Прескочи до съдържание

Размяна на коледни подаръци - сезон 2020

Препоръчани мнения

Аз знаех, че идва пратка още в сряда сутрин, но чак сега получих смс, че е пристигнала. Ще отида да я взема преди обяд. Ейййй, бавнички са Спиди тия дни, признавам им 🙂

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 9 часа, Ивайла каза:

Минавам само да кажа, че 4ти декември е деня на света Варвара. Има поверие, че какъвто ти е деня, такава ще ти е годината.

Така че който днес си получи подаръка, на подаръци ще му върви през следващите 365 дни...)

От твоите уста, в ушите на всички от генерал нагоре....чак горе, дето се занимават с кризисни щабове и пандемии!

Че и аз получих подаръка си вчера:santa2:

Ей сега ще кажа

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 17 часа, sun4e каза:

Хоп и при мен мина Дядо Коледааа 🎅 🎁 🎁🎁 След като тази сутрин получих известие от Еконт, бързо се изстрелях натам и едвам домъкнах тежкия кашон до вкъщи. 

Благодаря сърдечно на @viola7707, на която преди 2 години пращах подарък, а сега тя ми изпрати и много ме зарадва 😊 Аз се осъмних малко като видях данните на получателя на пакета, веднага си спомних за теб и вълнението стана още по-голямо. Вижте какво ме очакваше изпод големите балончета:

20201204_135813.jpg.2376c2193d9eb23b654a23ea04cbf95d.jpg

А вътре ме чакаха тези чудеса:

20201204_140237.jpg.aab1c3f0d59afc8edc4c6e34466b0931.jpg

Първо видях страхотната картичка с прекрасни пожелания и ми стана много мило 🙂  а после гледам под нея книга - мноооого се зарадвах, защото страшно много обичам книги, особено на тема пътувания, а пък и съчетано с рецепти, направо страхотно! Право в целта 😊

А в кашончето се криеше още по-голяма изненада - италиански вкусотии - паста, сос, пармезан, солети и винце - Италия ми е страст и толкова тъгувах тази година, че не можах да отида, но сега благодарение на теб ще се пренаса там, йееееее!

Ето снимка на всичко:

20201204_140700.jpg.f464832546606f427c96b7d94f1f6acc.jpg

Страхотна емоция и настроение ми донесе, благодаря ти много, желая весели празници на цялото ти семейство, бъдете здрави и щастливи 🤗

@Mary огрооооооомно благодаря за организацията и желанието да направиш тази магия да се случи. Весели празници на теб и на всички магеланци 🎄

П.П В последния момент видях, че на картичката трябва да се изтъркат топчетата на шапките и отдолу се прият предизвикателства. Не бях виждала такава, страхотна картичка 💗

@sun4e, честито за прекрасния подарък! Чудесна изненада ти е направила @viola7707! Не мога да не коментирам - книгата за уличната храна в различните места по света ми е мега любима и дори сега ми е на нощното шкафче.  Желанието за експерименти с храната, а и любопитството, ме карат да си припомням съдържанието и преди всяко пътуване 🙂 Приятно четене!

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Тази година, предвидих че може би ще има втори lockdown и дадох адрес за получаване на подаръка, където има шанс някой да го вземе, ако мен ме няма. Но СМСа ме заварва на точното място, минавам през офиса, взимам си пратката.

Кашонче-стандартно. Името-непознато. Супер. Решавам да си го отворя на спокойствие и оставям това за по късно.

Деня си мина. Лека нощ! 

Събуждам се по някое време. Ставам, лягам, книжка...Тц 

ПОДАРЪКА! Ама разбира се!

Поглеждам 1.22 след полунощ, прилично време за мишкуване и подаръци. Отварям кашончето, а там най отгоре бяла картичка...Пардон...листче с ето такъв надпис

20201205_094125.jpg.6ddb1275f076c1b605d5ff8d81025da4.jpg

Инструкции за ползване!

Ще ми трябват очилата, че след миналогодишния КУПОН по отваряне на подаръци се разбра, че не всичко, което изглежда като кутия бисквити е кутия С бисквити:lol: Чета и се усмихвам, и ми е забавно...в 1.30 след полунощ

Благодаря ти от сърце @Граф Вронски за емоцията която ми подари! 

Ще ползвам с удоволствие и според инструкциите ти!

