Прескочи до съдържание

Размяна на коледни подаръци - сезон 2020

Препоръчани мнения

преди 2 часа, ДиянаВ каза:

Наздраве и от мен! Също и на здраве 🙂

Благодаря за обаждането ти, след като получи подаръка. Зарадваха ме много милите ти думи🙂 Знаех си, че е на късмет да ми се падне напълно непознато другарче. Кой знае, може да се запознаем на по рибка с полъх на морски бриз 😉 Как обиииичаааам 😄

Весели празници на теб и твоето семейство!

Може да минете към Варна за рибката и аз ще се включа 😄

• Харесвам 3
  • Браво 2
Връзка към коментар

@saved_,

Радвам се, че съм ви доставила радост и широки усмивки на децата 😘 Опитах се да сглобя подарък, който да се хареса на цялото семейство 😉 Бъдете здрави и споделяйте заедно много хубави пътешествия! 

• Харесвам 7
Връзка към коментар

@wiliko, много се радвам, че подаръкът е стигнал при теб здрав 🙂 (това беше най-голямото ми притеснение)

Прекрасни празници и много пътешествия през новата година!

• Харесвам 5
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Остават два дни до крайния срок за получаването на подаръците.

Сега ще спомена тези, за които все още нямам данни за изпратен подарък:

@Raindrop

@saved_

@Георги

@valentin_st

@liliya

@ttelena

@s.zheleva

Моля, ако някой от вас е в невъзможност да изпрати подарък да ми пише.

Част от тях са в процес на изпращане, но все още не са ми писали. За някои от цитираните вече се притеснявам, защото сред тях има и с непоказан подарък.

Знам, че може да има всякакви причини, но докато все още има време, моля кажете ми.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Наясно съм със забавянето, но нещата са задействани и подаръкът ще потегли най-късно утре към очакващият го получател 🙂 

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Лежи си днес Наше короновано Величество в покоите си и телефона ни звъни. Непознат номер. Кой дръзва да смути почивката ни? Наше величество вдига телефона и от там се чува: " Вие се свързахте с Еконт. За подобряване качеството на услугите разговора се записва" И отсреща затварят. Наше Короновано Величество е леко изненадан. След около минута следва второ позвъняване. Тук вече Еконт освен, че записва разговори и говори, уведомявайки Ни, че ни е доставил пратка. Тъй като е под достойнството ни да се срещаме с разни плебеи от Еконт, Наше Величество, намества короната си и изпраща щерката наследница предусещайки, че въпросната пратка е от някой от ордена на Магеланци. 

Щерката-наследница донася кашонче. Естествено Наше Величество е прав. Това е подарък от видната магеланка @Вероника

Бързо наместваме прекрасния пакет за снимка под Коледната елха @ДиянаВ, събра се подаръкът

20201215_101738.jpg.ec08c87361764bc12778d98f46ed065e.jpg

Естествено котаракът Мърморко е любопитен какво е това нещо. След кратка схватка с него кой да отвори подаръка, наше величество надделява и го отваря, подаръка де, не Мърморко. А вътре е пълно с вкуснотии от Турция

Халва

Шоколад

Сушени плодове

Също така има и книга с вкусно заглавие, играчка за елха и чудна Коледна картичка с мили пожелания от @Вероника.

Ето го и самия подарък

20201215_105141.jpg.bdbc3e60a1814b5385a79de58062d538.jpg

20201215_102052.jpg.803a311194a4171566bfbc35045cf57f.jpg

Наше Величество е трогнат дълбоко от прекрасният подарък и без малко короната ни да падне, но се задържа от пневмоничните сили. Нищо, Наше Величество знае, че до Коледа короната ни ще падне и пак ще станем простия гражданин Костов. Не са за мен тия корони, трудно се носят 🙂

Благодаря ти @Вероника, за прекрасния подарък. Здраве щастие и любов на теб и семейството ти!

И да ви кажа звънах и да благодаря лично за подаръка, а тя ме информира, че първовачално в подаръка е имало и бутилка домашна ракийка, която гадовете от Еконт най-безсърдечно са извадили от вътре.🤬

Специални благодарности за нашата Снежанка @Mary, за целия труд който полага за да може всеки да получи своето малко Коледно щастие.

Светли и усмихнати празници на всички Вас прители магеланци и магеланки!

Бъдете здрави!

