Прескочи до съдържание

Размяна на коледни подаръци - сезон 2020

Препоръчани мнения

22 hours ago, funny said:

Като разопаковам по-късно ще снимам и вътре... ако сте слушали :blum3:

5BE554BB-EA11-4585-9F83-E94BF721D5FA.jpeg

AB9059E9-E640-478A-9B63-0D76C7FDF3C8.jpeg

4C3335B3-F9B1-4424-9B55-CB6CC97A2F3D.jpeg

На мен вече взе да ми се изслушва слушането 😁 - хапнах, спах, работих, ходих до Търново и се върнах.  Докога трябва да слушам? 🙃

• Харесвам 2
  • Браво 1
  • Смея се 10
Връзка към коментар

Да се изфукам тук, че иначе няма кой да ми оцени огромната радост - нали помните щедрото предложение на @iabulka да ми прати сладко от дюли и предприемаческата оферта на @ДиянаВ за дял от цялата работа? Размених координати с @iabulka и тя се обади на майка ми, която някак телепатично разбрала, че много ми се е прияло дюлево сладко, та казала на @iabulka, че няма нужда да праща, защото била купила дюли и баба ми щяла да ми направи. Баба правеше страхотно желе от дюли, докато имахме имот на село, но поне от 10 години си е в Пловдив и запасите отдавна се бяха изчерпали. Току-що получих съобщение, че желето (цели 3 бурканчета 😄), приготвено в апартаментни условия, е готово и скоро ще пътува за Аризона!!!! И нямам никакво намерение да съм щедра със споделянето на “скъпоценното” ми! 😂😂😂 Евентуално, децата могат да намажат малко на пържените си филийки.

B1F2F326-19A5-42BC-8DF9-75C5BF90FCDB.jpeg

• Харесвам 13
  • Браво 15
Връзка към коментар
14 minutes ago, Marusinka said:

Да се изфукам тук, че иначе няма кой да ми оцени огромната радост - нали помните щедрото предложение на @iabulka да ми прати сладко от дюли и предприемаческата оферта на @ДиянаВ за дял от цялата работа? Размених координати с @iabulka и тя се обади на майка ми, която някак телепатично разбрала, че много ми се е прияло дюлево сладко, та казала на @iabulka, че няма нужда да праща, защото била купила дюли и баба ми щяла да ми направи. Баба правеше страхотно желе от дюли, докато имахме имот на село, но поне от 10 години си е в Пловдив и запасите отдавна се бяха изчерпали. Току-що получих съобщение, че желето (цели 3 бурканчета 😄), приготвено в апартаментни условия, е готово и скоро ще пътува за Аризона!!!! И нямам никакво намерение да съм щедра със споделянето на “скъпоценното” ми! 😂😂😂 Евентуално, децата могат да намажат малко на пържените си филийки.

Изглежда страхотно! 🙂

• Харесвам 5
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 2 часа, ДиянаВ каза:

На мен вече взе да ми се изслушва слушането 😁 - хапнах, спах, работих, ходих до Търново и се върнах.  Докога трябва да слушам? 🙃

Гледай сега каква жертва ще направя специално за теб ...

Искаше ми се да ги аранжирам под елхата, ама на..

Първо да благодаря страшно много на @Marisha, която е в ролята на моя персонална снежанка за тази година.

Благодаря за цялото внимание с което си избирала и опаковала подаръка, подаръците, мнооогото подаръци които получих.

Изброявам :

- красива картичка с топли пожелания  - да бъдат ! Благодаря още веднъж !

- шапка- топла и мека  ( дано най-накрая се науча да нося шапки, че тази много ми хареса)

- Дядоколедовска сладуреста чаша за чай с чинийка и лъжичка за ... разкош  ( Ще бъде употребена за кафе - тамън дневната ми доза)

- Комплект възглавничка ,маска за очи и тапи за уши - истински магелански подарък, който ще влезе в употреба , надявам се скоро

- Разкошна порцеланова солничка

- Мексиканска шапка - магнит 

- Оригинални подложки за чаши - чаак от Ривиера Мая ( намам идея как си разбрала, но трета поредна година правя опити да отида там и все ми се провалят, та Мексико е на челно място в листата за пътешествия)

- Любими бонбони 

Благодаря @Marisha още веднъж .