Ето и целия подарък в среднощната му прелест

20201205_010451.jpg.db6935ef4373c706c76b208594231bd1.jpg

20201205_094409.jpg.8aaf39691493abdde21bcd1e57161686.jpg

Всичко е мой вкус и мярка!

Коледните бисквити, шоколада-любим, книгата не съм чела, коледното джудже с подрънкващо звънче, си намери място в импровизирания ми Коледен кът.

20201205_011622.jpg.1754bb6292f3ba8f7dfec1aceb109267.jpg

И сега внимание моля:

Чаша, ръчно направена от самия Граф...е това вече ме разтопи съвсем!

20201205_094328.jpg.488090a42739f875d37dcbd04660917b.jpg

Има и картичка разбира се, също изработена от него, което автоматично я прави специална!

Благодаря, благодаря, благодаря на @Граф Вронски за коледното настроение!

Благодаря и на @Mary, че отделя от личното си време за да направи тази емоция тук възможна!

И тук ще цитирам Графа:

20201205_105743.thumb.jpg.0543af656e73110f91cd2fbba1754780.jpg

Нека е така за всички!

Усмихнати празници!

• Харесвам 32
  • Благодаря 1
  • Браво 13
Връзка към коментар

Обръщам внимание на всички, които имат да изпращат със Спиди!

Тотална неразбория е при тях тази година, като закъсненията още в началото на декември са големи.

Моля, предвидете, че може да се забавят дори седмица повече от обикновено. И това към днешна дата.

Изпращайте по-скоро, а ако имате колебания ми пишете да помоля за адрес на Еконт.

• Харесвам 6
  • Шок 1
Връзка към коментар

Успях, взех подаръка от офиса на Слоули (Спиди, де)!!! Голяма опашка беше 🙂 Но чакането си заслужаваше!

Ето го и него. Под опаковката от Слоули се показа чудна кутия.

Ами, любопитни сме :)))

1679075425_20201205_140731(1).jpg.9d1c4437d01584062ff427c538008095.jpg

А в кутията - опакованите изненади 🙂

1587369828_20201205_140846(1).thumb.jpg.b0b1f094e7c57a3927c2d6622af1a175.jpg

Разопаковах ги 🙂

698901234_20201205_141031(1).thumb.jpg.88df89b47d02a55f997db28020ce608c.jpg

Бутилка калифорнийско, кайсийки, бонбони от най-хубавите (!!!), разкошна книга и - ако все още се чудите какво е това пред бутилката - е, ароматна свещ. Цялата стая ухае на Коледа 🙂

Чудесни са, благодаря ти, @peterpup!

Пожелавам ти здраве, повече здраве и още здраве, за да можеш да се наслаждаваш на живота и да пътуваш! И още много късмет и сбъднати мечти!

• Харесвам 30
  • Браво 4
Връзка към коментар
преди 5 часа, Kalina Ivanova каза:

Тази година, предвидих че може би ще има втори lockdown и дадох адрес за получаване на подаръка, където има шанс някой да го вземе, ако мен ме няма. Но СМСа ме заварва на точното място, минавам през офиса, взимам си пратката.

Кашонче-стандартно. Името-непознато. Супер. Решавам да си го отворя на спокойствие и оставям това за по късно.

Деня си мина. Лека нощ! 

Събуждам се по някое време. Ставам, лягам, книжка...Тц 

ПОДАРЪКА! Ама разбира се!

Поглеждам 1.22 след полунощ, прилично време за мишкуване и подаръци. Отварям кашончето, а там най отгоре бяла картичка...Пардон...листче с ето такъв надпис

20201205_094125.jpg.6ddb1275f076c1b605d5ff8d81025da4.jpg

Инструкции за ползване!

Ще ми трябват очилата, че след миналогодишния КУПОН по отваряне на подаръци се разбра, че не всичко, което изглежда като кутия бисквити е кутия С бисквити:lol: Чета и се усмихвам, и ми е забавно...в 1.30 след полунощ

Благодаря ти от сърце @Граф Вронски за емоцията която ми подари! 

Ще ползвам с удоволствие и според инструкциите ти!

Ето и целия подарък в среднощната му прелест

20201205_010451.jpg.db6935ef4373c706c76b208594231bd1.jpg

20201205_094409.jpg.8aaf39691493abdde21bcd1e57161686.jpg

Всичко е мой вкус и мярка!

Коледните бисквити, шоколада-любим, книгата не съм чела, коледното джудже с подрънкващо звънче, си намери място в импровизирания ми Коледен кът.

