Прескочи до съдържание

Размяна на коледни подаръци - сезон 2020

Препоръчани мнения

Жоро, радвам се, че съм стоплила деня ти с напитките от Мадейра и с хубавите мисли, които ти изпратих! Сокчето също сгрява, защото е саке. Има и магнит с японка. А чаят ще сгрее цялото семейство.

Исках подаръците да бъдат от различни места. Ти си човек видял много и е трудно да се намери нещо непознато и изненадващо. Прибалтика присъства чрез албума за Куршкая коса и шоколада.  Германия с чашките за ром и саке. Коралът е спомен от Малдивите.

Пожеланието ми е през 2021 да отидете семейно на всички тези места!

Исках да направя личен подарък, но съм вързана в ръцете. Много трудно намерих твоя снимка. Предполагам, че и ти не обичаш да се снимаш, като мен. Когато  се бях отчаяла, намерих тази снимка и ти поръчах пъзела. Много е хубаво да го редите с детето и накрая - изненада! Тати!

А козметиката за път и моята внучка от снимката на картичката те приканват да полетите в най-скоро време! Да бъде!

Преди 1 час, Георги каза:

Докладвам и аз, след като си взех подаръка от @Дани Магелани, в почти първия възможен момент. Много подаръци са, така че повече снимки, по-малко писане 🙂

Торбичката пред коледната елха. Естествено, това е само за парлама, не знам какво нечовешко качество се изисква да ти седи подаръка там и да не го разпарчетосаш веднага 🙂

image.png

Ето и картичката, мерси за пожеланията. И да, Рали, нямаме търпение всички да летим. 

image.png

Започваме с цялата световна колекция от подаръци. @Дани Магелани, помагай, честно. От японската секция единственото, което беше в разбираеми символи е 100% върху картонената кутия, която предполагам е сокче 🙂

image.png

Моя снимка с пъзел, когато ме бяха налазили едни птички в Австралия. Детето не успя да познае баща си 10 години по-млад, но това е друга тема на разговор 🙂

image.png

Малко практични неща, винаги имам проблем с тях като затръгна нанякъде само с ръчен багаж.

image.png

Шоколадчета. Мисля, че са от Австрия или Германия, но нека Дани ме поправи, ако е нужно.

image.png

Мини халбички от Мюнхен.

image.png

Ром от Мадейра. Предполагам коралът е също от там. 

image.png

И книжка за Крушунската лагуна (така ли се казваше?) в Литва. Може би едно от най-бюджетните ми пътувания беше до там, с най-високата стойност платено/получено 🙂

image.png

Еми това е, @Дани Магелани яко ме разпрати из целия свят нагоре-надолу, чувствам се доволно зашеметен и лекувам раните с един прясно обезглавен със зъби шоколадов дядо Мраз.

Поздрави от мен на теб и близките ти!

• Харесвам 15
Връзка към коментар

След като разказах за подаръка на Жоро от нашия Дядо Коледа, да споделя и за моя подарък.

Днес взех пакета от Спиди, че в събота рано рано бяха затворили.

Благодаря на tany за милото писмо и за това, че и прочела толкова много мои постове, за да ме опознае! Аз нямаше да мога. 

Очарована съм от много личния подарък! Картина с авторска снимка, ръчно изработени свещ и картичка с мили пожелания и ...фотосесия! Почувствах се като модел! Ха ха!

Благодарна съм и ще споделя фотосесията с красивата ми внучка!

Имаше и нещо полезно и сладичко- хубава книга, кексче и мед, с интересна аранжировка.

Извинете ме за качеството на снимките! Толкова мога.

Благодаря, Таня!

Бъдете здрави ти и близките ти! 

20201207_153404.jpg

20201207_154043.jpg

20201207_155126.jpg

• Харесвам 30
  • Браво 3
Връзка към коментар

Дани Магелани, Удоволствието е изцяло мое! Щастлива съм, че съм донесла радост с подаръка си и  Коледно настроение. 

А когато се съберем да изпием по едно мохито, както си обещахме в телефонния разговор, ще съм още по-щастлива! 