Пожелавам светли Коледни празници, топлина и уют в дома , здраве на теб и близките ти. 

F5CEE78A-2EDA-467F-B1DA-09ABBCD0143A.jpeg

Обещавам нова снимка като подаръците заемат място под елхата !

Благодаря @Mary за организацията и отделеното време !

• Харесвам 27
  • Браво 4
Връзка към коментар

@funny много се радвам,че ти е харесал подаръка. Солничката и тя е от Мексико. Бяхме само с ръчен багаж за 2 седмици, така че много се ограничих в покупките на подаръци от там. Дано моя подарък те научи да носиш шапка, че е здравословно😀, . Благодаря за милите думи и пожелания. Весела и щастлива Коледа на теб и цялото ти семейство!

• Харесвам 12
  • Благодаря 1
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 4 часа, Olianata каза:

Дядо Коледа навести и мен. Много благодаря за страхотния подарък и прекрасните пожелания от @liliya

8B76ABF9-A44F-4432-A55E-54AF05E90F10.jpeg

132C4F0E-EB06-42AD-AC58-4242EBF0C49A.jpeg

277C4950-7E30-4DCF-A971-F26358B74461.jpeg

5C814D34-5CE9-4EA8-9D0F-F217359D4F7D.jpeg

Радвам се @Olianata, че ти е харесал подаръка. 
  Желая на всички магеланци много здраве и светли празници! Дай боже да имаме една 2021 година изпълнена  с много пътешествия!
Благодаря на @Mary за организацията, която както винаги беше перфектна.

• Харесвам 11
Връзка към коментар
1 hour ago, Marusinka said:

предприемаческата оферта на @ДиянаВ за дял от цялата работа

Не ме мислете, пак не съм капо. Ща не ща се включих в друга сладка оферта 🙂. Днес братовчед ми, който е дошъл за малко от Лондон, ми остави подаръче за детето. Като трафикант на сладки неща, но и грижовен родител, в тая работа вече ще се погрижа да имам дял 🍬😄

5B868DB1-F1C7-4CED-8A5A-177121A516F1.jpeg

• Харесвам 10
  • Шок 1
  • Смея се 12
Връзка към коментар
преди 2 часа, funny каза:

шапка- топла и мека  ( дано най-накрая се науча да нося шапки

Научи се.Освен,че ще ти топли главата,ще ти е много фърст,защото шапките са и аксесоар,който аз много харесвам. Браво на @Marishaза избора!

• Харесвам 8
Връзка към коментар
преди 50 минути , ДиянаВ каза:

Не ме мислете, пак не съм капо.

Хич и не се съмнявам!

Когато става въпрос за шоколад,бонбони и домашни сладка,нещата са ясни.

Цяло чудо е,че бонбоните,които @Juliaaaми подари,още не са отворени.Запазила съм ги за понеделник,когато имам личен празник.

• Харесвам 8
  • Смея се 2
Връзка към коментар
1 hour ago, ДиянаВ said:

Като трафикант на сладки неща, но и грижовен родител, в тая работа вече ще се погрижа да имам дял 🍬😄

5B868DB1-F1C7-4CED-8A5A-177121A516F1.jpeg

Хахаха, и аз така - днес за детето беше последният учебен ден за тази година и го взимам след Коледния им рецитал. То милото се появява, стиснало здраво една кесийка бонбони, и ми се хвали, че някой предвидлив родител (не аз, разбира се) е изпратил лакомства за целия клас. Мойте първи думи бяха: “Кои бонбони са за мен?” 😂

• Харесвам 1
  • Смея се 15
Връзка към коментар

12 човека все още не са се похвалили с получаването на подарък.

