми дестинации! Да бъде!

Благодаря ти, @bulpa, за чудесния подарък и топлите пожелания!😍 Весела Коледа и Щастлива Нова година!🎄🎆 На теб, на всички Магеланци и на себе си пожелавам, ако нещо хубаво сме изпуснали тази година, то нека се сбъдне идната!✈️❤️🧳

Благодарности на Снежанкa @Mary

,че трудът и' и хубавото и' настроение ми донесоха много радост, а, вярвам, и на всички тук!🎄

DSC08027.JPG

DSC08000.JPG

DSC08003.JPG

DSC08008.JPG

DSC08018.JPG

• Харесвам 31
  • Браво 5
Връзка към коментар
20 minutes ago, Костов said:

@ДиянаВ, дилър и трафикант на бурканчета със сладко 😂😂 И аз мога да се включа със сладко от смокини

Виж за сладко от смокини съм подсигурена за няколко години наред. Едно от първите дръвчета, които си засях в двора и даде плод, беше смокиня и баба ми направи сладко. А тук дюли не съм виждала никъде да продават. Даже като питах мъжа ми за quince jelly, той не беше чувал плода изобщо. Ама аз си мисля, че @ДиянаВ ще иска дял от целия трафик със сладко. Нямам й доверие 😂😂😂

• Харесвам 1
  • Смея се 11
Връзка към коментар
3 minutes ago, Marusinka said:

Ама аз си мисля, че @ДиянаВ ще иска дял от целия трафик със сладко. Нямам й доверие 😂😂😂

Така е като много плямпам, че имам нов тиган за парачинки 😉

• Смея се 9
Връзка към коментар
преди 1 час, iabulka каза:

@Бръмбар, надявам се подаръците да ти донесат радост, както на мен ми доставиха удоволствие, докато ги избирах. 🙂 Светли празници! 🎁🎄

@iabulka,обожавам сладко от дюли.И ние вкъщи правим.

От сега да си знаеш,ако догодина,живот и здраве си моето джудженце,непременно искам едно бурканче.

Както  казва любимецът ми Карлсон,който живее на покрива-трябва си нещо сладичко за щастие 😃

• Харесвам 13
Връзка към коментар
11 minutes ago, jungfraujoch said:

@iabulka,обожавам сладко от дюли.И ние вкъщи правим.

От сега да си знаеш,ако догодина,живот и здраве си моето джудженце,непременно искам едно бурканче.

Както  казва любимецът ми Карлсон,който живее на покрива-трябва си нещо сладичко за щастие 😃

Ще си запиша, да не забравя. 😀

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
Преди 1 час, ДиянаВ каза:

Мисля, че пропусна главното действащо лице! :cool:

Не може току-така да правите организации без баш-организатора. :sarcastic_hand:

• Харесвам 3
  • Смея се 13
Връзка към коментар
преди 6 часа, savagejo каза:

Помощниците на Дядо Коледа още вчера изпратиха известие, че ме чака подарък, но нали съм си работохолик работещ от вкъщи :blush:, та не успях да отида. Едва сега успях да се добера до тях. 

Мила Звезди @zvezda9001, много благодаря за подаръка. Успя да ме усмихнеш още с отварянето и усмивката ми само растеше с всяко следващо разопаковане. :girl_in_love: Пожелавам на теб и на семейството ти само поводи за усмивки и много сбъднати мечти.

Та подаръка:

IMG_7043.JPG.af534a53dc724b2d99175840612e3237.JPG

Отварям и в торбичката ме чакат:

IMG_7044.thumb.JPG.16a64d2f0e0a542773caff757ad845ec.JPG
Усмивката ми цъфна на лицето, като се има предвид, че покрай работата тотално се бях вкиснала. Благодаря ти, Звезди!

В зеленото пакетче ме чакаше  - портомоне и гривничка от Куба и коралче от Малдивите:

IMG_7045.thumb.JPG.52838a73809b50baafb69d5f9d92c952.JPG

Не знам защо всяка година ми напомняте къде не съм била, аз си знам :girl_blum: С радост ще си ползвам портомонето и гривничката, а коралчето отива да си прави компания с други които имам.

