Прескочи до съдържание

Размяна на коледни подаръци - сезон 2020

Препоръчани мнения

И моят подарък е при мен. Благодаря на @Румяна за радостта, която ми сътвори:) 🙂 :).

Все едно отварях ковчеже със съкровища.IMG_20201210_180533.jpg.b5f017dd2fde7c6fd9a58fd6f4e17788.jpg

Признавам си най-наоред вниманието ми беше привлечено от бутилката вино. Ще бъде отворена и изпита заедно с цялото ми семейство. Точно преди да започна да пиша си казах, я да опитам от сладките ей така само едничка.

Да бе да, едничка, едва се спрях да ги хапвам. Добре, че трябваше да пиша тук, иначе направо щях да ги приключа, без да се усетя. Невероятно вкусни са, лично проверени:)

Имам си и нова любима чаша-handmade porcelain by ART.E, книга, която ще ми помогне да разкрия особеностите на англичаните и много сладурска handmade коледна картичка.IMG_20201210_181816.jpg.7006cf39c0e21b8adc15a155c7b4bb0e.jpg

Посланията, които ми изпрати, @Румяна стоплиха ❤️ ми.

От цялото си сърце благодаря и на @Mary за невероятната организация.

Бъдете здрави и благословени, мили хора!❤️❤️❤️

• Харесвам 30
  • Браво 4
Връзка към коментар

Добър вечер! 
Можете официално да ми завиждате! 
Първо, защото успях да стигна в офиса на Еконт 5 минути преди краят на работното им време и получих голяма кутия с гооолеми балончета за пукане, фук. 
EA4777ED-A56C-45F0-8D4B-2304417B2CEA.thumb.jpeg.3c6f96bef1b54ea5286fac2767b74730.jpeg
Второ, защото имам невероятно красив подарък и то от магеланката, която преди три години ме накара да скачам от радост заради нейният подарък тогава - чаша с мои снимки от Нова Зеландия, от която всеки ден от тогава пия чай, кафе, вода в офиса. Благодаря ти, мила адашке @CarpeDiem
Няма да ви държа в напрежение, веднага казвам какво имаше в стилната червена кутия. 
BD174146-96E2-44AB-9769-158F42973305.thumb.jpeg.822e897cb3daac01aaeb8179d8072241.jpeg
Тефтер за записки ( по път, си пожелавам), с каква корица мислите? 
С мои снимки! От Мачу Пикчу! И както пише на бележката, лепната върху него - за да спазим традицията 🙂 
Дали пак не подскачах от кеф, а? 
92482DF7-2C95-4668-A12A-7572ECF1D6C5.jpeg.531a38b22660a17c1dae7b28993b8499.jpeg
Имам си календар с рисунки на птици и цветя( познавам поне петима тук, които ще искат да ми го откраднат) 

7DA1FEE0-9FC0-4526-8AF1-95778B2A4172.jpeg.59d75603b4d022125837b49c23df7ad8.jpeg

Колекция от италиански кремове за ръце придружават календара. Чудни! 
29019821-5BAC-4951-BA27-E313AA47680F.thumb.jpeg.9ad673e829c562e2d5762d5337804f97.jpeg

И това съвсем не е всичко! Ухаеща на череши и шоколааад красива свещ допълва подаръка. Който ме познава веднага ще разбере колко много ме е зарадвала - луда съм по свещи! 
48119557-0ABE-4A9E-BF1D-0D40D3064E05.thumb.jpeg.f2426a77663be768ea969f3e36dd5b74.jpeg

И за да е завършено с финес @CarpeDiem ми е изпратила кутия с прекрасни английски бисквити. 
4D556AE7-42BC-4615-A433-D2FA15D742BF.thumb.jpeg.2587dbe955b15137774ee774ed00a793.jpeg

За уникалната картичка нямам думи, надявам се всички пожелания да се сбъднат!