Един от тях се лута по дебрите на Спиди. Стискам палци да се локализира.

Един ще бъде лично връчен в събота.

Един ще бъде лично връчен днес.

Един е получен и чакаме официално да го видим.

Два подаръка пътуват извън България. Да видим техните пощи как ще се справят.

За два подаръка нямам официална информация дали са изпратени, но предварителната такава е, че на другия ден ще ги изпратят. 

Останалите би трябвало вече да са в офисите за получаване.

Оставам в очакване на информация за получаването на още подаръци от вас, а аз се заемам с последните коледни късмети. :smile:

• Харесвам 15
  • Браво 3
Връзка към коментар

Ето ме и мен в листинга с подаръците. Тъкмо се прибрах от Еконт с пакета... от @Raindrop
Благодаря много за книгата (заемам се да я прочета още уикенда), за виното и за чудните пожелания. Бонбоните няма да удържат до Коледа, но свещичката е за тогава 🙂

mg_ch.jpg

Редактирано от Mary
  • Харесвам 30
  • Браво 2
Връзка към коментар
11 minutes ago, cck said:

Ето ме и мен в листинга с подаръците. Тъкмо се прибрах от Еконт с пакета...
Благодаря много за книгата (заемам се да я прочета още уикенда), за виното и за чудните пожелания. Бонбоните няма да удържат до Коледа, но свещичката е за тогава 🙂

mg_ch.jpg

А от кого е този прекрасен подарък?

Връзка към коментар
1 hour ago, Mary said:

От Raindrop - допълних го и в твоя пост.

"Стресът" си каза думата. Забравих си името....

И както нашата мила Снежанка бе посветена в тайнството - да държа Шефа в напрежение до последния ден и да изпратя в последния ден подаръка, така всъщност аз май бях всъщност "стресираната" да изпратя в рамките на няколко часа приготвения вече подарък, защото уж последната дата за получаването била 17 декември.

С каквото се целиш, всъщност в него се удряш 🙂

Всичко това поднасям с усмивка, разбира се!  И продължавам да вярвам, че няма по-вълнуващ подарък от Нейно Величество Книгата. Книгата, освен всичко друго, е и пътешествие, което продължава дълго във времето.

И винаги ще си спомням детството, когато в нощта срещу Първи януари аз мушвах под възглавницата си книжката, която Добрият старец бе оставил за мен под елхата. Толкова голяма е била радостта ми от подаръка, че не намирах друго място, в която тя да е максимално близо до мен в празничната нощ. 

• Харесвам 13
Връзка към коментар

Днес и аз получих огромен кашон с прекрасни подаръци, които моята Снежанка - @funny  ми е изпратила. 🎉

Оригинален и много интересен календар с предизвикателства за новата година, букет от вкусове и аромати опаковани в прекрасна кошница - вино, чай, кафе и бонбони с плодове. Виното  ще го пием с фоа гра за разкош 😀

Лакомствата със сигурност няма да дочакат Коледа. Благодаря ти много, @funny за чудесните подаръци и пожеланията, които получих с SMS понеже картичката е поела собствено пътешествие в дебрите на Еконт 😀

Весели празници на теб и семейството ти, бъдете здрави!

Поздравления и благодарности към @Mary 

Щастие здраве и късмет на всички магеланци! 

1.jpg

2.jpg

5.jpg

• Харесвам 25
  • Браво 3
Връзка към коментар
преди 26 минути , Raindrop каза:

И продължавам да вярвам, че няма по-вълнуващ подарък от Нейно Величество Книгата. Книгата, освен всичко друго, е и пътешествие, което продължава дълго във времето.

И аз съм на това мнение.

Всяка Коледа получавам и подарявам книги.И задължително си самоподарявам книга.Тази година тя е Любими коледни истории от Джани Родари.

• Харесвам 8
Връзка към коментар
Преди 1 час, Raindrop каза:

"Стресът" си каза думата. Забравих си името....