Да ти пожелая отново радостни  сбъдвания и споделени пътувания!

• Харесвам 8
  • Благодаря 1
  • Браво 1
Връзка към коментар
Преди 1 час, Дани Магелани каза:

Жоро, радвам се, че съм стоплила деня ти с напитките от Мадейра и с хубавите мисли, които ти изпратих! Сокчето също сгрява, защото е саке. Има и магнит с японка. А чаят ще сгрее цялото семейство.

Исках подаръците да бъдат от различни места. Ти си човек видял много и е трудно да се намери нещо непознато и изненадващо. Прибалтика присъства чрез албума за Куршкая коса и шоколада.  Германия с чашките за ром и саке. Коралът е спомен от Малдивите.

Пожеланието ми е през 2021 да отидете семейно на всички тези места!

Исках да направя личен подарък, но съм вързана в ръцете. Много трудно намерих твоя снимка. Предполагам, че и ти не обичаш да се снимаш, като мен. Когато  се бях отчаяла, намерих тази снимка и ти поръчах пъзела. Много е хубаво да го редите с детето и накрая - изненада! Тати!

А козметиката за път и моята внучка от снимката на картичката те приканват да полетите в най-скоро време! Да бъде!

Поздрави от мен на теб и близките ти!

Мерси отново, всичко е супер и много добре замислено. И аз съм вързан доста с ръцете, макар че си взех поялник и ще ръчкам разни електроники...няма да стават за коледен подарък на магеланци произведенията при всички положения 🙂

• Харесвам 7
Връзка към коментар
На 6.12.2020 г. в 16:55, atrencheva каза:

Здравейте, най-накрая и аз успях да отида до Спиди и да си взема подаръкааа. Добре, че си го поръчах до автомат, та нямаше опашка. И тази година явно съм слушала много и имах много подаръци. Благодаря на 

@Иван Поповза прекрасните подаръци. Съжалявам за лошите снимки, но едва спасих пратката от отваряне още в колата. Моето малко джудже едва дочака да се приберем.... Добре, че подаръците са повече от един, че беше голям рев, как аз имам, а тя не ;( . И като видя сладкото ангелче всичко и мина. Добре, че тя не обича шоколад, че да остане и за мен нещичко.  Благодаря и на @Mary за организацията на тази прекрасна традиция. 

Опа 😉 ето ме и мен 😊 Много се радвам, че са Ви харесали нещата, които тази година дядо Коледа е намислил за Вас и Вашето семейство. 🙂

Иначе много се радвам, че сте ги получли така, както аз ги взех. Тоест не са потрошене/счупени, че им казах на тези от Speedy: стане ли фал.... горите просто. 🤩

Ами отваряйте в колата и не се чудете, то така и аз днес направих с моя кашон. 😊

• Харесвам 8
Връзка към коментар

Ураааа да кажа и аз най-накрая! Днес сутринта в 09:01 часа.... дрън смс. И моят подарък пристигна от далчената Стара Загора чак! Аз знаех за него, че е в офиса, но защо в събота нямах смс, а чак днес ми дойде 😃 така и не ми стана ясно. Та по-интересното е, че тръгвам за офиса и ми звънят от Еконт - още с вдигането поздравявам момчето и му казвам, че съм тръгнал към офиса, но той ми казва (към кой офис.... че Вие и в Пертич имате пакет), че съм имал пратка и в Петрич 😆 еее хубава работа сега, тук, сега и там. 😆 Та един друг фр ми е изпратил друг подарък, но не в Сандански, а в Петрич го е пуснал. 🤩

Сега да благодаря от сърце на @Костов за прекрасните подаръци. Просто много ме зарадва много, направо си викам в Еконт, какво ли е това нещо голямо сега, аааа то ми се стори, че може би има грешка и това е на друг. Ама то и тежко еха. 😇

Аз поне устискам до в къщи, но в колата го видях само кашончето. Ама иначе през целия път го мислех де, признавам си! 😇

Малко се узорих с това разопаковане, но знаех, че е нещо прекрасно и то е специално за мен. 😊

20201207_161312.jpg.3064a2553cabde39d1be0d23b3650ed1.jpg

20201207_214859.jpg.c653735f3a3608e4d940644a2bc87077.jpg

20201207_214949.jpg.e6d88dc0775bdaa60442f6766ab26046.jpg

20201207_215204.jpg.ef45347155a9b00f269db14ba8cd26ed.jpg

Благодаря ти и за милото писмо! Много се радвам, за подаръците, които получих тази година! Значи и аз съм слушал много. 