D8E3F5C4-86CA-4F4A-A47A-EB8DF7BFFE24.thumb.jpeg.30ab7d55302c89afc946a2bbc97f13d2.jpeg

С две думи: щастлива съм! 
Отново много, много благодаря за вниманието и бих казала любовта при избора на всичко от големият подарък, @CarpeDiem ! Трогна ме и повдигна коледния ми дух! Искам да се запознаем на яве❤️
Ще продължавам да съм все така послушна, та и догодина да получа най- хубавият подарък!

@Mary, мила ми Снежанке, благодаря ти за огромните усмивки и щастливи емоции, които ни осигуряваш всяка година! Да ти се стоварят изпълнени всички изпратени пожелания в картичките на магеланци! Целувки! 

Продължавайте да ми завиждате, моля 😃

• Харесвам 30
  • Браво 13
Връзка към коментар
преди 6 минути , Цвете каза:

Продължавайте да ми завиждате, моля

Добре, че получих същите балончета за пукане! :sarcastic_hand:

Така само ще се радвам на чудесния ти подарък! :wub:

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
  • Смея се 6
Връзка към коментар

И моят подарък е тук! И държа да се похваля, че пред офиса на Спиди нямаше нито един човек, след като дни наред се виеха опашки. Ето това е късмет!

А какво получих ли? 

Красив тематичен свещник във формата на земното кълбо и интересна свещ към него. Кутия сладки - вече ги няма, което е показателно колко вкусни бяха. Играчка и картичка с хубави пожелания.

Благодаря на @Yabandzhieva и желая идващата 2021 да е прекрасна за нея!

Стремя се да откривам от колко хубави неща все пак сме заобиколени. Магеланци и особено тази тема са от тях! Благодаря на всеки за частичката красота, която подарява и на @Mary за положения труд!

Бъдете здрави и се гответе за големите пътувания през 2021 г. 🌎✈️🎒

1865C82E-8107-443D-8740-F4C638921B4E.jpeg

• Харесвам 32
  • Браво 5
Връзка към коментар
преди 20 часа, Иван Попов каза:

Айде 😉 има и други желаещи за там. 😉 Да направим една група тогава за 2021 година. 

И аз съм от желаещите. Кога тръгваме?

• Харесвам 3
  • Браво 2
Връзка към коментар

Така и не разбрах какво направих, но аз съм  Румяна. Радвам се, че зарадвах Вероника . На всички магеланци пожелавам да спрем да " готвим" и да започнем да пътешестваме. И, както се казва, и това ще мине. Желая ви много здраве, мир и любов. 

А, сега и мойте скъпоценни подаръци. От @silvia_b

Пакетът:

IMG_4007 (1).jpg      IMG_4010.jpg

Продължавам

IMG_4008.jpg    IMG_4009.jpg

IMG_4011 (1).jpg

най вкусните бонбони, играчка за елха , невероятен чай и чаша за да му се насладя и разбира се добрите пожелания. Благодаря!

Редактирано от Румяна
  • Харесвам 27
  • Благодаря 1
  • Браво 5
Връзка към коментар

Благодаря на @Цвете за милото обаждане. В първия момент малко се стреснах, защото от непознати номера ми звънят банки, куриери и подобни, но като се усетих кой е ми стана много приятно 🙂 Чувствам се късметлийка, че ми се падна пак тя, веднага много се зарадвах и реших, че традицията задължително трябва да се спази. Беше истинско удоволствие да подготвям подаръка, а коя да е основната снимка не се колебаех заради заразителната усмивка. Пожелавам много усмивки като твоите на всички Магеланци! 

• Харесвам 9
  • Благодаря 1
  • Браво 3
Връзка към коментар
преди 41 минути , incaraki@abv.bg каза:

Така и не разбрах какво направих, но аз съм  Румяна. Радвам се, че зарадвах Вероника .

Руми, подаръкът ти ме развълнува! Благодаря ти ❤️! Налице е недоразумение в тагването, но това да ни е проблема. Весели празници и скоро да си стягаме раниците и куфарите!