• Харесвам 31
  • Браво 5
  • Смея се 5
Връзка към коментар

@Костов бързо и леко оздравяване! Радвам се, че нямаш симптома липса на хумор 😀

Мамка им куриери! Как не ги е срам да посегнат баш на ракията 😉 Следващия път @Вероника да знае - ракията в запечатан буркан с няколко плуващи кисели краставички вътре, хем за дегизиране, хем за добавка 😆

• Харесвам 7
  • Смея се 9
Връзка към коментар
преди 7 минути , ДиянаВ каза:

@Костов бързо и леко оздравяване! Радвам се, че нямаш симптома липса на хумор 😀

Мамка им куриери! Как не ги е срам да посегнат баш на ракията 😉 Следващия път @Вероника да знае - ракията в запечатан буркан с няколко плуващи кисели краставички вътре, хем за дегизиране, хем за добавка 😆

Благодаря ти! О, аз чувство си за хумор никога няма да го загубя. А с Вероника се надявам да се срещнем и да се почерпим на живо. Просто тя не е знаела, че никога не се казва на куриер, че в пратката има ракия

• Харесвам 7
  • Смея се 4
Връзка към коментар

Благодаря на @Olianata за подаръка. Всичко много ми хареса , а книгата се опитах да започна веднага, но не ме оставиха на спокойствие 🙂 Изгледжа мн интересна , споделям и задната корица , ако някой се заинтересува .

F98C2613-4B95-43EA-B059-021E3A193AD4.thumb.jpeg.e6ed928916f8f444dde1d7a95a7a5e8d.jpeg

2EE16DDC-F9E6-4BF7-BFA4-8CC1DF5E52FC.jpeg

6638EA80-6C94-48C5-83DE-7F133B259E03.jpeg

314C041F-2268-4BCD-9C65-5B5DD63665B7.jpeg

• Харесвам 30
  • Браво 2
Връзка към коментар

@Mary а нещо така за виртуални късметченца няма ли да измишлиш или е трудно се организира.... то не че сбъднахме миналогодишните де... ама ей така да си помечтаем

Връзка към коментар

Само минавам да кажа че шейната на дядо Коледа мина и през мен и остави един кашон с мнооого подаръци.

Снимки съм направила в движение само за да предизвикам завист :biggrin:.

Като разопаковам по-късно ще снимам и вътре... ако сте слушали :blum3:

5BE554BB-EA11-4585-9F83-E94BF721D5FA.jpeg

AB9059E9-E640-478A-9B63-0D76C7FDF3C8.jpeg

4C3335B3-F9B1-4424-9B55-CB6CC97A2F3D.jpeg

• Харесвам 27
  • Браво 3
Връзка към коментар
преди 42 минути , wiliko каза:

@Mary а нещо така за виртуални късметченца няма ли да измишлиш или е трудно се организира.... то не че сбъднахме миналогодишните де... ама ей така да си помечтаем

В работилницата са. :laugh:

Направила съм около 60, значи остават двайсетина. :cool:

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
  • Браво 7
Връзка към коментар
преди 5 часа, Костов каза:

Лежи си днес Наше короновано Величество в покоите си и телефона ни звъни. Непознат номер. Кой дръзва да смути почивката ни? Наше величество вдига телефона и от там се чува: " Вие се свързахте с Еконт. За подобряване качеството на услугите разговора се записва" И отсреща затварят. Наше Короновано Величество е леко изненадан. След около минута следва второ позвъняване. Тук вече Еконт освен, че записва разговори и говори, уведомявайки Ни, че ни е доставил пратка. Тъй като е под достойнството ни да се срещаме с разни плебеи от Еконт, Наше Величество, намества короната си и изпраща щерката наследница предусещайки, че въпросната пратка е от някой от ордена на Магеланци. 

Щерката-наследница донася кашонче. Естествено Наше Величество е прав. Това е подарък от видната магеланка @Вероника

Бързо наместваме прекрасния пакет за снимка под Коледната елха @ДиянаВ, събра се подаръкът

20201215_101738.jpg.ec08c87361764bc12778d98f46ed065e.jpg

Естествено котаракът Мърморко е любопитен какво е това нещо. След кратка схватка с него кой да отвори подаръка, наше величество надделява и го отваря, подаръка де, не Мърморко. А вътре е пълно с вкуснотии от Турция

Халва

Шоколад

Сушени плодове

Също така има и книга с вкусно заглавие, играчка за елха и чудна Коледна картичка с мили пожелания от @Вероника.