Бъдете здрави ти и близките ти! Дано все така да радвате хората. 😊

На всички Магеланци пожелавам - Весели празници! Бъдете живи и здрави! Дано през 2021 година ще се срещнем някъде из света! 😊 А може и на някоя сбирка. 😉

• Харесвам 32
  • Благодаря 1
  • Браво 4
Връзка към коментар
преди 21 часа, Marisha каза:

Ураааа!  И моя подарък пристигна! Благодаря на @Ивайла за прекрасен подарък. Не можах да устискам до в къщи и го отворих още на работа.

Малко се узорих с разопаковане, но си заслужаваше.

k1.thumb.png.7481b3d96b2afa404fd2872ffc2ad913.png

IMG_20201207_101959.thumb.jpg.9adf65c0cae3ca61e610925dd9d75eb4.jpg

А вътре имаше

Магнитче от Филипините, не съм била там и са ми в планове.

Страхонто късметче с играчка за елха.

Кутия с моите любими трюфели. 

Power bank, тъкмо си нямам и мъжът ми повече няма да ми се кара, че взимам неговия.

Картичка със страхотни пожелания.

IMG_20201207_102127.jpg.0fb8dada68245e99d75b62f5b31d20b9.jpgIMG_20201207_102410.jpg.774decd13eb02ceb2ff0e22a03c8b3b2.jpg

@Ивайла

Благодаря за милите пожелания и дано да се сбъднат! Да е здрава и щастлива новата година за теб и твоето семейство!

Благодаря  на @Mary  за организацията!

Весели празници на всички Магеланци!

И аз благодаря за пожеланията, искрено се надявам да съм донесла усмивка и подаръкът да може да се използва скоро, у нас и по света:)

• Харесвам 7
Връзка към коментар
преди 10 часа, Иван Попов каза:

Ураааа да кажа и аз най-накрая! Днес сутринта в 09:01 часа.... дрън смс. И моят подарък пристигна от далчената Стара Загора чак! Аз знаех за него, че е в офиса, но защо в събота нямах смс, а чак днес ми дойде 😃 така и не ми стана ясно. Та по-интересното е, че тръгвам за офиса и ми звънят от Еконт - още с вдигането поздравявам момчето и му казвам, че съм тръгнал към офиса, но той ми казва (към кой офис.... че Вие и в Пертич имате пакет), че съм имал пратка и в Петрич 😆 еее хубава работа сега, тук, сега и там. 😆 Та един друг фр ми е изпратил друг подарък, но не в Сандански, а в Петрич го е пуснал. 🤩

Сега да благодаря от сърце на @Костов за прекрасните подаръци. Просто много ме зарадва много, направо си викам в Еконт, какво ли е това нещо голямо сега, аааа то ми се стори, че може би има грешка и това е на друг. Ама то и тежко еха. 😇

Аз поне устискам до в къщи, но в колата го видях само кашончето. Ама иначе през целия път го мислех де, признавам си! 😇

Малко се узорих с това разопаковане, но знаех, че е нещо прекрасно и то е специално за мен. 😊

20201207_161312.jpg.3064a2553cabde39d1be0d23b3650ed1.jpg

20201207_214859.jpg.c653735f3a3608e4d940644a2bc87077.jpg

20201207_214949.jpg.e6d88dc0775bdaa60442f6766ab26046.jpg

20201207_215204.jpg.ef45347155a9b00f269db14ba8cd26ed.jpg

Благодаря ти и за милото писмо! Много се радвам, за подаръците, които получих тази година! Значи и аз съм слушал много. 