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Дзън, дзън, дзън ... Моето вълшебно джудже @lesy ❤️ми позвъни и лично ми поднесе чуден подарък в прекрасна опаковка! Подскачам от радост и съм много нетърпелива да разбера какво се крие вътре, но работата ме зове и ще разопаковам по-късно 😞 Но така емоцията е още по-голяма 😀 И един добър човек ме посмя да откаже на молбата ни да ни щракне за спомен 🙂 Благодаря ти, Светле, че внесе топлина в душата ми и ме накара да се усмихна 😘😍🥰 Подробностите предстоят ...

Lesy.jpg

• Харесвам 30
  • Браво 7
Връзка към коментар
Преди 1 час, tany каза:

А от кого са тези прекрасни подаръци, ще ни кажеш ли?

silvia_b ги е изпратила, като е предвидила и рождения ден на Румяна, което ме впечатли!

• Харесвам 6
  • Браво 1
Връзка към коментар

До края на работния ден на куриерите на Спиди има половин час. Приемам залози дали ще ми донесат подаръка.

Лошото е, че в първоначалното съобщение пише пратката да се върне на изпращача, ако не е доставена до 11.12, т.е. до днес.

• Харесвам 1
  • Шок 3
  • Благодаря 1
  • Замислям се 6
Връзка към коментар

И моят коледен подарък пристигна. Благодаря на @Lorette за прекрасно изработените лично от нея подаръци. Бижуто е много нежно и красива. Книгата ми подсказва, че ще ходя на Бали. Обожавам ръчно изработени подаръци и точно такива получих! Желая на всички магеланци весела Коледа! Нека Новата 2021 година ни донесе здраве, топлота, любов и разбира се, Светът да се отвори отново за нас!

IMG_20201211_184930 (002).jpg

• Харесвам 29
  • Браво 5
Връзка към коментар
преди 8 минути , lesy каза:

И моят коледен подарък пристигна. Благодаря на @Lorette за прекрасно изработените лично от нея подаръци. Бижуто е много нежно и красива. Книгата ми подсказва, че ще ходя на Бали. Обожавам ръчно изработени подаръци и точно такива получих! Желая на всички магеланци весела Коледа! Нека Новата 2021 година ни донесе здраве, топлота, любов и разбира се, Светът да се отвори отново за нас!

IMG_20201211_184930 (002).jpg

Радвам се, че всичко е пристигнало невредимо. Дано са ти харесали 🙂 Дано тази година ни е донесла нужната мъдрост, която да приложим в следващата! 

• Харесвам 9
  • Браво 1
Връзка към коментар

И аз съм усмихната притежателка на коледен армаган! Благодаря на @savagejo за радостта, която ми донесе. Не успях да споделя магията на преживяването своевременно, но така се случи. Чудесна книга, лакомства с любимия ми марципан, Weihnachts-chocolade на Lindt, играчки за елхата, и чуден буркан, който скоро ще напълня с дребни сладки.

Да вметна, че неуспешно търсих точно от тези буркани, за които разбрах от нашата Снежанка.

Благодаря от сърце на @Mary за всички усилия, за цялата любов, която влага в това магеланско приключение, и отново на @savagejo за милата емоция!

6BF7B4E1-BAE7-4905-9278-4FA3EB149416.jpeg

C9F5A5B9-0FC2-4C49-BC92-CC6BDF99A97C.jpeg

• Харесвам 29
  • Благодаря 1
  • Браво 6
Връзка към коментар

Време е да отворим подаръците!

@lesy, в мислите ми си през цялото време 😍

С трепетни движения първо открих бутилката - чудесно бяло вино от любимата на мнозина Италия. Разбира се, и на нас 🥂. Ще го почетем много скоро с близките ми.  

Продължих с втория пакет и пред очите ми се разкри пъстра картина:

- книга с любими истории от удивителна Япония,

- красива мини елхичка,

-любими бонбони, които бързичко ще свършат,

- клечки за храна ... време е да се науча да ги ползвам 😁,

-късметче, което ще запазя за новогодишната вечер

иииии

- ръчно рисувана фруктиера с невероятен изгрев ... познайте откъде? От Япония, разбира се!