20201205_011622.jpg.1754bb6292f3ba8f7dfec1aceb109267.jpg

И сега внимание моля:

Чаша, ръчно направена от самия Граф...е това вече ме разтопи съвсем!

20201205_094328.jpg.488090a42739f875d37dcbd04660917b.jpg

Има и картичка разбира се, също изработена от него, което автоматично я прави специална!

Благодаря, благодаря, благодаря на @Граф Вронски за коледното настроение!

Благодаря и на @Mary, че отделя от личното си време за да направи тази емоция тук възможна!

И тук ще цитирам Графа:

20201205_105743.thumb.jpg.0543af656e73110f91cd2fbba1754780.jpg

Нека е така за всички!

Усмихнати празници!

Радвам се, че подаръкът ти е харесал. 🙂 
Най-забавната част е, че трябваше да купя лак за нокти. Влизам аз в DM и бях решил първо сам да се справя. Търся и гледам ... червило, сенки, шампоани и т.н. Естествено лак не откривам и нямам идея къде се намира. Решавам да питам: "Извинете, трябва ми червен лак за нокти". И служителката: "ЧЕРВЕН ЛАК ЗА НОКТИ?" го изрича с голямо учудване и ококорени очи. Аз запазвам спокойствие и се опитвам да не почервенявам в лице. "Да, точно така - най-обикновен червен лак за нокти." След 1 минута вече бях взел необходимия продукт , маркиране и опс в джоба 😄 😄 😄 

• Харесвам 6
  • Смея се 16
Връзка към коментар

Ето ме и мен, смс нямам все още, но днес си отворих пощата, където ми са регистрациите на Еконт и Спиди (Слоули)😉 

Та гледам, че от вчера имам пратка в Еконт, но в понеделник ще видя какво ми е изпратил дядо Коледа. 🙂 

След това ще Ви го покажа, и тъкмо да ми кажете колко съм слушал тази година. 🤩

• Харесвам 11
  • Браво 1
Връзка към коментар
10 hours ago, EmoKrastev said:

Радвам се че ти е харесал подаръка! Бонбоните са наистина страхотни, правят ги приятели в Пловдив. А виното е от морския бряг - любимото ми Soulmates специално за soulmates 😀. Ако не оцелеят докато дойде време да ти ги пращат ми пиши и с удоволствие ще ти изпратя още една кутия.

Много ме зарадва! Весели празници и благодаря още веднъж! Обаче кажи кои са тези бонбониери, пардон сладкари от Пловдив, да пратя майка да подпомогне малкия бизнес в града. 

• Харесвам 7
Връзка към коментар
преди 4 часа, Граф Вронски каза:

Радвам се, че подаръкът ти е харесал. 🙂 
Най-забавната част е, че трябваше да купя лак за нокти. Влизам аз в DM и бях решил първо сам да се справя. Търся и гледам ... червило, сенки, шампоани и т.н. Естествено лак не откривам и нямам идея къде се намира. Решавам да питам: "Извинете, трябва ми червен лак за нокти". И служителката: "ЧЕРВЕН ЛАК ЗА НОКТИ?" го изрича с голямо учудване и ококорени очи. Аз запазвам спокойствие и се опитвам да не почервенявам в лице. "Да, точно така - най-обикновен червен лак за нокти." След 1 минута вече бях взел необходимия продукт , маркиране и опс в джоба 😄 😄 😄 

Значи да не те мислим, вече имаш лак за специални случаи 😁

Майтапът настрана, чашата наистина е страхотна, бих се радвала да споделиш как си я направил.

• Харесвам 10
Връзка към коментар
преди 3 часа, Граф Вронски каза:

Да, точно така - най-обикновен червен лак за нокти

Графе, ама как така най-обикновен червен лак за нокти? Само ако знаеш колко вида червено различават женските рецептори. Бях сигурна, че дама е спомогнала за избора на такова огнено червено. А ти си се справил сам. Респект.

А аз да поясня за драгата аудитория, че с лак за нокти, беше декорирана изящно чашата ми. 

• Харесвам 6
  • Смея се 5
Връзка към коментар

@lyusi, @Kalina IvanovaТова се прави буквално за 5 секунди и резултатът винаги е уникален и различен. Няма как да се направят две еднакви чаши. Аз взимам най-обикновенна бяла чаша(от Икеа). Завирам вода (около 2-3-4 литра) и я слагам в голяма пластмасова бутилка за вода(разрязана на половина)/купа/кутия. И започва истинската работа за 5 секунди: изсипвам лак за нокти, с клечка за зъби разбърквам лака, топвам чашата(не изцяло, защото може да взе лак във вътрешната част) и веднага вадя. Това е.