Бъдете здрави ти и близките ти! Дано все така да радвате хората. 😊

На всички Магеланци пожелавам - Весели празници! Бъдете живи и здрави! Дано през 2021 година ще се срещнем някъде из света! 😊 А може и на някоя сбирка. 😉

Сърдечно благодаря за пожеланията, Вани! Радвам се, че скромния ми подарък ти е харесал 🙂Нарочно избрах водка  Finlandia, защото всички знаем, че Дядо Коледа живее там и ти пожелавам да отидеш и да го видиш на живо. 🙂

• Харесвам 9
Връзка към коментар
преди 52 минути , Костов каза:

Сърдечно благодаря за пожеланията, Вани! Радвам се, че скромния ми подарък ти е харесал 🙂Нарочно избрах водка  Finlandia, защото всички знаем, че Дядо Коледа живее там и ти пожелавам да отидеш и да го видиш на живо. 🙂

Пожелай ми и на мен, че тази година беше запланувана за там, а то какво стана.....гледаме се с кучо в къщи, който се опитва да изяде коледната украса 😄 

• Харесвам 5
  • Смея се 1
Връзка към коментар

Отивам аз към куриерите с 🎁

1.jpg.eaeb321559cd36427d4ac2410221a0ff.jpg

а по пътя ми един дядо снима Паметника на Свободата. Що пък и аз да не снимам в този красив снежен ден. Дядото ме заговори, синът му бил в Тайланд, скоро зима не е виждал и ще му праща снимки 🙂 

2.jpg.fe379cfad28c441c2e4b7e778d2214ac.jpg

Към нашта фото групичка се присъедини още една весела дама, обичаща да снима. Нащрака ме набързо .... и малко накриво, но пък с настроение 😀

3.jpg.9277974797e1acdf6c3e246872ce1f60.jpg

4.jpg.a768e480a7e37d1c7ec27ac931b97a2e.jpg

5.jpg.d8df44435cece47e45bddf0635457b32.jpg

6.jpg.f07d618184aa1444e25298c68587eec1.jpg

Пожелавам Ви празнично настроение с привкус на голееееми подаръци!

7.jpg.132f8c9971d27ac8958cbb1cf9bf642c.jpg

П.п. @Mary, не ме мисли 👌

• Харесвам 25
  • Браво 5
Връзка към коментар
преди 18 минути , zvezda9001 каза:

Пожелай ми и на мен, че тази година беше запланувана за там, а то какво стана.....гледаме се с кучо в къщи, който се опитва да изяде коледната украса 😄 

@zvezda9001, пожелавам ти да ти се случи. И лично да кажеш на Дядо Коледа, какъв подарък искаш. Пожелавам го и на всички магеланци и магеланки! 🙂

• Харесвам 5
  • Благодаря 2
Връзка към коментар

Хайде де потърся малко подаръци. :santa2:

@Monika_Koko

@Childish

@Ognyan

@kali

@viola7707

@ttelena

Дали има някакво приближаване на подаръците до вас, защото вече е минало време от изпращането?

Моля, проверете в офисите, които сте дали за получаване.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Днес получих съобщение от "Speedy" (за пратка пусната на 4ти декември от офис на около 20 км) и отидох да я взема преди малко. Красиво опакована вътре криеше картичка със страхотни пожелания, шоколад какъвто не съм опитвал дневник-пътепис или както автора го е нарекъл "морепис". Благодаря от сърце на @bibi за вниманието, милите думи и нека всички пожелания да ѝ се връщат стократно! 

IMG_20201208_132931.jpg

IMG_20201208_132944.jpg

IMG_20201208_133431.jpg

• Харесвам 26
  • Браво 5
Връзка към коментар

@Ognyan, дано наистина съм те зарадвала ! Всъщност основното в подаръка е паното с ръчно извезани наричания по стар български обичай, което моя приятелка изработи в работилничката си с много любов. Поръчах й го супер ентусиазирано, после ме обзеха терзания, че това не е подарък за всеки (още повече за човек, когото не познавам), та се препотих, сондирах мнения с приялелките ми (т.нар. "майки-разбойнички" 🍷) и в крайна сметка реших да ...рискувам. Дано внесе поне толкова радост и топлина в дома и душата ти,  с колкото аз съм го търсила и избрала ! Картичката също е ръчно изработена от нея.