В големият бонбон пък ме чакаше музикална кутия, пълна с шоколадови изкушения (пуснах си я няколко пъти вече 😉 ) и най-яките коледни чорапи (тук усмивката вече стана огромна )

IMG_7046.thumb.JPG.5c6717fc436fae93b59c62d6f446cde9.JPG

И накрая коледна картичка с пожелания и индонезийски рупий.... Звезди, не знам как си налучкала, че събирам монети :girl_sigh: (и да, и там не съм била... ох че много места станаха)

IMG_7047.JPG.56df76783ab1108b2d38e5fd66f733de.JPG

Отново благодаря за всичко, наистина ме накара да се усмихна и да почуваствам коледния дух.

@Mary отново благодаря за цялата организация. Много щастие и любов на теб и на близките ти.

Весела Колада на всички и нека новата година бъде мноооого по-добра и изпъстрена с пътешествия.:santa:

Радвам се че съм ти донесла усмивкиии и че ти е харесал подаръка 🙂 За монетата постоянно си напомнях че трябва да сложа в портмонето, защото такъв е обичая, ама си викам абе как ще слагам българска, аз също колекционирам монети и хартиени пари от всичките места, които съм посетила и реших да ти споделя от моята колекция и виж как съм те улучила 😄 и така си напомнях да я сложа в портфейла, че забравих да я сложа там хахха и опаковах подаръка 🙂

Пожелавам ти да посетиш съвсем скоро тези страни, та и още многооо отгоре 🙂 Весели празници и не забравяй да се усмихваш светът става по - красив и приятен за живеене, ако всички се усмихваме дори и на непознат 🙂

• Харесвам 14
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Ооо, чудесно си аранжирала подаръците с елхата, @marycap 🤩

Надявам се, вкусът на чайовете да ти допадне и да се сбъднат пожеланията. За виното може да разкажа в съответната тема. 

Благодаря @Mary за чудесните емоции 🙂

• Харесвам 10
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
25 minutes ago, Mary said:

Мисля, че пропусна главното действащо лице! :cool:

Не може току-така да правите организации без баш-организатора. :sarcastic_hand:

Шшшт, мисията е с код OTP и VAR паднаха, пробивът е SOF. За всичко съм помислила😉

• Смея се 6
Връзка към коментар

Минавам само да кажа, че 4ти декември е деня на света Варвара. Има поверие, че какъвто ти е деня, такава ще ти е годината.

Така че който днес си получи подаръка, на подаръци ще му върви през следващите 365 дни...)

• Харесвам 13
Връзка към коментар
2 minutes ago, Ивайла said:

Минавам само да кажа, че 4ти декември е деня на света Варвара. Има поверие, че какъвто ти е деня, такава ще ти е годината.

Така че който днес си получи подаръка, на подаръци ще му върви през следващите 365 дни...)

А дано!

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Тази вечер сколасахме вкъщи да си украсим елхата. Трябваше да ползваме само нечупливи играчки, защото имаме малка разбойница на година и три месеца, от която няма спасяване 😂 И какво мислите извадих от кашона с орнаменти??? Пингвин_40 от @milen_40 от миналогодишната размяна на подаръци. Супер се израдвах 🤩 🐧 🎄

1FEFDA89-BEF4-4671-9854-ED97D7C70A35.jpeg

33FE42B6-A371-44B5-98E8-37ED2958A8FF.jpeg

• Харесвам 27
Връзка към коментар
преди 14 часа, Marusinka каза:

Майка ми написа, че бонбоните са ръчно направени и аз направо почнах със слюнкоотделянето 🤤 Виното пък е от Тракийската долина, придружено от прекрасни пожелания и красиви чаши за кафе!! Наистина съм страшно щастлива и нямам търпение да си получа подаръка в Аризона, макар че се съмнявам бонбоните да оцелеят майка ми, но тя жената заслужава почерпка след като поредна година активно спомага за тази размяна на подаръци. 

Радвам се че ти е харесал подаръка! Бонбоните са наистина страхотни, правят ги приятели в Пловдив. А виното е от морския бряг - любимото ми Soulmates специално за soulmates 😀. Ако не оцелеят докато дойде време да ти ги пращат ми пиши и с удоволствие ще ти изпратя още една кутия.

• Харесвам 9
  • Браво 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.