Правил съм и с два цвята, и също се получава чудно и шаренко. 

Чашата не трябва да се слага в съдомиялна машина, защото лакът ще падне.

иначе да, имаше доста цветове червено, но избрах най-коледния 🙂

• Харесвам 12
  • Браво 17
Връзка към коментар
преди 7 минути , Граф Вронски каза:

@lyusi, @Kalina IvanovaТова се прави буквално за 5 секунди и резултатът винаги е уникален и различен. Няма как да се направят две еднакви чаши. Аз взимам най-обикновенна бяла чаша(от Икеа). Завирам вода (около 2-3-4 литра) и я слагам в голяма пластмасова бутилка за вода(разрязана на половина)/купа/кутия. И започва истинската работа за 5 секунди: изсипвам лак за нокти, с клечка за зъби разбърквам лака, топвам чашата(не изцяло, защото може да взе лак във вътрешната част) и веднага вадя. Това е.

Правил съм и с два цвята, и също се получава чудно и шаренко. 

Чашата не трябва да се слага в съдомиялна машина, защото лакът ще падне.

иначе да, имаше доста цветове червено, но избрах най-коледния 🙂

Благодаря!

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Винаги украсявам скромно на Никулден.

На международната витринка със сувенирите,сложих новата сладурска елхичка,която @Juliaaaми подари.

Честит Празник!

20201206_113603.jpg

• Харесвам 21
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 16 часа, Marusinka каза:

Обаче кажи кои са тези бонбониери, пардон сладкари от Пловдив, да пратя майка да подпомогне малкия бизнес в града. 

Пловдив

ул. Неофит Рилски №17

/до Новотел Пловдив

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
На 26.11.2020 г. в 1:20, Eti* каза:

Може ли, ако съм ти се паднала аз, да не ми купуваш подарък?! Нещо home made - кишче, сладкишче, каквото прецениш...Аз ще дойда да си го взема😀🤗😁

Внимавай какво си пожелаваш! 
Мечтите често се сбъдват! :wub: 
Та докладвам за лично предаден подарък! 

Е, доста се посмях на коментара ти, но съм сбъднала желанието поне отчасти. 

63D3BDD0-8302-4B16-BB9A-F7BF0269A8EB.jpeg

• Харесвам 17
  • Браво 5
Връзка към коментар

Предчувствам, че 2021 година ще е една страхотна, изпълнена с късмет и сбъднати мечти година! От къде да започна. Пише ми @Mary и ми казва, че много иска да направи нещо сладичко за дечицата ми и да се видим да ми го даде. На мен ми става малко неудобно, но тя е непреклонна в решимостта си да им достави радост и удоволствие. Вчера ми пише, че им е направила меденки и да се видим на бързо, за да ми ги даде. Ние живеем сравнително близо една от друга, вчера се разбрахме, че ще видим някъде около района на Южния парк. Звънни ми сутринта, разбрахме се за часа. Среща ме се, аз виждам кутията и си казвам: знам, че @Mary е перфекционистка, но защо е вложила усилие и в опаковането, не стига, че е направила меденки за децата ми. В този момент ми казва: @Eti*, ти си моят късмет и човекът, на който тази година трябва да подаря подарък.

Благодаря ти много, @Mary, за емоцията. Всичко друго, което ще кажа, няма как да пресъздаде радостта и усмивката, която ми донесе. Само с думи, не може да се опише.

П.П. На косъм и тази година щях многооо да се изложа. Един път добре, но две поредни години...

В следващия пост ще ви покажа и подаръците ми🙂

• Харесвам 22
  • Браво 2
  • Смея се 3
Връзка към коментар

Ехе, чудесна изненада @Eti*! Аз също за миг не се усъмних, че кутията с бисквити е само кутия от бисквити 😄. Браво на @Mary за идеята и изпълнението!

Оттук нататък @Eti* става “обучено куче” и трябва да мислим за нови уловки 😉🙃, като например две кутии с бисквити - едната пълна с най-изкушаващите бисквити на света, а другата по-обикновена с изненада😄

• Харесвам 4
  • Смея се 10
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.