С книгата се препотих втори път: добре, че ти пусна твоя подарък по-рано, а надареният се похвали навреме, иначе щеше да получиш същата, книга , която ти подари - "Малка каменна топка" 🤪 План Б за книга изби в тотално противоположна сфера.

Шоколадът е конфекция от Милка, но все пак е limited Christmas edition. 🙃

Късметчето е изработено от майка на дете с увреждане - тези специални деца са една от каузите ми тази Коледа. 💝

Препотих се 3-ти, 4-ти, и 5-и път със Спиди. Пред кварталния офис опашката се вие суче през 3 тротоара, та си казах : така и така ще ходя до офиса, ще го пусна оттам - корпоративен клиент сме от 100 години, пратки се взимат 24/7 ще имам предимство, ще стигне бързо. Да, ама НЕ ! Това се случи на 03.12. Направих товарителницата и още в  9.20 ч.,  свалих пратката при охраната, ама нали съм в офиса, а не хоум офис, та съм избацала и спирала на очичиките, обаче получих някаква алергична реакция. Към 15 ч. положението стана нетърпимо и си тръгнах за вкъщи. В това време се появил шефът, минал през охраната, видял името ми на пакета и първосигнално го качил горе на бюрото ми ... да ме зарадва (щото: "Нали ти си с 3 деца, пазаруваш много онлайн, черни петъци. Реших да не виси долу ...." 🤨 . Е, казвам ви, щях да си прегриза телефона, а аз този факт го разбирам на 04.12, в последствие след като на 03.12 ч. до 22 ч. цъках на проследяването на Спиди, и след като съм направила колосален скандал на кий акаунта ни в Спиди - устно, и съм пуснала жалба - писмено, че куриер е идвал и не е взел точно МОЯТА пратка ! Та и камери гледаха ! Ег@си цирка сътворих. Пуснах нова товарителница, колежката отлепя, лепи наново на пакета. И като запъна тая ми ти пратка на 04.12 в 19.38 ч. - няма мърдане, ден, два... Пише невзета от получателя, свети е червено. Та днес рано сабаале, богобоязливо, пак ги подпуках, ама тоя път на общонародния телефон, та рече девойчето ,че дори и пратките до техен офис вече имали забавяне, но днес вече е там. И те, така - въпреки всичко, адреналинът ми е повече от щастие !

Благодаря, @Mary ! 😘

• Харесвам 14
  • Браво 4
  • Смея се 6
Връзка към коментар

Най-страхотната част от целия процес по изпращането на подаръка е прекрасният фин детайл, който се опитваш да допълниш и с който да вдъхнеш живот на истинския Коледен дух. Точно това е постигнала @Моника, когато е приготвила моя подарък. Собственоръчно е изработила много сладко еленче, което да украси страхотния подарък, доплънилнила е с еленски рога една малка Нутел(к)а, написала е прекрасна(!) Коледна картичка с още по-прекрасни пожелания. 

За всичко това - благодаря ти, Моника! 🤗 Неусетно се усмихвах, докато четях редовете от картичката и отгризвах част по част тялото на шоколадовия Дядо Коледа. 🎅

Освен това знам колко е страхотно чувството, изпълнено с трепет, когато получиш нотификация за тагване в тази тема, и се чудиш дали е допаднал подаръка на човека, на когото си го изпратила, затова бъди сигурна - донесе ми прекрасна емоция и подаръкът е чудесен!

P.S. - и понеже много се хвърлих в Коледна тематика, забравих да се похваля! Имам си хамак, на който да си "хамачя" по страхотни и екзотични плажове! 🏖️

@Mary - Поредна година Снежанка е отличничка в организирането. Благодаря!