И както нашата мила Снежанка бе посветена в тайнството - да държа Шефа в напрежение до последния ден и да изпратя в последния ден подаръка, така всъщност аз май бях всъщност "стресираната" да изпратя в рамките на няколко часа приготвения вече подарък, защото уж последната дата за получаването била 17 декември.

С каквото се целиш, всъщност в него се удряш 🙂

Всичко това поднасям с усмивка, разбира се!  И продължавам да вярвам, че няма по-вълнуващ подарък от Нейно Величество Книгата. Книгата, освен всичко друго, е и пътешествие, което продължава дълго във времето.

И винаги ще си спомням детството, когато в нощта срещу Първи януари аз мушвах под възглавницата си книжката, която Добрият старец бе оставил за мен под елхата. Толкова голяма е била радостта ми от подаръка, че не намирах друго място, в която тя да е максимално близо до мен в празничната нощ. 

Аз съм на същото мнение, и винаги добавям по някоя книга (не винаги се посрещат радушно), но за сметка на това почти никога никой не се сеща да ми подари книга. Дори близките ми приятели които знаят колко съм вманиачена на тази тема, рядко се сещат.

• Харесвам 6
Връзка към коментар

При книгите не се знае дали човекът, на който се подарява, вече я има или я е чел, или още някой да повтори същия подарък. На приятели/колеги ние подаряваме ваучер от книжарница. А и вкусовете за четене са различни.

• Харесвам 6
Връзка към коментар
преди 26 минути , ДиянаВ каза:

При книгите не се знае дали човекът, на който се подарява, вече я има или я е чел, или още някой да повтори същия подарък. На приятели/колеги ние подаряваме ваучер от книжарница. А и вкусовете за четене са различни.

Да и това е така. Но аз и ваучери не получавам като подарък :girl_cray:

Това е извън темата за подаръците тук разбира се.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Такааааа.... ето , че пристигна и моят подарък в един голям кашон.... 
Благодаря на @valentin_st за прекрасните пожелания и чудесния избор. Да знаеш и на мен са ми от любимите :). ...

Започвам разказ в картинки:

0DE49CD9-AE7C-495E-8658-1A96C5E1A5F5.thumb.jpeg.b481f21dd2daebd255991ca03b36013f.jpeg

Още довечера я започвам!

7F40D40E-2321-4C16-8B8F-064CB39B79B1.jpeg.0fc4104f3f4ae447c04ca4145be78100.jpeg

Обожавам чай с вкус и аромат  на Коледа!

1ED233C2-984B-4B5A-A841-63B2520AF88A.jpeg.aa14d0fd0ae6971fcf6d04e6a9f3bbb6.jpeg

Angel’s Share  

5C070D2C-58FC-4215-AB77-10D5D689A205.jpeg.18d5ebb71d192d2cd105187a8d7360c9.jpeg

Шоколадчето веднага беше откраднато от малкия магеланец вкъщи

A6F212A5-F734-40CE-9F43-2E734FF7938B.jpeg.c0db9a37b3130d0a2d892db873d92eeb.jpeg

62BC4974-D5AB-4524-BE84-09CD1E0F0C59.jpeg.0c2a1c8b7c94bc03768681df97d6cc7d.jpeg

А кутията беше превзета от любопитката Sunny 😂

ABE42BC0-4FEB-4DEF-825E-362D065AF87E.thumb.jpeg.b454180b229e2eb6f5f2c1fb5af3a0e9.jpeg

57F6DBB4-053F-4C6A-B366-FDB21E6A4320.thumb.jpeg.4c175f5931b21dd4ba9fed2436a965ac.jpeg

CE5C4F4B-B82B-47E6-BE73-6E8337826458.jpeg.b5cf958d071292222df633c6bd391860.jpeg

@valentin_st  желая ти щастливи и весели празници, сбъдване на всички желания през 2021 година и най-вече здраве!

• Харесвам 34
  • Благодаря 1
  • Браво 5
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.