Мила Светле, улучи ме право в сърцето 😘😘😘 Обожавам Япония от дете и досега 2 пъти не успявам да я посетя.

Дано 2021 е по-блакосклонна за всички нас и да успеем да посетим желани и дълго отлагани дестинации.

@lesy, на теб пожелавам здраве, любов и безброй мечтани пътувания! И не преставай да се усмихваш, т.к. имаш много чаровна усмивка 😍

Мила снежанке @Mary, възхищавам се на твоята неуморност, търпеливост и воля да ни правиш щастливи 😘 Благодаря ти! 

Нека всички бъдем по-добри и да се обичаме!

И накрая малко снимков материал 😉

И още нещо - днес и моят подарък е пристигнал до магеланското ми другарче. Надявам се скоро да го вземе и да му достави поне мъничко радост 😀

20201211_165747.jpg          20201211_165834.jpg

20201211_214947.jpg

• Харесвам 34
  • Браво 6
Връзка към коментар

Малко питанки за получаване на подаръци:

@funny - да провериш в офиса даден за получаване?

@Childish - Тук съм безмълвна, но ще те пиша, че да не те пропусна.

@kreo - моля да провериш в дадения офис?

@ttelena - вече минаха доста дни от получаването. Всичко наред ли е?

И напомняне:

Остават още 5 дни до крайния срок за получаването на подаръците.

Моля, не чакайте последния момент, а изпращайте!

Все още 16 човека не са изпратили подаръци.

От понеделник ще ги споменавам тук.

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Ехе, и моят подарък пристигна!

Дядо Коледа ( @kali ) явно е получил моето писмо и е изпълнил с пожелания и мечти следващата ми година.

Дал е старт на мечтаното пътешествие до Виетнам 😀 с  ароматен чай, планирал е изкачване на Андите ( с чаша чилийско вино, а може и от страна на Перу - друга мечтана дестинация😀), подарил ми е сладки мигове и спокойствие с книга в ръка.

Много благодарности!

Пожелавам на всички здрава и пътуваща година!

IMG_20201209_185147.jpg

IMG_20201209_185546.jpg

IMG_20201209_185552.jpg

IMG_20201209_185707.jpg

• Харесвам 33
  • Браво 2
Връзка към коментар
преди 15 часа, Raindrop каза:

И аз съм усмихната притежателка на коледен армаган! Благодаря на @savagejo за радостта, която ми донесе. Не успях да споделя магията на преживяването своевременно, но така се случи. Чудесна книга, лакомства с любимия ми марципан, Weihnachts-chocolade на Lindt, играчки за елхата, и чуден буркан, който скоро ще напълня с дребни сладки.

Да вметна, че неуспешно търсих точно от тези буркани, за които разбрах от нашата Снежанка.

Благодаря от сърце на @Mary за всички усилия, за цялата любов, която влага в това магеланско приключение, и отново на @savagejo за милата емоция!

6BF7B4E1-BAE7-4905-9278-4FA3EB149416.jpeg

C9F5A5B9-0FC2-4C49-BC92-CC6BDF99A97C.jpeg

Абе да ти кажа, аз това за чаша го взех, ама знам ли, може и буркан да е... и аз си взех една/един за мен, много харесвам такива чаши с двойно дъно, а че е голяма като буркан... на кой му пука, без това пия много кафе и го обичам студено :rofl:

• Харесвам 7
  • Смея се 1
Връзка към коментар

Страхотно е както да избираш подаръци и да ги подаряваш, така и да получаваш... 🎁  

Имам си магелански подарък!!! Благодаря от сърце на @Beatrice за страхотната изненада – великолепна книга,уникално вино от любима изба, което ще бъде запазено за специални моменти и изпито с много удоволствие за твое здраве, за шоколада е просто и ясно, и  прелестна ръчно изработена картичка с много мили пожелания !

131454381_383820176049173_8545822036260400508_n.jpg

131207238_148062230051069_6432700685548839123_n.jpg

Мила @Beatrice,още веднъж ти благодаря за радостта и коледното настроение, които ми достави! Пожелавам на теб и любимите ти хора здраве, късмет, много сбъднати желания и вълнуващи пътешествия през Новата година!