Оставям ви да се насладите на снимките, а от мен - страхотни, споделени и топли празници на всички! 🎄

IMG_1399_2.thumb.jpg.7597a38c86e2dc16ea0cef930a30c7ae.jpg

IMG_1400.jpg

IMG_1402.jpg

IMG_1401.jpg

• Харесвам 37
  • Браво 6
Връзка към коментар

Дойде и моя ред да се похваля! Прекрасен, прекрасен подарък, за който искрено благодаря на @Aleksandrina! Стилно опакован и съдържащ всичко, от което човек има нужда за празника - от картичката с пожелания, за които съм сигурна, че ще сбъднат, лакомството, играчката за елхата и свещите, всичко в една цветова гама, и накрая да стигнем до перлите...:)

Благодаря и на Снежанка за усилията и времето, което отделя, за да се усмихнем и потопим във вълшебството Коледа!

Весели празници на всички!

p.s.И догодина пак:)

4.jpg

5.jpg

• Харесвам 34
  • Благодаря 1
  • Браво 2
Връзка към коментар

Много се радвам, че съм част от празничното ти настроение, @Ивайла! А съм щастлива, защото ми звънна лично след като получи подаръка!

Благодаря и на @Mary, която за поредна година внася радост в домовете на магеланци с чудесната организация!

На всички магеланци весели и светли празници! 

• Харесвам 10
Връзка към коментар

Идвам и аз да представя какво получих днес.

Голям кашон с индивидуално опаковани много подаръци.

Всеки с отделен тематичен надпис  - бисквити (наистина бисквити, проверих 😀 ) от Париж, коледен поднос от Гърция, български био лешников крем, паспорт за цял свят (според него сега съм на фаза "Животът е пътешествие", не мога да покрия следващото ниво "Не ме свърта на едно място" -  нямам 50 магнита на хладилника, това е така защото не събирам магнити, затова ще скачам директно на следващата фаза "Баш пътешественик", която ще покрия като видя джунгла).

Снимах всичко, за да ви покажа какво си имам, чета си картичката и разбирам, че трябва да имам и подарък без надпис - елхичка. Гледам снимката с опакованите подаръци, всичко е с елхички.

Разрових наоколо, ламата се беше скрила под бисквитите 🙂 . Утре ще сложа елхата и ще закича ламата, че да не бяга повече 🙂 .

Благодаря ти много, Дина - @D_Ivanova за прекрасните подаръци и коледното настроение.

Благодаря и на @Mary за организацията и усилията, които полага за всички нас.

IMG_20201208_195309.jpg

IMG_20201208_195459.jpg

IMG_20201208_195746.jpg

IMG_20201208_200356.jpg

• Харесвам 31
  • Благодаря 1
  • Браво 6
Връзка към коментар

@valentin_st много се радвам, че подаръкът ти е харесал, беше ми много приятно да го приготвя за теб, благодаря за милите думи! 😊

Еленчето, което е върху панделката не е моя изработка, но еленчето Нутела го направих за теб, но виждам, че носът на Рудолф е пострадал и е пристигнал при теб с паднал нос 😄, ще се карам на джуджетата от Спиди хаха.

Весели празници! 🎅

• Харесвам 6
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
Преди 1 час, kali каза:

Идвам и аз да представя какво получих днес.

Голям кашон с индивидуално опаковани много подаръци.

Всеки с отделен тематичен надпис  - бисквити (наистина бисквити, проверих 😀 ) от Париж, коледен поднос от Гърция, български био лешников крем, паспорт за цял свят (според него сега съм на фаза "Животът е пътешествие", не мога да покрия следващото ниво "Не ме свърта на едно място" -  нямам 50 магнита на хладилника, това е така защото не събирам магнити, затова ще скачам директно на следващата фаза "Баш пътешественик", която ще покрия като видя джунгла).

Снимах всичко, за да ви покажа какво си имам, чета си картичката и разбирам, че трябва да имам и подарък без надпис - елхичка. Гледам снимката с опакованите подаръци, всичко е с елхички.

Разрових наоколо, ламата се беше скрила под бисквитите 🙂 . Утре ще сложа елхата и ще закича ламата, че да не бяга повече 🙂 .

Благодаря ти много, Дина - @D_Ivanova за прекрасните подаръци и коледното настроение.