Ето го и самия подарък

20201215_105141.jpg.bdbc3e60a1814b5385a79de58062d538.jpg

20201215_102052.jpg.803a311194a4171566bfbc35045cf57f.jpg

Наше Величество е трогнат дълбоко от прекрасният подарък и без малко короната ни да падне, но се задържа от пневмоничните сили. Нищо, Наше Величество знае, че до Коледа короната ни ще падне и пак ще станем простия гражданин Костов. Не са за мен тия корони, трудно се носят 🙂

Благодаря ти @Вероника, за прекрасния подарък. Здраве щастие и любов на теб и семейството ти!

И да ви кажа звънах и да благодаря лично за подаръка, а тя ме информира, че първовачално в подаръка е имало и бутилка домашна ракийка, която гадовете от Еконт най-безсърдечно са извадили от вътре.🤬

Специални благодарности за нашата Снежанка @Mary, за целия труд който полага за да може всеки да получи своето малко Коледно щастие.

Светли и усмихнати празници на всички Вас прители магеланци и магеланки!

Бъдете здрави!

Бързо да се обезкороните всички!

Здраве и безброй пътувания!

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 22 часа, Граф Вронски каза:

Tina, отново благодаря за страхотния подарък. Всичко е избрано много правилно и адски много се зарадвах. (И колегите ми бяха мега впечатлени). Но картината - удар в сърцето.

@Граф Вронски много се радвам,че ти е харесал подаръка и съм предизвикала усмивки и такива вълнения. А за телевизор , не се бях сетила изобщо  😆

Благодаря ви и за милите думи за картината, рисуването е ново хоби,което открих преди около година-две и времето през първата карантина беше използвано за усъвършенстване, но има още много какво да се желае .

Още като се записвах за размяната, знаех, че основната част от подаръка , ще бъде една от нарисуваните с много любов от мен картини, но коя , зависеше от това кой ще ми се падне ;).А когато рабрах ,че е Графа, беше ясно и  лесно.

Но Коледа е много повече от подаряването на подаръци! Тя е в даряването на щастие и любов!

Нека коледният дух донесе нови пътувания, топлина и любов и под вашата елха! 🗺️🎄🧨

• Харесвам 15
  • Благодаря 1
  • Браво 10
Връзка към коментар

Привет от София.  

Споделям, че 🎅 пристигна и в Сандански...  Ето какъв 🎁 ми дадоха в Еконт:

Като видях толкова шарена опаковка реших, че може да са объркали нещо, т.е. пратката да е за някое дете   😀😀😀

Обадих се на личния Дядо Коледа @crazyhorse

Много се зарадвах, че пратката е за мен... Като послушен ученик   😄😄😄

IMG_20201215_123848.jpg

Ето какво се показа след като отворих кашона:

Кафе, картичка с пожелания, магнитче от една испанска провинция и весела напитка за коледно магеланско настроение... 😀

/ Да отварят по-бързо границите, обещавам да посетя повече меса в Испания, а не само Барселона  ... 🛫/

IMG_20201215_124311.jpg

И разбира се, моя любим шоколад.  ---- Признавам, че 1/3 вече липсва, но почерпих и учениците, с които  имах часове  😀

IMG_20201215_130655.jpg

След часовете отпътувах за София... 

Благодаря на моя личен 🎅  @crazyhorse и най-добрата Снежанка @Mary

Весели празници на всички магеланци и бъдете здрави...

• Харесвам 25
  • Браво 5
Връзка към коментар

Пиша го тук, защото тук са концентрирани много от хората, които ще пращат подаръци тепърва - не само на други магеланци, а и по принцип. В Спиди нещата от проблемни стават критични, тази сутрин местния офис въобще не отвори навреме. 

image.png

• Харесвам 2
  • Шок 5
  • Смея се 2
Връзка към коментар
преди 19 минути , Георги каза:

Спиди нещата от проблемни стават критични, тази сутрин местния офис въобще не отвори навреме. 

image.png

От 5 дни се опитвам да се свържа с тях. Не отговарят нито на телефон нито на мейл 😞

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 18 минути , Георги каза:

Пиша го тук, защото тук са концентрирани много от хората, които ще пращат подаръци тепърва - не само на други магеланци, а и по принцип. В Спиди нещата от проблемни стават критични, тази сутрин местния офис въобще не отвори навреме. 

image.png

Е, ти пък, защо си изненадан. Тия по празници, винаги са така. Миналата година, три пъти ходих до близкия офис, докато си взема една пратка. Или ги нямаше, или опашката беше къде 10 метра.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.