Благодарности на Снежанка, на дядо Коледа, а на всички вас, мили магеланци желая от сърце да сбъднете своите магелански мечти през новата година! Весели празници!

• Харесвам 32
  • Браво 3
Връзка към коментар
преди 5 часа, Mary каза:

@funny - да провериш в офиса даден за получаване?

Днес най-сетне успяха да намерят моята пратка къде е. От 3 дни я издирват в кой точно офис е защото се води че е в моя но ... не беше. Преди час се обадиха за да кажат че в понеделник ще мога да си я взема 🙂

Моя подарък също успешно замина днес и в зависимост коя шейна ще хване - експресната или пътническата , ще пристигне по предназначение в понеделник или вторник .

• Харесвам 8
  • Браво 3
Връзка към коментар

И аз да се похваля с моя подарък от @jungfraujoch

Той не е част от тазгодишната игра за размяна на подаръци (т.е. "задължителен") и затова е още по-ценен.

Специални благодарности за @Mary, защото тази игра ни запозна преди две години и продължаваме да си разменяме подаръци по различни поводи, не само за  Коледа.

Ето го и подаръка:

viber_image_2020-12-12_13-32-12.thumb.jpg.b35208b10885c7f62bcdff666be6888b.jpg

Красива коледна кутия, а в нея:

viber_image_2020-12-12_13-32-13.thumb.jpg.c537eeefe7190b4da23834cd3760e433.jpg

Коледна чашка, картичка с мили пожелания, украса за елхата, крем за ръце и шоколадов Дядо Коледа.

Много ти благодаря мила @jungfraujoch за чудесния подарък и главата на Дядо Коледа вече я няма 😀, а в красивата кутия ще сложа коледните сладки, които смятам да направя. 

Весели празници на всички с пожелания за здраве и така желаните пътешествия!

• Харесвам 20
  • Благодаря 1
  • Браво 7
Връзка към коментар
преди 3 часа, alienad каза:

И аз да се похваля с моя подарък от @jungfraujoch

Той не е част от тазгодишната игра за размяна на подаръци (т.е. "задължителен") и затова е още по-ценен.

Специални благодарности за @Mary, защото тази игра ни запозна преди две години и продължаваме да си разменяме подаръци по различни поводи, не само за  Коледа.

Ето го и подаръка:

viber_image_2020-12-12_13-32-12.thumb.jpg.b35208b10885c7f62bcdff666be6888b.jpg

Красива коледна кутия, а в нея:

viber_image_2020-12-12_13-32-13.thumb.jpg.c537eeefe7190b4da23834cd3760e433.jpg

Коледна чашка, картичка с мили пожелания, украса за елхата, крем за ръце и шоколадов Дядо Коледа.

Много ти благодаря мила @jungfraujoch за чудесния подарък и главата на Дядо Коледа вече я няма 😀, а в красивата кутия ще сложа коледните сладки, които смятам да направя. 

Весели празници на всички с пожелания за здраве и така желаните пътешествия!

Радвам се,че подаръкът ти е харесал.Благодаря ти за приятелството!

И браво на Еконт!Пуснах пакета вчера в 17,00ч.Днес в 12,30 вече беше в ръцете на @alienad!

• Харесвам 7
  • Браво 1
Връзка към коментар

А пък аз имам още един подарък извън правилата от @Еmilia който много ме изненада и трогна с вниманието. Искрено съм впечатлен. Имам си чорапки със самолетче, конструктор самолетче. Сега само остава да имам и възможност да се кача на самолет и да отпътувам към следващата дестинация. И се надявам много това да се случи в съвсем скоро време. Пожелавам на теб  @Еmilia , а и на всички магеланци нови възможности за пътуване в близко бъдеще.

Бъди здрава @Еmilia преди всичко. И ти пожелавам много нови възможности и интересни предизвикателства в живота!

@peterpup

IMG_1445.JPEG

• Харесвам 21
  • Браво 3
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.