Благодаря и на @Mary за организацията и усилията, които полага за всички нас.

IMG_20201208_195309.jpg

IMG_20201208_195459.jpg

IMG_20201208_195746.jpg

IMG_20201208_200356.jpg

@kali, искрено се надявам да съм те изненадала и зарадвала 🙂 много благодаря за начина, по който си представила подаръка - беше ми супер забавно и приятно докато го чета 😝 

А сега да внеса малко предисловие: като цяло вълнението беше на макс, тъй като участвам за първа година, то още не е приключило де, тъй като още не съм получила своя хахах. 

Още @Mary не беше разджуркала участниците и не бях разбрала кой ми се е паднал, като вече в главата си имах сто идеи, но си казвах, изчакай да видиш пък тогава избирай..ами ако това не е подходящо, ами ако е мъж, ако е жена и т.н. 🤔 И междувременно чета аз за последните 4-5 години назад темите за Размяна на подаръци...и познайте естествено като разбрах, кое е моето магеланче, трябваше пак да ги преповторя - луда работа 😁 

Малко след това започна едно голямо ровене, с надеждата да открия някакъв знак..гледам аз профила оскъдна информация, викам си до тук почти нищо...но след няколко часово търсене попаднах на следа - гледам аз Кали е писала в някаква тема, вече не помня коя, че е имала полет за месец май тази година по посока София - Бове и в този момент се сещам, за кутията с бисквити с надпис Париж, която бях гледала - до тук добре, ами нататък...

Да си призная единствено бях купила лешниковия крем много предварително - та кой не обича сладко, няма начин да не се хареса. 😊 

Паспортът на пътешественика, добре де, той също ми седеше в топ 3 🙂 стори ми се добра идея, тъй като всеки пътешественик би се зарадвал на подобно нещо, а и не видях през годините някой да го е подарявал 😉 

За нататък бях решила да открия още някоя следа..гледам Кали следи тема Миконос, ама не успявам да видя нищо повече...исках нещо на гръцка тематика, но не открих точното, в последствие се оказа, че коледната чиния и шпатолата за торта, които избрах са оттам - удовлетворение 😊

А колкото до последния компонент - ламата..една жена ръчно ги изработва тези играчки от филц..и веднага на прима виста бях решила, че ще е ламата (тя ми хареса най-много)..после от една тема подразбрах още нещо - че може би Кали има виза за Щатите и някак си направих асоциация с ламата...та "накратко" това е 🙂

А на нашата Снежанка искам да благодаря за търпението и неуморния труд, който полага за тези прекрасни емоции 🌹

• Харесвам 14
  • Благодаря 1
  • Браво 2
Връзка към коментар

Имам си и аз подарък, хукнах веднага след смс-аа до Спидито да си го взема и какво да видя един голяяям кашон леко се ококорих. Вземам си го послушно и леко нетърпеливото, а какво ли има вътре? Лекичък е, ама какво има ще ви покажа по - късно като си го снимам вкъщи  🙂

IMG_20201209_104241.jpg

• Харесвам 8
  • Шок 6
  • Браво 5
Връзка към коментар
На 8.12.2020 г. в 11:33, Mary каза:

Хайде де потърся малко подаръци. :santa2:

@Monika_Koko

@Childish

@Ognyan

@kali

@viola7707

@ttelena

Дали има някакво приближаване на подаръците до вас, защото вече е минало време от изпращането?

Моля, проверете в офисите, които сте дали за получаване.

Аз мисля, че моят подарък е толкова хубав, че куриерът на Спиди го е задържал за себе си 😞 

• Шок 1
  • Смея се 7
Връзка към коментар
преди 9 минути , Childish каза:

Аз мисля, че моят подарък е толкова хубав, че куриерът на Спиди го е задържал за себе си 😞 

Значи ... и аз чакам нещо толкова хубаво, че от 30.11.2020г., когато ми беше срокът за доставка, още не могат да ми го доставят на адрес. :cool:

Чудя се коя е подходящата дума за Спиди?!

• Замислям се 4
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.